Partyflock
 

Recreatiegebied Middelwaard

op de kaart
© Gerrit Bredewoud
Middelwaard
9 april 2020
AdresMiddelwaard 2-4
4133 LB
Vianen
Nederland 🇳🇱
Linkfacebookpage
Capaciteit1500

Informatie

Recreatieschap Stichtse Groenlanden
Middelwaard
Oppervlakte 1 ha

Voorzieningen:
- Parkeerplaats
- Strand
- Toiletgebouw
- Speelveld

Activiteiten:
- Zwemmen
- Picknicken
- Dagkamperen met een tent
- Evenementen
Boek een overnachting in of in de buurt van Middelwaard via Booking.com.

Nieuws

By the Creek, een van de meest veelzijdige festivals van Utrecht, kondigt met trots het volledige programma aan voor het weekend van 6 en 7 juli 2024 op Recreatieterrein Middelwaard in Vianen. Dit tweedaagse muziekfestival belooft een ervaring te worden waarbij het publiek niet hoeft te kiezen tussen verschillende genres, maar juist de vrijheid krijgt om te genieten van een diverse line-up in een even gevarieerde omgeving.
By the Creek kondigt met veel trots het volledige programma voor de 2023-editie aan. Het festival op Recreatieterrein Middelwaard staat bekend als een van de meest veelzijdige muziekfestivals van Utrecht. Het breed en divers programma is daar het bewijs van. Verspreid over vier stages op het nieuw ingerichte terrein zijn op 1 en 2 juli aanstaande meer dan zestig namen geprogrammeerd. Het programma van uitersten biedt voor ieder wat wils. 1
By the Creek heeft de eerste namen bekend gemaakt voor de 2023 editie. Op 1 en 2 juli aanstaande treden onder meer Benny Rodrigues, DJ Mell G, Jonna Fraser (live), Nico Moreno en Somniac One op. By the Creek is overweldigd door het enthousiasme tijdens de exclusieve pre-sale en verwacht dat de animo voor de reguliere tickets ook groot zal zijn.
Misschien ben je het verleerd. Of vergeten. Maar deze zomer kun je alles opnieuw ontdekken. Niet één, maar twee dagen lang. Aan het water, onder de brug en in het gras.
Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 keert By the Creek terug naar recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Het Utrechtse elektronisch muziekfestival pakt groots uit om haar 5-jarig jubileum te vieren en breidt uit naar twee dagen. Onder het motto van "Life is Better By the Creek" zal het terrein weer onderdeel zijn van twee dagen vol muzikale diversiteit en creativiteit.
By the Creek festival keert op 6 juli terug naar haar thuisbasis, de oevers van het recreatiegebied Middelwaard in Vianen. Vandaag wordt de line-up met maar liefst 47 acts bekend gemaakt.
8 juli is het eindelijk zover en wordt het gras langs de oever van de Middelwaardse plas betreden door duizenden levensgenieters die het betere leven komen proeven op By the Creek.
By the Creek brengt 'daar waar het leven beter' is op 8 juli 2017 naar Utrecht en heeft hiervoor grote namen als Speedy J, Broederliefde, Bicep, Eats Everything en Optimo uitgenodigd.
By the Creek keert na het geweldige succes van afgelopen jaar op 8 juli 2017 terug naar haar favoriete spot aan het water: Recreatieterrein Middelwaard, vlakbij Utrecht.
Op 9 juli 2016 wordt recreatieterrein Middelwaard nabij Utrecht omgetoverd tot By the Creek Festival. ZeeZout, Vunzige Deuntjes, KLEAR en BASIS komen hier samen voor een onvergetelijke dag in de natuur. Met elk een eigen stage zetten zij de perfecte combinatie tussen house, r&b, hiphop, techno en beats neer.

2 waarderingen

Vossie79
Top locatie
dit was een zeer vette locatie alleen ja mmer van dat op stuivend zand

1 opmerking

Meer festivals hier graag!