Partyflock

Fiesta Macumba

Fiesta Macumba

Fiesta Macumba (afbeelding)
Concept van Groovmill.
SiteSite fiestamacumba.nl
E-mailmacumbamail@gmail.com
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudtwitteryoutube
Medewerkers
Informatie
De dansbaarste Latino tunes, van banging baile funk tot knallende rock mestizo tot heerlijke cumbia en alles daartussen! Met resident DJ's Poto Peludo en Nacho + guests, elke maand in Noorderlicht!
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Fiesta Macumba
WIN381 bezoekersPaard, Den Haag
uitverkocht427 bezoekersTivoliVredenburg, Utrecht
151 bezoekersMelkweg, Amsterdam
96 bezoekersAnnabel, Rotterdam
Fiesta Macumba DJ Team, Lalo
129 bezoekersAIR, Amsterdam
Fegas, Fiesta Macumba DJ Team, IJF, Ruben Kello
84 bezoekersGebr. De Nobel, Leiden
Fiesta Macumba DJ Team, Lalo
Statistieken


x
140·feesten
6·in de toekomst
134·in het verleden
5·nieuwsberichten
2·fotoshoots
251·foto's
7·video's
1·actieve winactie WIN
43·winacties
421·bezoekers · herkomst
273·unieke bezoekers
37Partyflockfans · herkomst
12.2 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (96 stemmen)
Nieuws
Oud en Nieuw vier je met vrienden. Precies om die reden komen Vunzige Deuntjes, het Partyfeest, FISSA by Desperados, Fat Kids Cake, Fiesta Macumba en Pineapple Club op 31 december in de Westerunie bij elkaar om er het feest van het jaar van te maken.
Vrijdag 4 september verenigen zeven Amsterdamse evenement organisaties zich met een gezamenlijk doel: het gat in de begroting van stichting Don Bosco Jonathan opvullen. Want ook deze vrijwilligers organisatie, voor en door jongeren, heeft last van de bezuinigingen. Jonge ondernemers slaan de handen in een om door middel van een evenement in de Melkweg geld op te halen voor deze stichting. 100% van de opbrengsten uit de kaartverkoop gaan naar de stichting.
Op zaterdag 20 juli presenteert de maandelijkse Latijns-Amerikaanse clubavond Fiesta Macumba een speciale, gratis openluchteditie waarbij twee latin bands uit Amsterdam zullen optreden in het Vondelpark Openluchttheater.
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!
Op 15 juli viert Fiesta Macumba haar driejarig bestaan op de locatie waar het latijns-amerikaanse feest haar oorsprong vindt: Pakhuis wilhelmina in Amsterdam. Speciaal voor de gelegenheid heeft Fiesta Macumba het Chileense 'Andean Bass' trio Matanza uitgenodigd om een live show te verzorgen. Antartek labelgenoot Green Pepper Boy is ook aanwezig om het tropische gehalte nog meer op te schroeven.