Partyflock
 

Central Studios

op de kaart
Central Studios
23 augustus 2017
AdresGietijzerstraat 3-5
3534 AV
Utrecht
Nederland Nederland
Telefoon+31 30 244 70 40
SiteSite centralstudios.nl
E-mailinfo@centralstudios.nl
Linksfacebookpageinstagramlinkedinx
Capaciteit2800

Informatie

Multifunctionele blackbox locatie in Utrecht geschikt voor elk denkbaar event, zoals: congressen, (product)presentaties, beurzen, diners, gala's, feesten, theatershows en concerten.

Met 2200 m² vloeroppervlakte, een capaciteit van maximaal 2.800 personen en alle denkbare faciliteiten is Central Studios de ideale locatie voor een evenement.
Boek een overnachting in of in de buurt van Central Studios via Booking.com.

Uitgaansagenda Central Studios

Laatste feest was op zaterdag 26 november 2022: La Rêve
Statistieken
214·feesten
geen·in de toekomst
214·in het verleden
324·nieuwsberichten
44·fotoshoots
7563·foto's
166·video's
51995·bezoekers · herkomst
25415·unieke bezoekers
944Partyflockfans
6127·albumfoto's
11·opmerkingen
31·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (3495.0724 stemmen)
5 november 2022
Foto's, Ghosttown, 5 november 2022, Central Studios, Utrecht
7 mei 2022
Foto's, Evolution FSTVL, 7 mei 2022, Central Studios, Utrecht
7 mei 2022
Foto's, Evolution FSTVL, 7 mei 2022, Central Studios, Utrecht
23 oktober 2021
Foto's, Gearbox, 23 oktober 2021, Central Studios, Utrecht
14 december 2019
Foto's, Ghosttown, 14 december 2019, Central Studios, Utrecht
15 december 2018
Foto's, Ghosttown, 15 december 2018, Central Studios, Utrecht
3 maart 2018
Foto's, Ghosttown, 3 maart 2018, Central Studios, Utrecht
9 januari 2016
Foto's, Pussy lounge, 9 januari 2016, Central Studios, Utrecht
14 november 2015
Foto's, Ghosttown, 14 november 2015, Central Studios, Utrecht
Nieuws
Na 9 jaar festivals in Amsterdam, komt La Rêve eind november naar Utrecht. Op 26 november worden 3 zalen van de Central Studios omgetoverd tot indoor winter festival met een line-up vol melodische helden. Geen normale clubavond deze keer, maar wordt gedanst tussen 14:00 tot 01:00 in de nacht.
Art of Creation komt dit jaar nog met een eigen evenement. Het label, dat geleid wordt door Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers, zal tijdens 'Chronicles' de groei van de afgelopen jaren laten tijdens een exclusieve avond. "Those who know the story, will tell you that this is not an ordinary label."
Gearbox Digital returns to the Central studios in Utrecht on the 23rd of October 2021. After the insane sold out 10 Years of Gearbox Digital show, we now go full throttle! Prepare yourself for two stages full of burnt rubber, high speeds and extreme underground beats from the members and friends of the Gearbox family. 1
Ghosttown
13 maart 2020
We schrijven 1992. De hardcorescene staat nog in de kinderschoenen. Dance 2 Eden heeft nét zijn derde rave achter de rug en de vierde staat alweer in de planning: het eerste hardcoreevent in de geschiedenis van de Central Studios. In de line-up o.a. The Dreamteam (dat op dat moment nog uit de 3 leden Buzz Fuzz, The Prophet en Dano bestaat), Gizmo, Petrov en Rob. 1
21 maart is het zover! Dan neemt Malice jullie mee het konijnenhol in naar Wonderland. Maak je borst nat voor een duister harder styles sprookje. De Central Studios te Utrecht zullen worden omgetoverd tot een spacend wonderland waarbij je verwelkomt, wordt door acteurs, wonderland decoratie, trippy visuals en natuurlijk een leger dj's onder aanvoering van Malice!
Malice in Wonderland
8 januari 2020
After the successful years of Malice including the sold out album party Malice - The Extreme, the stage hosting of Malice at Fatality and the set at Defqon Blue, Malice together with Suppression will launch a new concept on the 21st of March 2020. Go down the rabbit hole and experience an event themed as the ultimate harder styles fairytale. This includes trippy visuals, fairytale decorations, funny characters and lots of new music.
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken. 3
Op 28 maart 2020 wordt het zomerse gevoel naar binnen gehaald! Festival Strand presenteert: Strand Indoor 90's & 00's. Na opnieuw een succesvolle zomereditie, is de organisatie terug met een indoor concept. Namen als Paul Elstak, Twenty 4 Seven, Jody Bernal en vele anderen kun je live aanschouwen tijdens Strand Indoor. Weer of geen weer, de zon schijnt hier altijd!
SFEER indoor 5 years Anniversary gaat verhuizen en wel naar de Central Studios in Utrecht en wel op 18 april 2020. De afgelopen editie's waren steeds ruim van tevoren volledig uitverkocht en moesten helaas veel geïnteresseerden teleurstellen.
TIKTAK's succesvolle NYE feesten zijn terug in wederom vijf verschillende steden in Nederland. AFAS Live in Amsterdam, Breepark in Breda, Klokgebouw in Eindhoven, Maassilo in Rotterdam en Central Studios in Utrecht zijn dit jaar het decor van de meest spectaculaire afsluiter van 2019 en het beste begin van 2020.

31 waarderingen

Wat een ellendige locatie, echt de enige waar ik nooit meer heen ga als er een feest is enkel vanwege de locatie. Veel te warm, te druk, te donker, te weinig wc's waar je ook nog voor moet betalen, slechte ventilatie en een veel te beperkt drankassortiment (alleen maar bier, cola, fanta en water in bekers) waarvan vervolgens de laatste uren van het feest bijna alles ook nog eens op. Ik wist niet dat ik het ooit nog van een locatie zou zeggen, maar mij vind je hier echt niet meer terug. Ik kies dan wel een ander feestje!
Lot
Ver van het centrum, in de winter erg koud op de fiets. Ik was er met NYE 2020: Het was gelukkig niet mega druk.­ Wel € 45 betaalt voor een kaartje en dat was het niet waard, je moest ook nog eens € 3 voor wc gebruik betalen (1 muntje).­ Er werd veel dezelfde muziek gedraaid.­ Muziek stond veel te hard.­
Rooomsoesz
Top feest gehad echt !
Dycore aka erwin
(Y) !
Nique
Fantastisch geluid
Sara - Jo
Super
Zeer klantONvriendelijk, slecht georganiseerd
b@bss
slecht
Harry Nak
locatie is top. geld blijven vragen voor de toilet is helaas wel triest,ongastvrij en kan voor een toch echt niet meer?!
BOKMA
Ok voor die 3 uurtjes dat ik binnen mocht zijn...
Sfeerloze locatie en € 5,00 voor een broodje + snack echt belachelijk!
Frank_!(h)
Lekkere locatie, goed geluid maar tering warm.
Jag768
Prima lokatie!! Goed geluid te maken en ruim genoeg.
likytaky
waarom toch altijd zo fockt op heet binnen
!dAAN
Geluid is natuurlijk afhankelijk van de organisator. Met funktion-one is het fantastisch!
Dani0
hele dikke locatie, mooi hoog plafon goeie airco, funktion one's maken het af
Mike' D
Vette locatie (Y)
PaSsiE(H)
Ja, Is het geluid nou goed of niet?
Sierellûh©
Meer hardstyle in Central Studios :jaja:
*Bouke*
VETTT!@
-DANISNEL-
prima locatie hoor, maar het geluid kan altijd harder..
L.I.S.
Prima hoor! Goed geluid, leuke feesten en prettige sfeer
Wouter?
Toplocatie in Utrecht, goed geluid.
Re-1st
Geweldig! (y)
Aizito
wat een gezeik :O...vond het geluid prima en de rest ook erg fijn :)
Petrov
Super vet geluid en lekker ruim.
NLspecial
Pakken je wiet af bij de ingang
acco
zaadlocaite
hoog plafond lekker ruim en overzichtelijk, netjes
Pluim V
niet zo best geluid
Johandm
Sfeerloos en geluid is niet al te best.

11 opmerkingen

ruimte tezat om helemaal uit je dak tegaan
wesdex
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex


(L)
Ennnn, is dit dichtbij utrecht centraal? Dan zal het helemaal een makkelijke te bereiken locatie zijn :D
Mensen, door een foute bestelling heb ik per abuis tweemaal vier kaarten besteld. Mocht er iemand interesse hebben in 1 of 4 kaarten verneem ik het graag. Het legitimeren is uiteraard geen probleem, het betreft kaarten met afschrift. tel. 0610949544 of 0646344237
8 Maart 2014 word dikke vette shit !! :kwijl:
Door omstandigheden kunnen wij niet meer gaan 3 kaartjes te koop voor interesse bel 0645267740.
Ik weet niet wiens verantwoordelijkheid de toiletten zijn bij evenementen (Grotesque dit keer), maar voor 3 euro een plas bandje vragen en de rest van de avond/nacht door de bagger heen moeten roeien om je behoefte even te doen vind ik best schandalig.

Akoestiek gezien is de locatie ontzettend goed. Zalen ook dicht bij elkaar. Op toiletten na een mooie locatie.
Wat is dit? Geen pussy lounge meer in central??? Jammer, Den Bosch is mij ff te ver weg :(