Partyflock
 

Grotesque Indoor Festival 2024
15th Anniversary

gepubliceerd door , op
Dames en heren, feestgangers en liefhebbers van de ultieme indoor beleving: maak je klaar voor een onvergetelijke mijlpaal, want dit jaar vieren we de 15e verjaardag van het legendarische Grotesque Indoor Festival! Op 28 december worden de poorten geopend van de imposante Club Now&Wow in Rotterdam, waar een nacht vol energie, muziek en verrassingen op je wacht.

Zoals al eerder aangegeven gaan we met Grotesque deels een nieuwe koers varen waar het genre trance niet meer de boventoon zal voeren, desalniettemin komt Grotesque toch met een sterke line up voor de trance liefhebbers.. Echter de main area zal alles behalve trance zijn.. Na veel gepuzzel en veel gewacht op bevestigingen, kunnen we nu eindelijk naar buiten komen met een meer dan imposante line-up.

The Stickmen Project
Dit Britse duo is de belichaming van creativiteit en energie. The Stickmen Project staat bekend om hun unieke combinatie van percussie, live drummen en elektronische beats. Hun optredens zijn niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een visueel spektakel, waarbij LED-drums en verbluffende visuals de show stelen. Dit duo heeft zich razendsnel op de kaart gezet in de wereld van elektronische muziek en weet elke keer weer het publiek omver te blazen met hun energieke performances.

The Rocketman
Een echte showman die bekend staat om zijn spectaculaire optredens, die letterlijk en figuurlijk de lucht in gaan. The Rocketman brengt entertainment naar een ander niveau met zijn futuristische en opwindende acts. Hij combineert muziek met verbazingwekkende stunts, vaak in een pak dat hem de ruimte in schiet met vuur en rook. Zijn performance is een adrenalinestoot die perfect past bij de energie van Grotesque.

Ve/Ra
Als een rijzende ster binnen de techno-scene heeft Ve/Ra haar stempel gedrukt met krachtige, diepgaande sets. Met haar unieke sound die een balans vindt tussen harde kicks en atmosferische melodieën, verovert ze dansvloeren wereldwijd. Ve/Ra's techno is intens, hypnotisch en compromisloos, en ze staat bekend om haar vermogen om de menigte in een trance-achtige staat te brengen. Haar naam is synoniem geworden met innovatie binnen de techno-scene.

Kim Kaos
Als gevestigde naam in de dance-scene, brengt Kim Kaos een unieke mix van house en techno naar het podium. Met jarenlange ervaring weet ze precies hoe ze een publiek moet bespelen en de dansvloer in vuur en vlam kan zetten. Haar sets zijn een wervelwind van opzwepende beats, vette grooves en meeslepende melodieën. Kim Kaos staat garant voor een dynamische show waar de vonken vanaf spatten.

Hel:sløwed
Dit duo bestaande uit Misja Helsloot en Michael de Kooker staat bekend om hun energieke Melodic techno producties en onvergetelijke sets. Helsløwed heeft in korte tijd internationale erkenning gekregen door hun pakkende melodieën, sterke opbouw en krachtige drops, wat hen onderscheidt in de hedendaagse Melodic Techno scene.

Marvii
Als opkomend talent heeft Marvii snel een plek veroverd in de elektronische muziekscene. Zij staat bekend om haar veelzijdigheid, waarbij ze moeiteloos schakelt tussen house, techno en trance. Haar energieke sets en gevoel voor de juiste vibe maken haar een perfecte aanvulling op deze line-up. Marvii is een naam om in de gaten te houden !