Partyflock
 

Doornroosje

op de kaart
Doornroosje
4 november 2021
AdresStationsplein 11
6512 AB
Nijmegen
Nederland
Telefoon+31 24 355 4243
SiteSite doornroosje.nl
E-mailinfo@doornroosje.nl
Linksfacebookflickrinstagramtiktokxwikipediayoutube
Opvolger van Doornroosje.

Informatie

Doornroosje is hét poppodium van Nijmegen en omstreken, met een mooi klein broertje: Merleyn. Dit zijn de plekken om samen popmuziek te ervaren, te luisteren, te dansen, te genieten. Het totale spectrum van startende lokale acts tot internationale topartiesten komt aan bod bij concerten en dance events. Daarnaast verzorgen we ook nog concerten op andere locaties zoals Openluchttheater de Goffert, LUX, Stevenskerk, Stadsschouwburg en de Vereeniging, en werken we mee aan festivals als FortaRock, Valkhof Festival, Kids 'n' Billies en Bevrijdingsfestival Nijmegen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Doornroosje via Booking.com.
23 maart 2024
Foto's, Classified, 23 maart 2024, Doornroosje, Nijmegen
4 maart 2023
Foto's, Rauwe Kicks, 4 maart 2023, Doornroosje, Nijmegen
19 januari 2019
Foto's, XXlerator Spotlight, 19 januari 2019, Doornroosje, Nijmegen
21 april 2018
Foto's, XXlerator Spotlight, 21 april 2018, Doornroosje, Nijmegen
20 juli 2015
Foto's, We Love Freestyle, 19 juli 2015, Doornroosje, Nijmegen

Nieuws

Na het ongekende succes wat zijn album 'Forever Lit' teweeg heeft gebracht, gaat Jordan Jacott alias Dopebwoy, op tournee langs een aantal befaamde Nederlandse poppodia. Vanaf januari 2020 is een van de meest succesvolle rappers van dit moment te zien in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht.
Vanochtend kondigde MY BABY nieuwe Nederlandse shows voor dit najaar aan. Na een succesvol ambassadeurschap van de vrijheid keert MY BABY in oktober terug naar de poppodia van Nederland.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Dit najaar tourt De De Sluwe Vos met zijn Kontra Live Show langs belangrijke poppodia Nederland. De show is een combinatie van house, techno, de driekoppige band Stick House en gastartiesten van diverse pluimage. Rapper en woordkunstenaar Sticks (Opgezwolle), zangeres Miss Bunty, singer-songwriter GOSTO en rapper Willem de Bruin (The Million Plan, The Opposites) touren in wisselende bezetting mee. De De Sluwe Vos weet met zijn Kontra show het publiek steeds weer te verrassen, net als met zijn debuut Kontra Album.
Planet Rose op Zondag
8 oktober 2015
Na een gezamelijke brainstormsessie kwamen Rephlex mede-oprichter Grant Wilson-Claridge en Clone Records founder Serge met plannen voor een aantal muzikale evenementen onder de naam 'colundi'.
Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een knallende afsluiting in het oude pand is het nu tijd om uit te pakken in het nieuwe Doornroosje. Met een waardig programma worden alle Nachtsporters op 21 maart opgeroepen om van 23:00 tot 06:00 uur flink aan de conditie te werken.
Velen van jullie zal het niet ontgaan zijn. Het welbekende poppodium van Nijmegen krijgt een nieuwe locatie. Woensdag 1 oktober is hiervan de officiële opening. Maar X-Factor Events heeft samen met Neophyte de primeur om hier de kickoff te geven met flink wat beukwerk op zaterdag 27 september. Daarom zal Neophyte speciaal voor deze avond een vier uur durende set gaan doen, hierbij kun je genieten van het oude en het nieuwe beukwerk. 6

4 waarderingen

X-sanity
Extreme?
Ryan-D
Wat een ziekelijk geluid !! :respect:
_+diana
super de nieuwe locatie!
Mike' D
Het is een waardige opvolger van het oude pand geworden. Wat een soundsystem! B)

1 opmerking