Partyflock
 

80's Verantwoord
Haarlem's meest onwijs gave kicken feest

gepubliceerd door , op
11-11-11, dat moet wel een heel bijzondere avond worden! Niet alleen voor de kids die met Lantaarn langs de deuren schooien om snoep te scoren maar ook voor de bezoekers van het Patronaat! Het 80's Verantwoord circus strijkt vrijdag 11 november namelijk weer neer in de poptempel van de hoofdstad van Noord Holland.
Uiteraard zijn de Hennes & Cold en Whiplash d'r weer om hun neongroene muzikale ei te leggen! Opgegroeid tussen krakers en kakkers balanceren de Twins iedere editie plaat na plaat op die altijd spannende grens van credible & incredible die 80's Verantwoord zo 80's verantwoord maakt. VJ Clipsync - opgegroeid tussen Villa Achterwerk en Sky Channel - voorziet lachend al die fijne platen van alle pop- en pulpclips. Kom maar door met die verzoekjes op eighties-verantwoord.nl

Voor wie er bij was even een opfris cursus jaren 80: In deze spannende tijd werd ons vocabulaire uitgebreid met geniale woorden als ranzig, ordi, gaaf, onwijs, Aso, cool, kicken, relaxed en heftig. Je keek naar Knight Rider en The A-Team, speelde je eerste computergames en had een mat in je nek (heren) of een enorme getoupeerde kuif met permanentje (dames)! De cd drukt de vinylplaat weg, de Rubik's Cube zorgt voor koppijn en de walkman voor muziek 24/7. Wat voor muziek? Prince, Billy Joel, Dire Straits, Falco, Ryan Paris, U2, Simple Minds, Ultravox, Depeche Mode, Duran Duran, Bruce Springsteen, Sinead O'Connor, Yes, Queen, Madonna, Michael Jackson, Doe Maar en Nena. Oh yeah!

En precies deze artiesten komen 11 november weer voorbij in het Patronaat! Dit feest is verder helemaal 2.0 en crowdsourced: al je verzoekjes en berichten kan je doorgeven via de verzoekencomputer in de zaal en deze worden direct geprojecteerd! Ook speel je oldschool Pacman & Space Invaders op de RetroGames en zelf een 80's plaatje zingen kan bij de KaraokeZuil. Baby, this is all you need on a fridaynight!

Check hier alvast wat klappers ter inspiratieWil je kans maken op kaarten? Post dan je favoriete 80s plaatje met een Youtube link op Facebook. Dan maak je kans op 1 van de kaarten voor 80's Verantwoord en 80's Verantwoord T-shirts! Bijzijn is meemaken!

1 opmerking

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:cheer: