Partyflock

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg

op de kaart
AdresVredenburgkade 11
3511 WB
Utrecht
Nederland
Telefoon+31 30 231 45 44
SiteSite tivolivredenburg.nl
E-mailinfo@tivolivredenburg.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van TivoliVredenburg via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda TivoliVredenburg
Ilse DeLange
Boef
7 Inch Twins, Clipsync, Dirty Brown Visuals, The Switchdoctor
Gary Global
AfrikaBoomNada, Cruise Control, Fata Boom, Fluff Disco, GNOE, Tim Senders
Zer00's Heroes
Alex van Oostrom, Harry de Winter
D-Rok, Mr. Speak
A Mili, ABINTU, Awaaz, Dab, Dana, Denise Jannah, Passion, Prashant Samlal Quartet, Ronald Snijders, Sandeep Badloe, Scotown, SR-Music, The Dubbeez, Trafassi
2 Partyflock
Tinlicker, Trentemøller, Tunnelvisions
1 Partyflock
Lil Dicky
1 Partyflock
Black Sun Empire, Dart, Muzzy, Phace, Silvahfonk, Swift, Teddy Killerz
uitverkocht26 bezoekers
Kraantje Pappie
uitverkocht
De Jeugd van Tegenwoordig
uitverkocht
De Jeugd van Tegenwoordig
Diggy Dex
Statistieken


x
551·feesten
24·in de toekomst
527·in het verleden
23·nieuwsberichten
1·fotoshoot
100·foto's
22·video's
2714·kliks
6004·bezoekers · herkomst
2460·unieke bezoekers
413Partyflockfans
141.4 KFacebooklikes
2·albumfoto's
3·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (1320 stemmen)
Nieuws
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Liefhebbers van funk, disco en classic house kunnen op zaterdag 18 november hun hart ophalen wanneer Pablo Discobar het tweejarig bestaan viert in de feestelijk uitgedoste Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg.
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
Een medewerker van TivoliVredenburg wordt ervan verdacht vorig jaar een bedrag van 80.000 euro uit de kas te hebben gestolen. De verdachte is vorige week gearresteerd. Het muziekcentrum heeft in april aangifte gedaan van de verduistering. Vanwege het rechercheonderzoek kon dit niet eerder naar buiten worden gebracht, zegt TivoliVredenburg.
De legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna 30 jaar en stonden vorig jaar nog op Lowlands met een ijzersterk optreden. Begin volgend jaar keert Underworld terug naar Nederland voor twee exclusieve optredens in TivoliVredenburg.
TivoliVredenburg heeft de komende jaren miljoenen van de gemeente Utrecht nodig om te overleven. Dat concludeert het Onderzoeks- en Adviesteam onder leiding van de voormalig Amsterdamse wethouder Carolien Gehrels. Het advies van de Onderzoeks- en Adviescommissie geeft handvatten om een streep te zetten onder het verleden.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
1 waardering
tseekmin
geluid is wel goed, maar verder is het is niet een concept dat ik zelf fijn vindt.­ Veel te grootschalig, ver lopen, te schoon en licht, te commercieel en voelt een beetje nep.­ Het doet me denken aan wat je verwacht van een uitgaansgelegenheid in Las Vegas ofzo.­ Ik zou hier wel terug komen voor een klassiek concert, maar nooit meer voor een drum en bass party.­

3 opmerkingen

Wat een locatie! Geweldig geluid en een supermooi gebouw!
Gisteren Lorde bezocht, top locatie!!!