Partyflock
 
­

80's Verantwoord · Haarlem's meest onwijs gave kicken feest

anoniem gepubliceerd op
De rustige januari maand is weer voorbij, hoog tijd om weer eens de voetjes van de vloer te gooien! En waar kan dat beter dan in het Haarlemse Patronaat aanstaande zaterdag! Het 80's Verantwoord circus strijkt hier zaterdag weer neer voor een nieuwe editie van 80's Verantwoord! Uiteraard zijn 7 Inch Twins en Whiplash d'r weer om hun 80s ding te doen! Opgegroeid tussen krakers en kakkers balanceren de Twins iedere editie plaat na plaat op die altijd spannende grens van credible & incredible die 80's Verantwoord zo ethisch verantwoord maakt. VJ Clipsync - opgegroeid tussen Villa Achterwerk en Sky Channel - voorziet lachend al die fijne platen van alle pop- en pulpclips. Kom maar door met die verzoekjes op Eighties-verantwoord.­nl.

Voor wie er bij was even een opfris cursus jaren 80: In deze spannende tijd werd ons vocabulaire uitgebreid met geniale woorden als ranzig, ordi, gaaf, onwijs, aso, cool, kicken, relaxed en heftig. Je keek naar Knight Rider en The A-Team, speelde je eerste computergames zoals Larry, Tetris en King's Quest en had een mat in je nek (heren) of een enorme getoupeerde kuif met permanentje (dames)! De cd drukt de vinylplaat weg, de Rubik's Cube zorgt voor koppijn en de walkman voor de muziek. Wat voor muziek? Prince, Billy Joel, Dire Straits, Falco, Ryan Paris, U2, Simple Minds, Ultravox, Depeche Mode, Duran Duran, Bruce Springsteen, Sinead O'Connor, Yes, Queen, Madonna, Michael Jackson, Doe Maar en Nena. Oh yeah!

En precies deze artiesten komen allemaal zaterdag 25 februari weer voorbij in het Patronaat! Dit feest is verder helemaal 2.0 en crowdsourced: al je verzoekjes en berichten kan je doorgeven via de verzoekencomputer in de zaal en deze worden direct geprojecteerd! Ook speel je oldschool Pacman & Space Invaders op de RetroGames en zelf een 80's plaatje zingen kan bij de KaraokeZuil. Baby, this is all you need on a saturdaynight!
Check hier alvast wat klappers ter inspiratie:Wil je kans maken op kaarten? Post dan je favoriete 80s plaatje met een Youtube link op Facebook.­com en zet 'm meteen daar in je agenda. Dan maak je kans op 1 van de kaarten voor 80's Verantwoord!

Kaarten
Kaarten kosten in de voorverkoop en aan de deur € 12,50 en zijn online verkrijgbaar via Paylogic en Patronaat.­nl.

1 opmerking