Partyflock
 
­ Nederland

Grotesque In Concert
Internationale legende bezoekt Rotterdam

gepubliceerd door , op
Vrijdag 3 mei mag met super dikke marker in jouw feestagenda geblokt worden. Op die avond zien we namelijk de rentree van Grotesque in Concert! De grote zaal van de Rotterdamse Maassilo zal het ultieme decor worden van een spectaculaire audiovisuele showcase. Wie er deze avond op het grote podium zal staan houdt de organisatie door strikte afspraken nog geheim, wel weten we dat het om een act gaat die al - decennia lang - wereldwijde bekendheid geniet en dat het een absolute trendsetter betreft in het imposante bolwerk van de elektronische dansmuziek.

Grotesque "In Concert"
Het oogappeltje van de organisatie, een liefst 6,5 uur durend optreden van een artiest, waarbinnen deze alle aspecten van zijn of haar carrière ten gehore brengt. Het komt niet zo vaak meer voor dat een artiest de kans krijgt om een avondvullend programma voor zijn of haar rekening te nemen. Daarvoor heb je de grootste der aarde nodig. Artiesten die de tand des tijds hebben doorstaan, omdat ze zichzelf in de studio altijd opnieuw uitvinden. Zichzelf als persoon staande houden en de productiekwaliteit van hun muzikale uitingen op het allerhoogste niveau weten te houden. Met artistieke vrijheid banen zij zich een weg door het leven en dat zorgt altijd voor een trouwe fanbase.Throwback
Voor de eerste editie moeten we terug naar 2013, waarin de Amerikaanse superster Markus Schulz zorgde voor een volledig uitverkochte Central Studios in Utrecht. Het snelst verkopende event in de historie van Grotesque.

Voor Grotesque in Concert app je al jouw vrienden en vriendinnen, weet je dat je samen een onvergetelijke avond gaat hebben, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. Epische licht- en lasershows, top-notch soundproducties, Co2, confetti en altijd een karakteristieke aankleding van de venues. Slechts een handjevol, maar o zo belangrijke elementen die op het hoogste niveau uitbesteed worden om jou deze unieke party experience te garanderen. Alles komt samen tijdens het Grotesque In Concert concept.

Blind Tickets
Aangezien de aanlooptijd naar 3 mei na de aankondiging van deze wereldster vrij kort is komt de organisatie met een overtuigende 'blind ticket' actie.. Tot aan de bekendmaking kun je tickets aankopen met een korting tot aan 50% van de uiteindelijke ticketprijs, in batches van 100 worden de tickets telkens een beetje duurder.

"Voor deze prijs kun je het ticket ten alle tijden weer verkopen. Deze productie wordt zo indrukwekkend, er zijn altijd mensen die interesse hebben in een goedkoper ticket. We zijn altijd loyaal geweest naar onze meest trouwe fans en daar zullen we binnen onze mogelijkheden altijd naar blijven streven," aldus een woordvoerder van PT Events. Houdt er dus rekening mee dat je dit ticket maar beter in huis kunt hebben, want een dergelijke actie is goed voor je portemonnee. Tickets zijn hier verkrijgbaar