Partyflock
 
­

Colorful, 90's en USA style · Feesten met een dresscode in mei 2016

gepubliceerd door , op
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In mei staan er weer veel opvallende en coole feesten en evenementen op de agenda. Ook hebben we twee vette festivals tijdens Hemelvaart en een zomerse party voor de tweede Pinksterdag voor jullie gevonden!

Donderdag 5 mei 2016 (Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag) - Dance4Liberation
Wederom heeft Zwolle de eer om op Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag het grootste dance festival van Nederland te organiseren. Op donderdag 5 mei, dit jaar opnieuw een officiële vrije dag, vieren meer dan 25.000 partyfreaks hun vrijheid tijdens Dance4Liberation. Hoewel er geen officiële dresscode aan het festival is verbonden, luidt het advies: hoe gekker, hoe beter. Dus doe gerust een te fel gekleurd neonjurkje of foute panty met printjes aan en neem nog wat gekke accessoires mee, want alles kan! Celebrate your freedom with...Dance!

Donderdag 5 mei 2015 (Hemelvaartsdag/Bevrijdingsdag) - Mumbai Color Festival
Ben je klaar om jouw vrijheid dit jaar écht goed te vieren in een kleurrijke setting? Betreed de magische wereld van het Mumbai Colourfestival en laat Bevrijdingsdag 2016 losbarsten in een explosie van kleur!
Beschilder je beste vrienden, gooi kleurpoeder over je crush en dans in een wolk van dwarrelende kleuren en dampende house tot zelfs je eigen familie je niet meer herkent. Het dresscode advies: lichte kledingstoffen, het liefst wit. Op wit is de explosie van kleur namelijk het best zichtbaar. Last but not least, laat vooral je allernieuwste outfit thuis! Het kleurpoeder is uitwasbaar, maar laat wellicht een lichte kleurenwaas achter.

Vrijdag 13 mei 2016 – 90's NOW Spice Girls Editie
Op vrijdag 13 mei neemt 90's NOW in de Melkweg Amsterdam je terug in de tijd naar de jaren 90. 'Spice Up Your Life' met een speciale Spice Girls Edition! Trek de outfit van je favo Spice Girl aan, en voel je weer heel even alsof je in je tienerjaren zit. Haal dus je plateauzolen, minirokjes, naveltruitjes, hoge kousen en glitterjurken uit je kast en Say You'll Be There!

Zaterdag 21 mei - Pleasure Lounge Ibiza openingsparty
Kan jij niet wachten tot de zomer en de bijbehorende tropical party's? Dan zit je op zaterdag 21 mei helemaal goed in Grand Café Rutgers in Lathum. Deze 'outdoor editie' van 'Pleasure Lounge' staat geheel in het teken van het eiland Ibiza, het ultieme partyparadijs. Hier kun je alvast helemaal losgaan op heerlijke beats in een kleurrijke zomeroutfit. Check voor de nodige dosis inspiratie en advies voor je outfit eens de dresscode Ibiza Chic. De Ibiza Chic dresscode is vooral luchtig en helemaal summer-proof, zodat je helemaal ready to go bent voor de tropical vibes die dit feest je gegarandeerd gaan brengen!

Vrijdag 27 mei - USAwesome!
Op Vrijdag 27 mei wordt in de Nozem en de Non in Heemskerk het feest 'USAwesome!' georganiseerd. Het feest staat helemaal in het teken van American footballers, Cheerleaders, de populaire Beerpong spelletjes & Redcups (grote rode plastic bekers). De Dresscode is vanzelfsprekend USA style. Draag als man bijvoorbeeld een stoer American Football shirt met daaroverheen een bomberjack/baseball jack. Als vrouw kun je je verkleden als een ondeugende chearleader, mits je dit natuurlijk aandurft. Met kleding voorzien van een Amerikaanse vlag zit je ook gegarandeerd goed. Het thema van dit feest luidt: 'Get Loose with Redcup Booze', dus bereid je voor op een feest met een hoog aantal alcoholische versnaperingen.