Partyflock
 

Pleinvrees

Pleinvrees
13 februari 2024
label evenement-concept
SiteSite pleinvrees.net
E-mailinfo@pleinvrees.net
AdresArchangelkade 31
1013 BE
Amsterdam
Nederland Nederland
Oprichting30 april 2010
Linksfacebookpageinstagramlinktreesoundcloudspotifytiktokyoutube

Informatie

Met veel liefde voor de melodieuze elektronische vierkwartsmaat organiseert men sinds 2010 Pleinvrees feestjes voor waar zeker 23+ mensen komen.

Uitgaansagenda Pleinvrees

Laatste feest was op zaterdag 21 oktober 2023: Pleinvrees × Anjunadeep, Kromhouthal, Amsterdam
Statistieken
152·feesten
152·in het verleden
45·nieuwsberichten
82·video's
15·winacties
8366·bezoekers
4077·unieke bezoekers
1629Partyflockfans
19·albumfoto's
1·verslag
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (352.5006 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Van woensdag 18 t/m zondag 22 oktober wordt Amsterdam weer gehuld in het iconische zwart en geel van het Amsterdam Dance Event, een van de meest toonaangevende dance-festivals ter wereld. Club Westerunie, gelegen op de Westergas pal naast de iconische gashouder – o.a. bekend van Awakenings – brengt als een van de grootste clubs uit de stad - het eerste deel van het programma naar buiten.
Met een bonte mix van live-artiesten, onbetwiste Pleinvrees-klassiekers, lokaal talent en grote namen op het affiche, maakt Pleinvrees Festival vol trots de grootse line-up van de 2023-editie bekend. Verspreid over zes podia, zullen op zaterdag 27 mei 40 artiesten optreden op het voor Pleinvrees Festival kleurrijk gedecoreerde NDSM-terrein. Na een meer dan geslaagde 2022 editie op het NDSM-terrein, keert Pleinvrees Festival daar eind mei terug voor een kleurrijke editie die bezoekers volledig uit de grijze sleur van het bestaan trekt.
De line-up van Pleinvrees Festival 2023 op zaterdag 27 mei is bekend! De line-up is een verzameling van live artiesten zoals Jan Blomqvist, Stavroz en Natascha Polké tot aan Pleinvrees klassiekers zoals Fritz Kalkbrenner, NTO en Mees Salomé. Dit jaar is er ook plaats voor grote namen zoals Tinlicker, WhoMadeWho, Polo & Pan en Nora en Pure.
Over een week barst de 26ste editie van het Amsterdam Dance Event los en wordt Amsterdam weer 5 dagen het toneel van de internationale dance-scene. Westerunie is als een van de grootste clubs van Amsterdam dit jaar voor de 14de keer (sinds de opening in 2007) onderdeel van ADE.
Voor Pleinvrees Festival stond vorig jaar weer een kennismaking gepland met een voor hun gloednieuwe locatie, de NDSM werf. Maar zoals bij alle festivals van het afgelopen seizoen gooide Corona roet in het eten waardoor de oorspronkelijke editie op 30 mei niet door kon gaan. Met de aankondiging van het tien-jarig jubileum op 31 juli op de NDSM-werf is Pleinvrees Festival plotsklaps het eerste festival op de Amsterdamse zomerkalender. 1
30 mei 2020, NDSM werf Amsterdam; het had zo ongeveer de 115e feestje moeten worden van de Pleinvrees crew! En als we zeggen dat we er akelig veel zin in hadden dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Ook al is er natuurlijk de teleurstelling van het niet doorgaan, met die ruim 100 voorgaande edities zullen jullie begrijpen dat er ontelbaar mooie herinneringen zijn! Ga met ons mee in de trip down memory lane met de terugblik van Pleinvrees.
Voor Pleinvrees Festival stond vorig jaar een kennismaking gepland met een fonkelnieuwe locatie, de NDSM werf. Maar helaas gooide Moeder Natuur roet in het eten door een storm over te laten razen waardoor de feestelijke dag niet door kon gaan. Gelukkig staan dit jaar veel van de toen geboekte artiesten weer op de line-up om die geannuleerde editie dubbel en dwars goed te maken.
Brabant is vanaf deze zomer een gloednieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events (DGTL, STRAF_WERK, PLEINVREES).
Een aantal weken geleden werden wij verrast met een teaser rond het STRAF_WERK x Elrow evenement in het Klokgebouw in Eindhoven met de boodschap, 'Something big is coming to Brabant'.
Voor Pleinvrees Festival stond vorig jaar een kennismaking gepland met een fonkelnieuwe locatie, de NDSM werf. Maar helaas gooide Moeder Natuur roet in het eten door een storm over te laten razen waardoor de feestelijke dag niet door kon gaan. Gelukkig staan dit jaar veel van de toen geboekte artiesten weer op de line-up om die geannuleerde editie dubbel en dwars goed te maken.

1 waardering

OK