Partyflock
 

PT Events

PT Events
16 juni 2020
organisator
SiteSite pt-events.nl
E-mailinfo@pt-events.nl
AdresWaalwijk
Nederland 🇳🇱
KvK18073274
Oprichting2007
Linksfacebookpagexyoutube
Concept
Medewerkers

Informatie

PT Events is a Dutch dance event organization, responsible for the following Dutch concepts:

Grotesque - Très Chique - Beat Fabrique - Metropolitan

Grotesque

PT's flagship Grotesque is set up for a modal age group (21-45) and have become really successful with their accurate formula. Important ingredients are their excellent choice for prominent party venues and their critical eye for every single detail which create the complete party experience. PT always want to create the ultimate, 'A till Z' experience and for the past years they've succeeded in that vision. Nowadays clubbers from all over the world join their events and the number of foreigners who're booking complete party trips(flight-hotel-ticket) to The Netherlands is still growing.

Grotesque always deliver the world most prominent artists. Dj's with an unique sound and an excellent feel of entertainment. Grotesque offers them massive stages and an incredibly enthusiastic crowd!

Grotesque Radio

Nieuws

Grotesque In Concert
26 januari 2024
Vrijdag 3 mei mag met super dikke marker in jouw feestagenda geblokt worden. Op die avond zien we namelijk de rentree van Grotesque in Concert! De grote zaal van de Rotterdamse Maassilo zal het ultieme decor worden van een spectaculaire audiovisuele showcase. Wie er deze avond op het grote podium zal staan houdt de organisatie door strikte afspraken nog geheim,
Zaterdag 13 januari staat het Grotesque Indoor Festival gepland en door de verschuiving van de datum zijn er een aantal wijzigingen in de line-up waar te nemen. Je leest in dit bericht welke dat zijn. Het festival, dat traditiegetrouw in Rotterdam plaats vindt zal deze editie weer eens in de Now&Wow georganiseerd worden. Op de tiende verdieping van de Maassilo, de plek waar Grotesque in 2009 haar oorsprong vond inde Factory010.
PT Events is enthousiast en blij, nog voor de megadrukke zomer losbarst, een eerste officiële aankondiging te kunnen doen. De datum, zaterdag 2 december, staat vast al in je agenda, dus mocht je nog geen ticket hebben dan is dit het moment! Momenteel gaan namelijk de laatste early bird tickets (50) in de verkoop. Daarbij presenteert de organisatie nu ook de eerste namen van de line-up! Maar check eerst nog even de aftermovie van de laatste editie afgelopen december, mocht je deze nog niet gezien hebben.
Zo zeg, zijn jullie dat graftakke weer ook zo zat? Anders wij wel! Zes maanden herfst zit volgens ons niemand op te wachten. Gelukkig kunnen we met zijn allen vooruitkijken op een mooi en zorgeloos festivalseizoen. Dankzij Full Moon Festival kun jij op zaterdag 1 juli jouw jaarlijkse dosis Grotesque verdubbelen! Recreatiegebied De Ven, nabij Spaarnwoude wacht op ons J Heb jij al een ticket te pakken?
Het leukste indoor festival van Nederland keert terug op het oude nest. Daar waar het in 2009 begon voor Grotesque, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo. Op zaterdag 2 december, deze keer dus in het eerste weekend van december.
De voorbereidingen zijn in de afrondende fase. Een half jaar lang hebben we weer alles op alles gezet om de Maassilo om te kunnen toveren tot een volwaardig feestpaleis. En we hebben er weer ongelooflijk veel zin in.
Nog maar 16 dagen te gaan en dan barst het feest weer los in de Rotterdamse Maassilo. 3 sfeervol aangeklede area's met een superfijne mix van headliners en outsiders die je wel eens enorm zouden kunnen verrassen. Zaterdag 10 december staat sneller voor de deur dan je denkt en dus zijn wij benieuwd of jij jouw typische jaren 80 outfit al gescoord hebt.
Het Grotesque Indoor Festival strijkt in december neer in de Rotterdamse Maashaven voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's' in de aankondiging heeft het team weer een zeer vermakelijk thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren! 2
Door het grote succes van de gezellige bustrips met Artento Divini naar Dülmen en Parijs zijn we op het idee gekomen om ook voor de exclusieve Grotesque show in Keulen een VIP-Bustrip te organiseren.. Op zaterdag 29 oktober host Grotesque in een exclusieve club voor maximaal 300 bezoekers aan de voet van de Dom in Keulen.. In samenwerking met de Duitse organisatie RiSE presenteren wij de hoofdact, Richard Durand, ondersteund door onze Grotesque Music helden Artento Divini en Misja Helsloot.. RiSE residents TEKNO en D72 maken de line up compleet en samen zorgen zij voor een muzikale ervaring die je niet wil missen in deze bijzondere, exclusieve underground clublocatie..
De Rotterdamse Maassilo ziet in december het Grotesque Indoor Festival terugkeren voor de officiële editie van 2022. Met 'Back to the 80's in de aankondiging heeft het team weer een aansprekend thema verzonnen en verwacht wordt dat het grote publiek hier zonder twijfel raad mee weet. Markeer de datum dus gauw in je agenda; zaterdag 10 december gaat het gebeuren! 2

32 waarderingen

Al jaren mijn nr.1 !!!! <3
Kevolution
Betere trancefeesten of hosts op festivals heb je niet :) (in Nederland)
funn
Met één woord, GEWELDIGE party bouwers.....
lioness28
Altijd super feesten!
Fredjuh
Een organisatie die weet hoe je een goed feestje moet bouwen!!! :respect: .....ID&T kan hier nog een heel groot puntje aan zuigen!!!
loesjerules
Onze eerste keer Grotesque in Factory 010 (juli 2010) was erg goed, ben benieuwd of de volgende dat kunnen overtreffen! :) (k)
Sinds vandaag leren kennen. Top organisatie waar velen iets van kunnen leren...
Super organisatie :respect: Feesten worden steeds beter, ga zo door P@t (y)
Roland (rolan­ddevin­ce)
Super! :respect:
helemaal top
P@ol@
3x TOP. Prima sfeer en oog voor details die het feest compleet maken :respect:
top top top.. goed feest. top locatie..
altijd onwijs toffe feesten. we gaan er zeker weer voor
Stan&Debby
Patje is een kanjer!!
The Godfather ®
TOP organisatie
Dé organisatie voor feestjes die net even beter zijn dan de rest. (y) Altijd top DJ's, een geweldige sfeer, mooie aankleding en leuke mensen. :banana: Van mij mogen er nog heel veel van dit soort feestjes worden georganiseerd! :yes:
3 Musketiers
t
Gilds
Toppie ouwe (y)
control-freak
SUPER, met de juiste mensen, ga zo door
BIG FAN!!!!!!
@nitje
Hy doet het gewoon maar die Pat....x x x
raymonde
goed de zaakjes geregeld die super patje, stick to your self my love
Marcel ADHD
Een heerlijke gave top avond ,met P@tje als uitblinker ,samen met zijn allenheeft iedereen eenheerlijke avond gehad
Een ondernemer die weet wat zijn publiek zoekt
Cipres (L) Noosphere
Leuke organisatie met de juiste party-minded people Keep up doing the good work P@tje!! (l)
Super organisatie :respect:
De juiste snaar weten te raken, bij de mensen en toch anders dan andere feestjes zijn, dat lukt goed bij PT events, moet je gewoon ervaren !!!
in een korte tijd al zoveel bereikt..heel professioneel!
P@tje weet exact hoe je een feest moet organiseren. Alle ingredienten zijn aanwezig! Waanzinnig gewoon!!
gewoon helemaal TOP :yes:
Een super organisatie met een top organisator...! :respect: Ik hoop nog veel feesten van je mee te mogen maken P@tje... :cheer:
P@tje je bent een kanjer, niet alleen qua mens maar ook qua het organiseren van feesten. (k)

5 opmerkingen

 
Van mij zou er wel weer een ADE in de agenda mogen verschijnen! :yes:
top organisatie
Zowel de binnen als buitenfeesten helemaal GEWELDIG!!