Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque Indoor Festival presenteert nieuwe headliners

gepubliceerd door , op
Grotesque
23 februari 2023
FeestGrotesque · Back To The Future
 
Datumzaterdag 13 januari 2024
OrganisatieGrotesque
PT Events Site
LocatieNow&Wow Site
Zaterdag 13 januari staat het Grotesque Indoor Festival gepland en door de verschuiving van de datum zijn er een aantal wijzigingen in de line-up waar te nemen. Je leest in dit bericht welke dat zijn. Het festival, dat traditiegetrouw in Rotterdam plaats vindt zal deze editie weer eens in de Now&Wow georganiseerd worden. Op de tiende verdieping van de Maassilo, de plek waar Grotesque in 2009 haar oorsprong vond inde Factory010.

Thematiek steeds belangrijker
Met het thema Back to the Future stuurt de organisatie een beetje aan op de terugkeer naar het oude nest (Now&Wow). Met steeds meer plezier wordt er meegedacht en -gewerkt aan het thema. Dit beïnvloedt de onderlinge sfeer op een uiterst positieve manier en de organisatie spreekt haar hoop dan ook voorzichtig uit dit jaar nog meer verklede bezoekers te zien. Het is nooit een verplichting, maar het is wel een heel leuk gezicht. Uiteraard zal het festival weer originele entertainment waarborgen en de Now&Wow op een futuristische wijze aankleden.

Wijzigingen Line Up
Muziek technisch gaat de organisatie dit jaar in op verzoek van velen. Er komt een serieuze techno / techhouse stage bij. Een aanvulling waar de organisatie al langer over nadacht en welke nu dus gerealiseerd wordt. Dj/Producer Jochen Hamerling en Clap Codex hebben door de verschuiving geen mogelijkheid meer om op te treden.. Zij worden vervangen door Mitch de Klein en Toyax Vibes, een alias van de ons welbekende Toyax die onder deze alias Melodic Techno zal laten horen.

Niemand minder dan Kai Tracid zal de mainstage van het Indoor Festival rocken en vervangt hiermee M.I.K.E. Push Met zijn kenmerkende fusion sound weet de organisatie een artiest in huis te halen die een gegarandeerde peaktime show met opzwepende TechTrance belooft.

In alphabetic order:
Adam Seller - Artento Divini - Charly2Face - CynD - D72 - FactorB - G-Inc - Helsløwed - Kai Tracid - La Nikki - Lemon8 - Marvii - Mitch de Klein - Orson Welsh - Rene Alblaze - Renji - Salvador Deep - Sean Tyas - Spider Willem - TH b2b Linnea Schossow - Tony Smit - Toyax Vibes


Festivalsfeer
Ook deze locatie heeft meerdere zalen, zodat het festivalgevoel gewaarborgd blijft. Verschil met voorgaande edities is dat er een Melodic Techno zaal zal komen. De grote zaal blijft Trance gerelateerd en in de Fusion zaal zullen diverse nieuwkomers hun eigen geluid laten horen. Dat varieert dan van house, tot techno en trance. Uiteraard zal er ruimte worden vrijgemaakt voor een foodcorner en leuke festivalkraampjes.

Tickets
De organisatie is overtuigd van wederom een veelzijdig evenement en hoopt jullie allemaal weer vol enthousiasme aan te treffen op een van de fraaie dansvloeren in de Now&Wow. De 1st Phase tickets kosten €47,= Be smart, koop je ticket nu, goedkoper worden ze niet.

Koop je tickets via Apic.