Partyflock
 
­ Nederland

Pleinvrees Festival presenteert grootse 2023 line-up

gepubliceerd door , op
Met een bonte mix van live-artiesten, onbetwiste Pleinvrees-klassiekers, lokaal talent en grote namen op het affiche, maakt Pleinvrees Festival vol trots de grootse line-up van de 2023-editie bekend. Verspreid over zes podia, zullen op zaterdag 27 mei 40 artiesten optreden op het voor Pleinvrees Festival kleurrijk gedecoreerde NDSM-terrein. De kaartverkoop is inmiddels van start via de officiële festivalwebsite: Na een meer dan geslaagde 2022 editie op het NDSM-terrein, keert Pleinvrees Festival daar eind mei terug voor een kleurrijke editie die bezoekers volledig uit de grijze sleur van het bestaan trekt. Dat doet Pleinvrees Festival met een line-up met grote namen als Tinlicker, WhoMadeWho, Weval, Nora en Pure en Polo & Pan, Pleinvrees-klassiekers als Fritz Kalkbrenner, NTO en Mees Salomé en een smaakvolle selectie live-artiesten, waaronder Jan Blomqvist, Stavroz en Natascha Polké. Als toonaangevend deephouse-event is Pleinvrees Festival ooit ontstaan naar aanleiding van een feestje op Koninginnedag en die locale roots zie je ook terug in de boekingen van lokaal talent als LEIA, Beswerda, Soulroots en Helsloot. In totaal zullen 40 artiesten aantreden op Pleinvrees Festival 2023.

Volledige line-up Pleinvrees Festival 2023

Pleinvrees Festival wordt gekenmerkt door een 'eigen sound', een intieme sfeer en een grappige, bijdehand en toegankelijk karakter. Dwalend over het kleurrijk aangeklede NDSM-terrein komen bezoekers in een kleurrijke wereld terecht, die hen uit de dagelijkse grijze sleur trekt en hen bijzondere stages laat ontdekken die elk op volledig eigen wijze gethematiseerd zijn. Onder meer de vrolijke Happy Feelings en spirituele The Gardens of Babylon zijn hier van de partij als stage host. Jong en oud zal hier kunnen blijven dwalen en ontdekken en altijd iets vinden waar ze van houden.

Over Pleinvrees Festival
Sinds 2010 staat Pleinvrees garant voor toonaangevende deephouse-events, dat met een eigen festival en ADE-edities onlosmakelijk aan de hoofdstad is verbonden, maar met 'On Tour' edities ook voor succesvolle clubevents en festivals in het land verantwoordelijk is. Pleinvrees kenmerkt zich door een herkenbare melodische 'Pleinvrees sound', de vriendschappelijke sfeer en het toegankelijke karakter.