Partyflock
 
­ Nederland

Zomerkriebels Festival maakt eerst namen bekend

gepubliceerd door , op
De zomer lijkt nog ver weg, maar langzaam maar zeker kruipt de temperatuur omhoog en komt Zomerkriebels dichterbij! Op deze editie kun je verdeeld over vier verschillende stages genieten van evenveel verschillende stijlen. Zo wordt de Zomerkriebels mainstage aangevoerd door één van de publiekslievelingen van Kriebels, Quintino, met daarnaast de Duitse held Tujamo, die met zijn nummers wereldwijd de hitlijsten bestormt.

Eén podium verderop zorgt Supah Dupah zoals altijd voor een eclectisch spektakel. Je wordt er meegevoerd op de beats van de heetste topartiesten in deze scene. De eerste namen die ze bekend mogen maken zijn The Partysquad en BIGGI, en met deze twee toppers is een te gekke party eigenlijk al gegarandeerd.

Naast de twee bekende podia gaat er dit jaar een lang gekoesterde wens van het publiek in vervulling met de toevoeging van een trance-stage. Voor de invulling hiervan is PT Events, bekend van o.a. Grotesque gestrikt met hun TranceBeats concept. Zij gaan voor een topper van een line-up zorgen. De eerste namen zijn ook hier al bevestigd: niemand minder dan Mark Sixma, RAM en Richard Durand. Met deze drie namen is de toon gezet voor een absoluut muzikaal spektakel

Met de toevoeging van de trance-stage wordt het muzikale aanbod op Zomerkriebels nóg gevarieerder. Maar ook de liefhebbers van hardstyle worden deze editie op hun wenken bediend met een stage waar Hardlife voor de muzikale invulling zorgt. Je kunt natuurlijk een hele vette en, niet te vergeten, keiharde line-up verwachten. De eerste namen die ze bekend maken zijn Tatanka en Audiofreq. Maak je borst maar nat voor de rest van de line-up!

Diversiteit in het aanbod zorgt dat je jezelf geen moment hoeft te vervelen en naast muziek is er natuurlijk ook allerlei randentertainment. Zomerkriebels Festival heeft met deze ingrediënten de ultieme mix om je samen met je vrienden van begin tot eind te laten dansen, lachen en genieten van al het moois dat er deze dag voorbij komt.

Tickets
Begint het al te kriebelen om los te gaan op de beats van deze top-DJ's? Krijg je al zin in een dag vol gekkigheid en gezelligheid? Bestel dan via koop tickets je ticket voor slechts € 35 of koop er een bij één van de vele Primerawinkels. En kom ook zaterdag 2 juli naar Grasweide Papendorp voor een onvergetelijke dag!