Partyflock

Fiesta Macumba

 

Fiesta Macumba

Fiesta Macumba (afbeelding)
organisator
Concept van Groovmill.
SiteSite fiestamacumba.nl
AdresNederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudtwitteryoutube
Medewerkers
Informatie
De dansbaarste Latino tunes, van banging baile funk tot knallende rock mestizo tot heerlijke cumbia en alles daartussen! Met resident DJ's Poto Peludo en Nacho + guests, elke maand in Noorderlicht!
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
189·feesten
10·in de toekomst
179·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·fotoshoots
251·foto's
13·video's
43·winacties
515·bezoekers
326·unieke bezoekers
49Partyflockfans
18.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (115 stemmen)
Nieuws
Festival Macumba
6 februari 2018
Muziek met Latijns-Amerikaanse invloeden is volop terug te horen in de Nederlandse hitlijsten.
Oud en Nieuw vier je met vrienden. Precies om die reden komen Vunzige Deuntjes, het Partyfeest, FISSA by Desperados, Fat Kids Cake, Fiesta Macumba en Pineapple Club op 31 december in de Westerunie bij elkaar om er het feest van het jaar van te maken.
Vrijdag 4 september verenigen zeven Amsterdamse evenement organisaties zich met een gezamenlijk doel: het gat in de begroting van stichting Don Bosco Jonathan opvullen. Want ook deze vrijwilligers organisatie, voor en door jongeren, heeft last van de bezuinigingen. Jonge ondernemers slaan de handen in een om door middel van een evenement in de Melkweg geld op te halen voor deze stichting. 100% van de opbrengsten uit de kaartverkoop gaan naar de stichting.
Op zaterdag 20 juli presenteert de maandelijkse Latijns-Amerikaanse clubavond Fiesta Macumba een speciale, gratis openluchteditie waarbij twee latin bands uit Amsterdam zullen optreden in het Vondelpark Openluchttheater.
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!
Op 15 juli viert Fiesta Macumba haar driejarig bestaan op de locatie waar het latijns-amerikaanse feest haar oorsprong vindt: Pakhuis Wilhelmina in Amsterdam. Speciaal voor de gelegenheid heeft Fiesta Macumba het Chileense 'Andean Bass' trio Matanza uitgenodigd om een live show te verzorgen. Antartek labelgenoot Green Pepper Boy is ook aanwezig om het tropische gehalte nog meer op te schroeven.