website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Kriebels

afbeelding Kriebels
organisator
SiteSite kriebels.nl
AdresUtrecht
Nederland
KvK39074541
Oprichting2004
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Kriebels
Laatste feest was op zaterdag 1 juli 2017: Zomerkriebels Festival, Grasweide Papendorp, Utrecht
Statistieken


x
66·feesten
66·in het verleden
123·nieuwsberichten
8·fotoshoots
1321·foto's
24·video's
14·winacties
15068·bezoekers
7573·unieke bezoekers
276Partyflockfans
17.7 KFacebooklikes
906·albumfoto's
1·verslag
5·opmerkingen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (4546 stemmen)
Nieuws
De eerste namen sloegen al in als een bom, maar vandaag mogen wij jullie verrassen met de volledige line-up! Met maar liefst vier stages en meer dan 50 artiesten hoef je je op 1 juli geen moment te vervelen!
Met iets meer dan vier maanden te gaan voordat de gekte losbarst op het Zomerkriebels festivalterrein mogen wij met trots de eerste namen presenteren!
Het populaire Zomerkriebels Festival, dat dit jaar een nieuw terrein betrekt, ververst muzikaal gezien haar aanbod. Op de gloednieuwe locatie Grasweide Papendorp komt het festival deze zomer met vier stages, waaronder een Trance stage. En welke partij biedt dan de beste participatie om meteen groots uit te pakken en die ook nog eens een leuke aanhang meeneemt? Juist, dat is Trancebeats!
De zomer lijkt nog ver weg, maar langzaam maar zeker kruipt de temperatuur omhoog en komt Zomerkriebels dichterbij! Op deze editie kun je verdeeld over vier verschillende stages genieten van evenveel verschillende stijlen. Zo wordt de Zomerkriebels mainstage aangevoerd door één van de publiekslievelingen van Kriebels, Quintino, met daarnaast de Duitse held Tujamo, die met zijn nummers wereldwijd de hitlijsten bestormt.
Zoals je ziet heeft Zomerkriebels Festival een nieuwe look, en bij een nieuwe look hoort een nieuwe locatie! Zomerkriebels heeft zijn handen weten te leggen op de prachtige Grasweide Papendorp. Hier zal het festival op zaterdag 2 juli weer in volle glorie herrijzen. 1
Nog een paar nachtjes en dan is het eindelijk weer zover, Zomerkriebels Festival. Met je vrienden chillen langs de oevers of dansen in het groene gras van het Gagelbos. In ieder geval samen genieten van Zomerkriebels en van al het moois wat deze editie voorbij komt. En dat het mooi wordt is een feit, met een keur aan topartiesten op deze dag zit er voor iedereen wat bij, hieronder vind je alvast de timetable. 1
Nu de eerste heerlijke lentedagen achter de rug zijn, kijken we samen uit naar Zomerkriebels Festival. We hebben jullie al getrakteerd op de moddervette line-up. Nu is het hoog tijd het echte Kriebels-gevoel een flinke slinger te geven met de officiële Zomerkriebels trailer! Kijk en geniet.Dit gaat sowieso een van je mooiste dagen worden deze zomer. Haal je ticket snel, want ze gaan als koude ijsjes over de spreekwoordelijke toonbank!
Nog heel even geduld en het is weer zomer! En dat betekent weer een supereditie van het gezelligste en kleurrijkste festival van Nederland; Zomerkriebels Festival! Met het magische Gagelbos als decor en een line-up zo divers als de spikkeltjes op je ijsje weten ze het zeker: 27 juni 2015 is nu al de perfecte zomerdag. Trek je stoute schoenen aan en dans op Zomerkriebels Festival 2015! 5
Aanstaande zondag 5 april, eerste paasdag, is het weer tijd voor voor een nieuwe dosis Lentekriebels. Op de beats van de beste dj's kun je in Central Studios maximaal losgaan tot in de vroege uurtjes, want op maandag ben je vrij vanwege Pasen. Check hier de timetable en laatste info en lees meer over de VIP Trip winactie naar Ibiza.
Het duurt nog even, maar langzaam maar zeker worden de dagen steeds wat langer en kruipt de zomer steeds een stap dichterbij. Wie kijkt er nou niet uit naar dansen met je vrienden in een heerlijk zonnetje op een festivalterrein waar je van top tot teen de kriebels van krijgt. Als voorproef op weer een heerlijke editie van Zomerkriebels Festival hebben ze alvast wat namen van artiesten, die je op zaterdag 27 juni kan gaan bewonderen. 2
6 waarderingen
xxJannee
Geweldig
Baas
Vind er niets aan..­ slappe hap
Sweetcandy
altijd een super festival met leuke mensen en top djs
Wouter?
Heel blij dat Format B gelukt is op Zomerkriebels 2009 :)
BiggaSkill
kan het beter denk het niet er is maar een peter!!!
Krijg er de kriebels van... ;-)

5 opmerkingen

Space Cowboy!!!!!!!
Ik kan die Kriebels niet meer van me afslaan!!!
Ik kan die Kriebels niet meer van me afslaan!!!
laatste aanpassing
Contactgegevens zondagskriebels (e-mail) klopt niet! Is er iemand die het goede adres weet? Alvast bedankt...­
Ik heb een vraag voor de organisatie (over faciliteiten op zomerkriebels za/7juli/).­
Heeft er iemand contactgegevens van de organisatie?