Partyflock

Doornroosje

 

Doornroosje

op de kaart
Doornroosje (afbeelding)
AdresStationsplein 11
6512AB
Nijmegen
Nederland
SiteSite doornroosje.nl
Aanwezigheidfacebookpageflickrgooglelastfmtwitterwikipediayoutube
Opvolger van Doornroosje.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Doornroosje via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
399·feesten
20·in de toekomst
379·in het verleden
5·feesten elders
7·nieuwsberichten
3·fotoshoots
186·foto's
22·video's
5·video's met alleen muziek
2309·kliks
6473·bezoekers · herkomst
2608·unieke bezoekers
332Partyflockfans
58.3 KFacebooklikes
3·albumfoto's
1·opmerking
4·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (2009 stemmen)
Nieuws
Vanochtend kondigde MY BABY nieuwe Nederlandse shows voor dit najaar aan. Na een succesvol ambassadeurschap van de vrijheid keert MY BABY in oktober terug naar de poppodia van Nederland.
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Zojuist heeft Pleinvrees het volledige programma voor de Tour bekend gemaakt. Gedurende februari 2017 zal deze – jaarlijks terugkerende – Tour, 7 poppodia in verschillende steden bezoeken.
Dit najaar tourt De De Sluwe Vos met zijn Kontra Live Show langs belangrijke poppodia Nederland. De show is een combinatie van house, techno, de driekoppige band Stick House en gastartiesten van diverse pluimage. Rapper en woordkunstenaar Sticks (Opgezwolle), zangeres Miss Bunty, singer-songwriter GOSTO en rapper Willem de Bruin (The Million Plan, The Opposites) touren in wisselende bezetting mee. De De Sluwe Vos weet met zijn Kontra show het publiek steeds weer te verrassen, net als met zijn debuut Kontra Album.
Planet Rose op Zondag
8 oktober 2015
Na een gezamelijke brainstormsessie kwamen Rephlex mede-oprichter Grant Wilson-Claridge en Clone Records founder Serge met plannen voor een aantal muzikale evenementen onder de naam 'colundi'.
Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een knallende afsluiting in het oude pand is het nu tijd om uit te pakken in het nieuwe Doornroosje. Met een waardig programma worden alle Nachtsporters op 21 maart opgeroepen om van 23:00 tot 06:00 uur flink aan de conditie te werken.
Velen van jullie zal het niet ontgaan zijn. Het welbekende poppodium van Nijmegen krijgt een nieuwe locatie. Woensdag 1 oktober is hiervan de officiële opening. Maar X-Factor Events heeft samen met Neophyte de primeur om hier de kickoff te geven met flink wat beukwerk op zaterdag 27 september. Daarom zal Neophyte speciaal voor deze avond een vier uur durende set gaan doen, hierbij kun je genieten van het oude en het nieuwe beukwerk. 6
4 waarderingen
X-sanity
Extreme?
Ryan-D
Wat een ziekelijk geluid !! :respect:
_+diana
super de nieuwe locatie!
Mike' D
Het is een waardige opvolger van het oude pand geworden. Wat een soundsystem! B)

1 opmerking