Partyflock

PT Events

 

PT Events

foto's · nieuws · 358 fans
PT Events (afbeelding)
organisator
SiteSite pt-events.nl
AdresWaalwijk
Nederland
KvK18073274
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Concept
Medewerkers
Recensie
Grotesque – Winter Edition (Mixed by RAM & Mark Sherry) · 10 mei 2016
Ok, we geven het toe. Nu de zomer eindelijk zijn gezicht laat zien, komt deze Winter Edition van Neerlands leukste trance concept Grotesque als een flinke klodder lauwe mosterd na de maaltijd. De reputatie van de eerdere Grotesque cd's maakt het toch een compilatie die het checken waard is. Right?
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda PT Events
Grotesque Indoor Festival #40076 bezoekersMaassiloRotterdam
Statistieken


x
71·feesten
1·in de toekomst
70·in het verleden
140·nieuwsberichten
25·fotoshoots
3884·foto's
52·video's
27·winacties
22176·bezoekers
7457·unieke bezoekers
358Partyflockfans
14 KFacebooklikes
2364·albumfoto's
24·verslagen
5·opmerkingen
32·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (8876 stemmen)
Nieuws
Het warme weer mag voorlopig dan wel voorbij zijn, er is geen reden tot klagen. Over een paar dagen staat Grotesque invites DJ Jean's Madhouse garant voor een fantastische bevrijdingsnacht in Central Studios Utrecht ! Vier samen met je vrienden dit memorabele moment, 2 zalen, house & trance. De ultieme vrijheid is de vrijheid van keuze!
Zaterdag 8 december is Grotesque weer terug in Rotterdam voor een nieuwe editie van het populaire Indoor Festival! Onlangs werden de jaarlijkse festival charts weer bekend gemaakt en voor derde maal op rij bleek Grotesque het populairste 'indoor' festijn. Dat dit geen gebakken lucht is mag duidelijk zijn.
Het festivalseizoen is inmiddels zo goed als voorbij, de zomer maakt ruimte voor de herfst, maar bij PT Events zijn ze al een tijdje druk met het Grotesque Indoor Festival 2018, dat op 8 december in de Rotterdamse Maassilo plaatsvindt. Inmiddels is ook de 3e fase van de tickets bijna uitverkocht. 1
De temperatuur is goed, de palmbomen zijn uit Miami overgevlogen en onze dj's staan te popelen. Het heerlijk dagje Trance aan het water kan onmogelijk in het water vallen. Trancebeats is ready to go! Heb jij nog geen tickets? Then, hurry! De vvk tickets zijn tot vrijdagavond online beschikbaar.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
9 December zal bij veel liefhebbers al enige tijd in de agenda staan. Het is de zaterdag van Grotesque. Het unieke Indoor Festival haalt dit jaar het beruchte Mardi Gras uit New Orleans. Met dit geweldige thema zal het contrast van de normaal grijsgrauwe Maassilo ongetwijfeld een indrukwekkend kleurenpalet op je netvlies branden. Het goede nieuws. Ga er maar lekker in mee, want kleur maakt vrolijk en sobere kleuren passen niet bij editie #300!
Het is weer voorbij, die mooie zomer! Die zomer die begon zo wat in. wie het weet mag het zeggen. Voor het laatst gezien in 1995.en nooit meer wat van gehoord! Vroeger vielen in de zomermaanden de mussen nog wel eens dood van het dak, anno 2017 hebben we überhaupt niet eens mussen meer in Nederland. Na weer een spectaculair festival seizoen, waarin de super hippe mode van 2017 geen kans kreeg het daglicht te aanschouwen omdat wederom de poncho's en regenlaarzen het festivalterrein domineerden, adviseren wij van Grotesque een ieder: Tijd om naar binnen te gaan!
Op zaterdag 30 september keert Grotesque terug op het oude nest in Rotterdam. Hiermee voldoet PT Events aan het verzoek van velen, om weer eens een feestje in de aloude, intieme Factory010 te organiseren. Een speciale Back2Back editie is het resultaat en de tickets gaan vanaf woensdag in de verkoop!
Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven. 1
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal! Op zaterdag 22 juli, is de vraag welk drankje je moet kiezen het enige waar je over na hoeft te denken. Al het andere doen wij. Zon, zee en een dikke line-up staan oor je klaar. Haal die flip-flops uit de kast en begin maar vast met zonnedansjes, want Trance Beats staat klaar om de zomer knallend af te trappen! 1
32 waarderingen
Mevrouw Specht
Al jaren mijn nr.­1 !!!! <3
Kevolution
Betere trancefeesten of hosts op festivals heb je niet :) (in Nederland)
funn
Met één woord, GEWELDIGE party bouwers.....­
lioness28
Altijd super feesten!
Fredjuh
Een organisatie die weet hoe je een goed feestje moet bouwen!!! :respect: .....ID&T kan hier nog een heel groot puntje aan zuigen!!!
loesjerules
Onze eerste keer Grotesque in Factory 010 (juli 2010) was erg goed, ben benieuwd of de volgende dat kunnen overtreffen! :) (k)
Kingpin
Sinds vandaag leren kennen.­ Top organisatie waar velen iets van kunnen leren...­
Deep Impact
Super organisatie :respect: Feesten worden steeds beter, ga zo door P@t (y)
Roland (rolan­ddevin­ce)
Super! :respect:
[[HELLBOY]]
helemaal top
P@ol@
3x TOP. Prima sfeer en oog voor details die het feest compleet maken :respect:
Moi 48
top top top..­ goed feest.­ top locatie..­
raven30
altijd onwijs toffe feesten.­ we gaan er zeker weer voor
Stan&Debby
Patje is een kanjer!!
The Godfather ®
TOP organisatie
The Case
Dé organisatie voor feestjes die net even beter zijn dan de rest. (y) Altijd top DJ's, een geweldige sfeer, mooie aankleding en leuke mensen. :banana: Van mij mogen er nog heel veel van dit soort feestjes worden georganiseerd! :yes:
3 Musketiers
t
Gilds
Toppie ouwe (y)
control-freak
SUPER, met de juiste mensen, ga zo door
////////
BIG FAN!!!!!!
@nitje
Hy doet het gewoon maar die Pat....­x x x
raymonde
goed de zaakjes geregeld die super patje, stick to your self my love
Marcel ADHD
Een heerlijke gave top avond ,met P@­tje als uitblinker ,samen met zijn allenheeft iedereen eenheerlijke avond gehad
Alegria Para Siempre
Een ondernemer die weet wat zijn publiek zoekt
Cipres (L) Noosphere
Leuke organisatie met de juiste party-minded people Keep up doing the good work P@tje!! (l)
Tha Godfather ®
Super organisatie :respect:
Dj Tremenda
De juiste snaar weten te raken, bij de mensen en toch anders dan andere feestjes zijn, dat lukt goed bij PT events, moet je gewoon ervaren !!!
......­......­.­
in een korte tijd al zoveel bereikt..­heel professioneel!
Magic Dancer Irian
P@­tje weet exact hoe je een feest moet organiseren.­ Alle ingredienten zijn aanwezig! Waanzinnig gewoon!!
muurbloem
gewoon helemaal TOP :yes:
! ! *­SunShine*­ ! !
Een super organisatie met een top organisator...! :respect: Ik hoop nog veel feesten van je mee te mogen maken P@tje... :cheer:
"Cinta"
P@tje je bent een kanjer, niet alleen qua mens maar ook qua het organiseren van feesten. (k)

5 opmerkingen

Van mij zou er wel weer een ADE in de agenda mogen verschijnen! :yes:
top organisatie
Zowel de binnen als buitenfeesten helemaal GEWELDIG!!