Partyflock

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg

TivoliVredenburg (afbeelding)
AdresVredenburgkade 11
3511 WB
Utrecht
Telefoon+31 30 231 45 44
SiteSite tivolivredenburg.nl
E-mailinfo@tivolivredenburg.nl
Aanwezigheidfacebookpagefacebookpageinstagramsoundcloudspotifytwitteryoutube
op de kaart
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van TivoliVredenburg via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda TivoliVredenburg
eergisteren: 139 bezoekers
Brace
eergisteren: 180 bezoekers
Helsloot, Mind Against, Sirens of Saturn, Tinlicker
gratis101 bezoekers
Cosmic Sans, Domstad Italo Squad
uitverkocht2545 bezoekers
Black Sun Empire, Counterstrike, Dan Stezo, Dart, Dimension, Jade, KOLT, L 33, Lenzman, Maksim, Mefjus, Mind Vortex, Mindscape, Mr Multiplex, Neonlight, Ordure, Pendulum, Pythius, Silvahfonk, Swift, en nog 1 andere artiesten →
92 bezoekers
Gary Global
116 bezoekers
Alma Negra, Pablo Discobar, Philou Louzolo
32 bezoekers
513 bezoekers
Cenkson, JR, Julian Jermain, Vunzige Deuntjes, Washington
554 bezoekers
Gabriel Ananda, Giorgia Angiuli, Lövestad, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Seth Schwarz
139 bezoekers
Yung Internet
110 bezoekers
651 bezoekers
Fiesta Macumba DJ Team, Lalo
139 bezoekers
Benaiah, Dread Pitt, JAMAL, Nala, NGHTMRE, ReauBeau, Zazu
119 bezoekers
Gidge
237 bezoekers
Kraantje Pappie
701 bezoekers
Kensington
137 bezoekers
Henrik Schwarz
158 bezoekers
Nick & Simon
1341 bezoekers
Chef'Special
1341 bezoekers
Chef'Special
462 bezoekers
Colin Benders, Dekmantel Soundsystem, Fatima Yamaha, George Fitzgerald, Nuno dos Santos, Ryan Hemsworth, Snakehips, Stranded FM, Wantigga
171 bezoekers
Audio, Black Sun Empire, Camo & Krooked, Dart, Daxta, Enei, Ivy Lab, Kasra, Mr Multiplex, Pythius, Silvahfonk
262 bezoekers
Vitalic
87 bezoekers
Statistieken


x
482·feesten
24·in de toekomst
458·in het verleden
22·nieuwsberichten
17·video's
2521·kliks
5642·bezoekers · herkomst
2343·unieke bezoekers
458Partyflockfans · herkomst
136.5 KFacebooklikes
2·albumfoto's
3·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (1213 stemmen)
Nieuws
Liefhebbers van funk, disco en classic house kunnen op zaterdag 18 november hun hart ophalen wanneer Pablo Discobar het tweejarig bestaan viert in de feestelijk uitgedoste Cloud Nine zaal van TivoliVredenburg.
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe kun je het jaar 2017 nou beter beginnen dan in januari meteen wat leuke feestjes te pakken! In samenwerking met Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die zich graag uitdossen voor een feestje.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Pablo Discobar is jarig! En dat vieren ze met een clubavond zoals we van ze gewend zijn. Maar wel op een nieuwe locatie! Vanaf 25 november is Cloud Nine in TivoliVredenburg het thuis van deze unieke Utrechtse disco avond.
Een medewerker van TivoliVredenburg wordt ervan verdacht vorig jaar een bedrag van 80.000 euro uit de kas te hebben gestolen. De verdachte is vorige week gearresteerd. Het muziekcentrum heeft in april aangifte gedaan van de verduistering. Vanwege het rechercheonderzoek kon dit niet eerder naar buiten worden gebracht, zegt TivoliVredenburg.
De legendarische Britse groep Underworld komt in maart 2017 voor twee concerten naar Utrecht. De band rond Karl Hyde en Rick Smith bestaat inmiddels bijna 30 jaar en stonden vorig jaar nog op Lowlands met een ijzersterk optreden. Begin volgend jaar keert Underworld terug naar Nederland voor twee exclusieve optredens in TivoliVredenburg.
TivoliVredenburg heeft de komende jaren miljoenen van de gemeente Utrecht nodig om te overleven. Dat concludeert het Onderzoeks- en Adviesteam onder leiding van de voormalig Amsterdamse wethouder Carolien Gehrels. Het advies van de Onderzoeks- en Adviescommissie geeft handvatten om een streep te zetten onder het verleden.
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In april staan er weer veel opvallende en toffe feesten en evenementen op de agenda en natuurlijk hebben we ook een awesome koningsfeest voor jullie gevonden!
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!

3 opmerkingen

Wat een locatie! Geweldig geluid en een supermooi gebouw!
Gisteren Lorde bezocht, top locatie!!!