Partyflock

Triomf

Triomf

Triomf (afbeelding)
SiteSite triomf.com
E-mailinfo@triomf.com
AdresUraniumweg 21
3542 AK
Utrecht
Telefoon+31 30 2851725
KvK30161786
Oprichting2000
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Triomf
eergisteren: 41 bezoekersP3Purmerend
Gary Global
28 bezoekersPatronaatHaarlem
Gary Global
26 bezoekersMuziekcentrum De BosuilWeert
13 bezoekersHedonZwolle
Zer00's Heroes
27 bezoekersMezzBreda
Zer00's Heroes
24 bezoekersMezzBreda
7 Inch Twins
2 bezoekersMelkwegAmsterdam
Gary Global
56 bezoekersLuxor LiveArnhem
Gary Global
51 bezoekersZinder PodiumTiel
Gary Global
27 bezoekersMezzBreda
Gary Global
75 bezoekersHedonZwolle
Statistieken


x
781·feesten
11·in de toekomst
770·in het verleden
18·nieuwsberichten
2·fotoshoots
131·foto's
3·video's
23·winacties
4993·bezoekers · herkomst
3070·unieke bezoekers
15Partyflockfans · herkomst
2.1 KFacebooklikes
165·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (2064 stemmen)
Nieuws
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!
De kogel is door de kerk! Nu poppodium Tivoli definitief haar deuren heeft gesloten en is verhuisd naar het nieuwe muziekpaleis biedt het historische pand op de Oudegracht 245 vanaf deze zomer onderdak aan Kytopia en daarmee ook aan Studio Stekker 2014.
Utrechts festival bouwt voort op vernieuwd programmeringsconcept Stekker in het Park. Utrecht's meest eigenzinnige festival keert op zaterdag 26 juli 2014 voor haar zesde editie terug naar Park Voorveldse Polder. Ook Studio Stekker, de succesvolle studioweek in Kytopia met als kers op de taart Studio Stekker on Stage, krijgt een vervolg. Bovendien zijn de eerste namen voor dit zomerse evenement zoals verwacht mag worden van Stekker weer fris en vooruitstrevend.
We kunnen er allemaal geen genoeg van krijgen: de nostalgie van de jaren 90. Zaterdag 5 oktober strijkt het populairste 90's feest van Nederland weer neer in de Matrixx te Nijmegen. 90'S NOW weet het gehele decennium aan muziek en tradities te verpakken in een avondvullend programma.
De jaren '90, toen kon je voor tien gulden (4,53) nog een rondje halen, tien Railrunners kopen, of je hele schoolklas trakteren op yogho-yogho ijs. Nu kan je er niet eens meer een kaartje voor een leuke avond uit meer voor krijgen. 3
Jawel, het 80's Verantwoord circus strijkt zaterdag 1 december eindelijk weer neer in de poptempel van Haarlem: het Patronaat. Dit 80s festijn staat al jaren als een huis en dat zal deze keer opnieuw bewezen worden! Uiteraard zijn de 7 Inch Twins en Whiplash d'r weer om hun pareltjes te droppen. 1
Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
80's Verantwoord
22 februari 2012
De rustige januari maand is weer voorbij, hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat aanstaande zaterdag! Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een nieuwe editie van 80's Verantwoord! 1
80's Verantwoord
2 november 2011
11-11-11, dat moet wel een heel bijzondere avond worden! Niet alleen voor de kids die met Lantaarn langs de deuren schooien om snoep te scoren maar ook voor de bezoekers van het Patronaat! Het 80's Verantwoord circus strijkt vrijdag 11 november namelijk weer neer in de poptempel van de hoofdstad van Noord Holland. 1
Te land, ter zee en uit je stekker. Heliumkaraoke. De mood elevator. De rondetafeltennistafel. Een levensgrote zandbak vol verrassingen en jongensboekenlol. Het is maar een greep uit het levensgrote assortiment plezier op Stekker Fest 2011. Zoals altijd is het muzikale programma een gedurfd toonbeeld van liefde en vernieuwing. Maar meer nog dan voorgaande edities ligt de nadruk dit jaar op de creatieve programmering.