Partyflock
 

TivoliVredenburg

op de kaart
TivoliVredenburg
27 augustus 2018
AdresVredenburgkade 11
3511 WB
Utrecht
Nederland
Telefoon+31 30 231 45 44
SiteSite tivolivredenburg.nl
E-mailinfo@tivolivredenburg.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifytiktoktwitchxyoutube

Informatie

Voor iedereen die van muziek houdt. Of je nu van pop, dance, klassiek, rock, wereldmuziek of jazz houdt, we zijn constant op zoek naar een bijzondere en onderscheidende muziekprogrammering. Voor iedereen creëren we de sfeer die daarbij hoort, in de zaal die daarbij hoort. Steeds weer bijzonder, steeds weer anders. TivoliVredenburg is er voor iedereen.
Boek een overnachting in of in de buurt van TivoliVredenburg via Booking.com.
26 januari 2018
Foto's, Blackout XL, 26 januari 2018, TivoliVredenburg, Utrecht

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Het internationale festival Le Guess Who? in Utrecht staat in het teken van grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Le Guess Who? presenteert geluiden die je op andere plekken niet te horen krijgt, maar die tegelijkertijd de kracht hebben om je te verrijken. Van 9-12 november 2023 keert Le Guess Who? terug naar Utrecht voor de zestiende editie.
Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.
TivoliVredenburg maakt vandaag haar programma voor de nacht van Koningsdag 2019 bekend. In Ronda zal de Engelse DJ Norman Cook, beter bekend als Fatboy Slim, een exclusieve dj-set doen. Ook Utrecht locals Pablo Discobar Soundsystem en De School-resident Elias Mazian zullen optreden. De zaal zal uitgebreid worden aangekleed in een unieke setting waar het publiek aan alle kant rondom de DJ booth staat.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Liefhebbers van funk, disco en classic house kunnen op zaterdag 18 november hun hart ophalen wanneer Pablo Discobar het tweejarig bestaan viert in de feestelijk uitgedoste Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg.
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
Een medewerker van TivoliVredenburg wordt ervan verdacht vorig jaar een bedrag van 80.000 euro uit de kas te hebben gestolen. De verdachte is vorige week gearresteerd. Het muziekcentrum heeft in april aangifte gedaan van de verduistering. Vanwege het rechercheonderzoek kon dit niet eerder naar buiten worden gebracht, zegt TivoliVredenburg.

3 waarderingen

Xaya
Geen plek voor Ghosttown…..deed echt afbreuk.
Max
geweldig lokatie, super uitzicht
tseekmin
geluid is wel goed, maar verder is het is niet een concept dat ik zelf fijn vindt. Veel te grootschalig, ver lopen, te schoon en licht, te commercieel en voelt een beetje nep. Het doet me denken aan wat je verwacht van een uitgaansgelegenheid in Las Vegas ofzo. Ik zou hier wel terug komen voor een klassiek concert, maar nooit meer voor een drum en bass party.

3 opmerkingen

Wat een locatie! Geweldig geluid en een supermooi gebouw!
Gisteren Lorde bezocht, top locatie!!!
 
Werkzaam bij SEKOIA
<3