Partyflock
 

MN2S

afbeelding MN2S
concept
SiteSite mn2s.com
Adres4-7 Vine yard
SE1 1QL
London
Canada
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudyoutube

Uitgaansagenda MN2S

Laatste feest was op vrijdag 20 oktober 2017: MN2S, Sugar Factory, Amsterdam
Artiesten
A Guy Called GeraldElekfantzfoto · artiestKurd MaverickRui Da Silva
Abigail BaileyFarley "Jackmaster" FunkLaurent WolfSammy
AdamskiFaze ActionLil JonSarah Main
Adelinefoto's · artiestFormat: Bfoto's · artiestLil' LouisSatoshi Tomiie
AeroFull IntentionLittle BootsSeamus Haji
Afrika BambaataaFun Lovin' CriminalsMarco Lysfoto's · artiestSeb Fontaine
Agents of Time foto's · artiestFunkermanMarshall JeffersonSeb Zito
Alexis RaphaelGolden BoyMaseoSerge Devant
Andrew GrantGramophonedzieMatt DareyShall Ocin
Antoine ClamaranGrandmaster FlashThe MekanismSheldon
Apl.de.ApHector RomeroMichael GraySilky
The Artful Dodgerfoto's · artiestHellMiguel MigsSimone Vitullo
As I AmThe HerbaliserMontelfoto's · artiestSkin
ATFCHideo KobayashiMosimannSky Blu
foto's · artiestAudio BullysHoxton WhoresNeptizzleSpen
The BeatangersIan Careyfoto's · artiestNora En PureSpoony
Boy Georgefoto · artiestInpettoOkainStarkillers
foto's · artiestBram FidderJames TeejOli FurnessStephane Ghenacia
Cash MoneyJamie LewisOmid 16BSteve Smart
Chez DamierJane FitzParris Mitchellfoto's · artiestStoneBridge
ChicaneJazzy JeffPauletteTall Paul
Christian MartinJD DavisPete HellerTerrence Parker
foto's · artiestChus & CeballosJoachim GarraudPete RockTerry Farley
CinthieJodie HarshPhil GerusTim Paris
CJ MackintoshJoe ClaussellPierreTim Xavier
CLMDJoe T VannelliPretty PinkTimo Garcia
Coat Of ArmsJoey Negro Prince Clubfoto · artiestTinlicker
foto's · artiestCristian VarelaJuan AtkinsQuentin Harrisfoto's · artiestTodd Terry
Danny KrivitJuan Maganfoto's · artiestRaeTom Novy
Danny RamplingJulien SandreRapTommy Lee
foto's · artiestDave Angelfoto's · artiestJunior JackRay KeithTrent Cantrelle
David MoralesKaiser ChiefsRemadyUtah Saints
David PuentezKayperRich WakleyVanilla Ace
David VendettaKenny CarpenterRick WadeWill Sparks
Dirty VegasKerri ChandlerRobbie Riverafoto's · artiestX-Press 2
Doc MartinKid Massivefoto's · artiestRobert OwensYves Larock
DoorlyKissy Sell Outfoto's · artiestRon Carroll
EduKosheenRon Trent
Nieuws
MN2S Presents
12 september 2017
Legendes en pioniers Roger Sanchez, Todd Terry en A Guy Called Gerald zullen vrijdag 20 oktober in de Sugar Factory het Amsterdam Dance Event-publiek een ware House geschiedenisles voorschotelen.
Grootmeester DJ Jazzy Jeff domineert op vrijdag 21 oktober de draaitafels van de Sugarfactory. Ook de Grammy genomineerde Kenny Dope en BBC coryfee Kayper treden op tijdens deze speciale nacht tijdens Amsterdam Dance Event, georganiseerd door internationaal boekingskantoor MN2S uit London.
Bookings agency MN2S viert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) zijn 20-jarig bestaan en komt met een leger aan zwaargewichten naar Sugar Factory. De club is sinds haar bestaan de vaste uitvalsbasis van MN2S met in het verleden louter epische nachten.
Met trots presenteert Sugar Factory de tiende nacht- en afterparty programmering voor Amsterdam Dance Event (ADE). Tussen 14 en 18 oktober komen nationale en internationale topartiesten samen voor een vijftal bijzondere etmalen in de intieme club dichtbij Leidseplein. Kerri Chandler presenteert Kaoz Theory Label Takeover, Roush en WOW! slaan de handen in één en schuiven Popof en Hector Couto naar voren. Ook komt NGHTDVSN presents Systematic terug. Wie er geen genoeg van krijgt, kan 's ochtends terecht op de afterparty's met oa. Art Department, Alex Bau en Flashmob. Daarnaast heeft Sugar Factory een programma in de vooravonden met live-electronica en theater.
. Met bijzondere acts die ter plaatse muziek produceren, onderscheidt deze programmering zich van alle andere clubavonden die draaien om de mixtechniek en platenkeus van de dj. Van trippy dubstep tot electro en disco, de uitgesproken keuze van Sugar Factory om dagelijks met live acts de diepte in te gaan is uniek.
Meer dan dertig acts gedurende vijf dubbelgeprogrammeerde clubavonden, een nieuw podium, herziend licht en geluid, en alle ADE info op een gloednieuwe site. Sugar Factory belooft de verrassing te worden van Amsterdam Dance Event 2012.
Sugar Factory presenteert voor het zesde jaar op rij aan de elektronische fijnproevers een uitgebreid ADE programma van maar liefst vier volgeboekte avonden. Het onafhankelijke Nachttheater treedt buiten de gebaande paden en ontvangt opvallende artiesten als Oliver Huntemann, Ellen Allien, Headhunterz, Eskmo, Mike Dehnert en de legendarische David Morales.
Mn2s
16 oktober 2010
Het house label Mn2s uit Londen is sinds 2006 vaste waarde tijdens het Amsterdam Dance Event. Voor het tweede jaar op rij vormt nachttheater Sugar Factory, de grootste kleine club van Amsterdam, het decor voor hun showcase. Vrijdag 22 oktober van 23.30 tot 05.00 uur presenteert het label niemand minder dan: Alex Gaudino, Full Intention, Ron Carroll, Seamus Haji en Robert Owens. 1
MN2S
21 maart 2009
Op vrijdag 27 maart organiseert Milk’n’2 Sugars, beter bekend als het platenlabel en dj managementbureau MN2S uit Londen, haar jaarlijkse WMC Party in South Beach Miami. Dit jaar maakt MN2S haar debuut bij de befaamde beachclub Nikki Beach, waar zo’n 40 dj’s van wereldklasse van 13.00 tot 05.00 uur de jet set trakteren op een dag-, avond- en nachtvullende dance-explosie.
MN2S ADE 08 @ Panama
2 oktober 2008
Het Londense platenlabel, managementbureau en evenementenorganisator Milk 'n'2 Sugars neemt op vrijdag 24 oktober club Panama over! Met dj sets van wereldklasse is MN2S al jaren een spectaculaire deelnemer aan het nachtprogramma van het Amsterdam Dance Event. Van 22.00 tot 04.00 uur presenteert MN2S maar liefst dertien deejays in drie areas: Ron Carroll, Seamus Haji, Bodyrox, Michael Gray, Joey Negro, Funkerman, Brian Tappert, Danism, Nick Bridges, Bart B More, Johnny Fiasco, Dayley Padley en Hauswerks. Een ware festival line-up, in de club. 1