website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Triomf

afbeelding Triomf
organisator
SiteSite triomf.com
AdresLocomotiefstraat 8
3534 BK
Utrecht
Nederland
KvK30161786
Oprichting2000
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Triomf
eergisteren: 80's VerantwoordClub SmederijTilburg
7 Inch Twins, Clipsync, Dirty Brown Visuals, The Switchdoctor
eergisteren: SinglefeestjeGebr. De NobelLeiden
gisteren: 90's Now · Happy Hardcore PianistLuxor LiveArnhem
90's Now, Gary Global
80's VerantwoordDe MeesterAlmere
Clipsync, Dirty Brown Visuals, The Switchdoctor
90's NowGebr. De NobelLeiden
90's Now, Gary Global
SinglefeestjeTivoliVredenburgUtrecht
80's VerantwoordECI CultuurfabriekRoermond
7 Inch Twins, Clipsync, Dirty Brown Visuals, The Switchdoctor
Zer00's HeroesPodium VictorieAlkmaar
Zer00's Heroes
Zer00's HeroesTivoliVredenburgUtrecht
Zer00's Heroes
Zer00's HeroesGebr. De NobelLeiden
Zer00's Heroes
90's NowMEZZBreda
90's Now, Gary Global
80's VerantwoordGigantApeldoorn
Clipsync, Dirty Brown Visuals, The Switchdoctor
90's NowTivoliVredenburgUtrecht
90's Now, Gary Global
80's VerantwoordMuziekgieterijMaastricht
Zer00's HeroesMelkwegAmsterdam
Zer00's Heroes
80's Verantwoord · KersteditieGebr. De NobelLeiden
Clipsync, Dirty Brown Visuals, The Switchdoctor
Singlefeestje · KerstMelkwegAmsterdam
Singlefeestje · KersteditieDoornroosjeNijmegen
Patronaatje Tot Het Gaatje · Oud & Nieuw 2020PatronaatHaarlem
Statistieken


x
982·feesten
19·in de toekomst
963·in het verleden
18·nieuwsberichten
2·fotoshoots
131·foto's
5·video's
23·winacties
5078·bezoekers
3112·unieke bezoekers
13Partyflockfans
2.3 KFacebooklikes
165·albumfoto's
1·verslag
goed·stemresultaat (2110 stemmen)
Nieuws
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!
De kogel is door de kerk! Nu poppodium Tivoli definitief haar deuren heeft gesloten en is verhuisd naar het nieuwe muziekpaleis biedt het historische pand op de Oudegracht 245 vanaf deze zomer onderdak aan Kytopia en daarmee ook aan Studio Stekker 2014.
Utrechts festival bouwt voort op vernieuwd programmeringsconcept Stekker in het Park. Utrecht's meest eigenzinnige festival keert op zaterdag 26 juli 2014 voor haar zesde editie terug naar Park Voorveldse Polder. Ook Studio Stekker, de succesvolle studioweek in Kytopia met als kers op de taart Studio Stekker on Stage, krijgt een vervolg. Bovendien zijn de eerste namen voor dit zomerse evenement zoals verwacht mag worden van Stekker weer fris en vooruitstrevend.
We kunnen er allemaal geen genoeg van krijgen: de nostalgie van de jaren 90. Zaterdag 5 oktober strijkt het populairste 90's feest van Nederland weer neer in de Matrixx te Nijmegen. 90'S NOW weet het gehele decennium aan muziek en tradities te verpakken in een avondvullend programma.
De jaren '90, toen kon je voor tien gulden (€4,53) nog een rondje halen, tien Railrunners kopen, of je hele schoolklas trakteren op yogho-yogho ijs. Nu kan je er niet eens meer een kaartje voor een leuke avond uit meer voor krijgen. 3
Jawel, het 80's Verantwoord circus strijkt zaterdag 1 december eindelijk weer neer in de poptempel van Haarlem: het Patronaat. Dit 80s festijn staat al jaren als een huis en dat zal deze keer opnieuw bewezen worden! Uiteraard zijn de 7 Inch Twins en Whiplash d'r weer om hun pareltjes te droppen. 1
Het is lente! Hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat zaterdag 28 april? Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een vervroegde Koninginnenacht zodat je op Koninginnedag weer fris voor de dag kan komen!
80's Verantwoord
22 februari 2012
De rustige januari maand is weer voorbij, hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat aanstaande zaterdag! Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een nieuwe editie van 80's Verantwoord! 1
80's Verantwoord
2 november 2011
11-11-11, dat moet wel een heel bijzondere avond worden! Niet alleen voor de kids die met Lantaarn langs de deuren schooien om snoep te scoren maar ook voor de bezoekers van het Patronaat! Het 80's Verantwoord circus strijkt vrijdag 11 november namelijk weer neer in de poptempel van de hoofdstad van Noord Holland. 1
Te land, ter zee en uit je stekker. Heliumkaraoke. De mood elevator. De rondetafeltennistafel. Een levensgrote zandbak vol verrassingen en jongensboekenlol. Het is maar een greep uit het levensgrote assortiment plezier op Stekker Fest 2011. Zoals altijd is het muzikale programma een gedurfd toonbeeld van liefde en vernieuwing. Maar meer nog dan voorgaande edities ligt de nadruk dit jaar op de creatieve programmering.