Partyflock
 

Hemkade 48

op de kaart
Hemkade 48
22 september 2022
AdresHemkade 48
1506 PS
Zaandam
Nederland
Telefoon+31 75 303 0373
SiteSite hemkade48.nl
E-mailinfo@hemkade48.nl
Linksfacebookinstagramlinktreexyoutube
Capaciteit4000
Opvolger van North Sea Venue.
Ook herkend als
  • Hemk48e
  • Hemkade48

Informatie

De Hemkade (welbekend als Hemkade) is een evenementencomplex gelegen aan het Noordzeekanaal. De ligging, in combinatie met de industriële sfeer van de oude fabriekshal, geeft de Hemkade de ideale atmosfeer waarnaar iedere organisator zoekt voor haar evenement. De oude fabriekshal aan de Hemkade 48 heeft door de jaren heen meerdere metamorfoses ondergaan. Van een oude fabriekshal heeft deze als indoor golfcentrum gefungeerd tot dat dit nu alweer vijftien jaar de functie heeft van een multifunctionele evenementenlocatie.

De locatie is na een intensieve verbouwing uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen, festivals, van personeelsfeesten en bedrijfsfeesten en van live optredens tot productpresentaties. In alle vormen en maten kunnen er producties worden neergezet van 250 tot 4000 personen.
Boek een overnachting in of in de buurt van Hemkade 48 via Booking.com.

Statistieken

59·feesten
7·in de toekomst
52·in het verleden
9·nieuwsberichten
29·video's
2263·bezoekers · herkomst
1354·unieke bezoekers
22Partyflockfans
24·albumfoto's
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (874.9598 stemmen)

Nieuws

Op 23 maart opent Lexion aan de Hemkade in Zaandam haar deuren voor het vieren van het 25-jarig bestaan. Tussen 18.00 en 02.00 uur maken veel DJ's en artiesten hun opwachting om het zilveren jubileum groots te vieren. Onder meer Roog en Erick E (gezamenlijk ook wel bekend als Housequake), Dennis van der Geest en DJ Jean hebben hun komst bevestigd, terwijl resident DJ José en G-Spott een speciaal optreden verzorgen.
The End
22 februari 2023
Het is 2050 en inmiddels hebben we de prachtige planeet vernietigd met onze hebzucht. De elite groep van uitverkorenen krijgt de kans om aan boord te stappen van een high-tech schip op weg naar een nieuwe planeet. Bereid je voor op een bijzondere reis met onverwachte wendingen op de laatste dag op deze planeet tijdens THE END.
Het gaat weer gebeuren. De voorverkoop voor de Oktober editie gaat beginnen morgen om 19:00 uur. En aangezien er op ticketswap meer dan 2100 zoekende zijn voor de aanstaande editie, zal de kaartverkoop weer vanouds hard gaan en uitverkopen binnen een paar uur. De VIP kaarten zijn zelfs meestal al binnen 20 minuten uitverkocht. Daarom is de link voor de voorverkoop belangrijk. Zet je wekker half 7 en zorg dat je ze binnen hebt.
Toch een echte klassieker in Nederland. Vanaf 1 januari 2004 geven wij dit legendarische Booming New Year feest al in de Hemkade met nieuwjaar. De grondlegger van alle New Years Party's. Dus niet feesten op 31 december wanneer alles 3 x zo duur is, maar gewoon de volgende dag wanneer iedereen toch vrij is. Het gegeven is dat dit feest nog nooit NIET uitverkocht is geweest. En nu de kaarten voor 1 januari 2023 weer over de toonbank vliegen kunnen we wel zeggen dat het dit jaar ook gaat gebeuren.
We hebben de corona periode achter de rug. En nu eindelijk na bijna 3 jaar mogen we weer op de favoriete datum 1 Januari. Het feest der feesten. Om jullie nog blijer te maken komen we met een line up waar je u tegen zegt! Wij hebben de eerste naam al weten vast te leggen. De man van de nummer 1 hit "I want you" Dj La Fuente. Ondanks dat deze dj alweer bijna 10 jaar bij ons draait heeft hij in die 10 jaar tijd keihard gewerkt om aan de top te komen.
B.I.T.C.H laatste info
27 september 2022
Als eerste komen we met de nieuwe B.I.T.C.H 20 jarig bestaan op 4 februari 2023. Dit feest zal enkel alleen die datum zijn en niet nog een week erna. Omdat het maar een editie is en in oktober 2 edities waren die alle twee uitverkocht raakten zal de run op de kaarten groot zijn. Er is een early bird en de populaire vip kaarten zullen ook verkocht worden.
Hemkade wordt totaal verbouwd en wordt voor jullie een hele verrassing. De werkers zijn heel druk bezig om er een mega zaak van te maken. Het is niet zomaar een verbouwing maar een echte heuse nieuwe locatie. Daarom kunnen we wel zeggen dat 1 oktober de heropening van de nieuwe Hemkade is.
Door de enorme vraag naar kaarten en mailtjes die we gehad hebben gaan we een extra editie doen op zaterdag 8 oktober. Vanaf 20.00 uur is er dan weer een heerlijke editie van jullie geliefde party. De laatste keer dat we de voorverkoop open gingen zetten voor 1 oktober was het feest binnen een uur uitverkocht.
B.I.T.C.H is een feest wat online bijna altijd in een paar uur is uitverkocht. Zo verwacht de organisatie dat het ook dit keer erg snel zal gaan. Zet daarom je agenda herinnering aan op donderdag 7 April om 18:00 uur want dan begint de voorverkoop.

1 waardering

Lady Yvetje® NL Devil still inside me(6)
Luna wat een heerlijke set heb je gedraaid. Wow even terug in de tijd!!