Partyflock
 

Timetables Pleinvrees on Tour

gepubliceerd door , op
Timetables Pleinvrees on Tour
30 januari 2018
Lancering timetables
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt. Hierna is de vertrouwde liefde Amsterdam aan de beurt om vervolgens neer te strijken in Nijmegen en Groningen.

Ticketsales
Alle kaarten voor de laatste show van de Tour dit jaar in Groningen zijn al helemaal uitverkocht. "Dat is niet zo gek" – volgens Pleinvrees – "We doen deze shows alleen in de mooiste poppodia die ons land rijk is. Dit is TivoliVredenburg, Paradiso, Doornroosje en de Oosterpoort. Daarnaast liegt de line-up er ook niet om".

Line-up
Aan diversiteit in de line-up is geen gebrek. Van publieksfavoriet als Worakls, Reinier Zonneveld, N'to, Miss Melera, Agoria en Adana Twins tot aan artiesten die regelmatig op festivals als Burning Man en Fusion te vinden zijn. Denk aan Damian Lazarus, Britta Unders en Seth Schwarz.

Wereldprimeur
Pleinvrees heeft dit jaar ook een wereldprimeur te pakken in Utrecht met een nooit eerder vertoonde back-to-back set van de grootheden Gabriel Ananda en Olivier Weiter. Dat belooft wat!

Download timetables: we.tl
Link website: ontour.pleinvrees.net