Partyflock
 

Sugar Factory

op de kaart
Sugar Factory
4 oktober 2018
Locatie is geslotenm.
AdresLijnbaansgracht 238
1017 PH
Amsterdam
Nederland Nederland
Telefoon+31 20 627 0008
SiteSite sugarfactory.nl
E-mailinfo@sugarfactory.nl
Linksfacebookpagesoundcloudxyoutube
Capaciteit600
Opvolger van Amuse.

Informatie

Sugarfactory in Amsterdam is a dynamic, open-minded and creative place where club, live music and theatre meet. Sugarfactory has been open 7 days a week, starting from early evening and stretching into the night. Inclusion of the extra stage, Sugarfactory serves as a popular springboard for upcoming talent, such as live bands, singer/songwriters and young organizations with remarkable initiatives.
Boek een overnachting in of in de buurt van Sugar Factory via Booking.com.

Uitgaansagenda Sugar Factory

Laatste feest was op dinsdag 29 januari 2019: Techno Tribe
Elders
Laatste feest was op donderdag 19 oktober 2017: Martin Kohlstedt, De Waalse Kerk, Amsterdam

soundcloud Recente muziek

Nieuws
Vanaf maandag 7 januari 2019 zal Sugar Factory in Amsterdam per direct haar deuren sluiten. De club is niet langer gemachtigd om te exploiteren en heeft faillissement aangevraagd.
Sugar Factory
6 december 2018
Stripped is de terugkerende avond in Sugar Factory die focust op de diepere en minimalistische kant van house en techno. Tijdens de aanstaande NYE viering komen onder de vlag van Stripped een keur aan artiesten, uit binnen- en buitenland, die zich in de frontlinie van deze stroming bevinden acte de présence geven. We starten vlak na middernacht en zullen naar goed Amsterdamsch gebruik maar liefst tot 17:00 op nieuwjaarsdag doorgaan.
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018. Het is een vol en veelzijdig programma, met clubnachten, concerten en afterparties.
ADE Live 2018
9 augustus 2018
Voor het derde jaar op rij krijgt livemuziek een serieuze plek binnen Amsterdam Dance Event. Paradiso, Melkweg en Sugarfactory bundelen opnieuw de krachten tijdens ADE LIVE: een tweedaags festival waar bezoekers en professionals de nieuwste elektronische live acts ontdekken en de gevestigde namen eren.
Dames en heren, hij is terug! De uit Noorwegen afkomstige Sex Tags Mania mede-oprichter DJ Fett Burger is gehuld in een wolk van mysterie.
We Play House
19 juli 2018
Geen hypes en trends, maar kwalitatieve house muziek in al haar verschijningsvormen.
Het zal de echte liefhebbers niet ontgaan zijn; de Sugarfactory is een nieuwe weg ingeslagen wat betreft haar clubprogramma. Steeds vaker maken artiesten hun opwachting die zich qua sound richten op diepe en minimalistische house en techno. Uit deze serie avonden is nu Stripped voortgekomen. Vrijdag 20 juli zullen drie lokale voorvechters van deze sound achter de knoppen plaatsnemen.
Galactic Funk
6 juli 2018
Galactic Funk keert op zaterdag 21 juli terug naar haar thuisbasis Sugar Factory met een illustere headliner!
DJ Sotofett & LNS
29 juni 2018
DJ Sotofett is met zijn gigantische stroom releases, verschillende collabs en talloze aliassen een van de meest actieve artiesten afkomstig uit de Noorse elektronische underground.
Techno voor de fijnproevers! Dat is wat er op het menu staat bij Sugarfactory op vrijdag 22 juni.

19 waarderingen

Sugar Factory
Donker
Bubje
Mooie knusse tent :-)
Waardeloos personeel bij Damnation. Dronken en agressief. Een feestganger werd bedreigd met de dood/neerslaan nadat hij vroeg waarom hij, na het betalen van een biertje, geen kleingeld van zijn collega terug kreeg
Coentjuh
Garderobe onbetrouwbaar als je dure merk kleding achterlaat drukken ze deze achterover en doen ze net alsof je deze nooit hebt achter gelaten, na lang aandringen cobertje terug gekregen. tengere gozer met brilletje, en gezette dame met zwart haar... pas er op!
Marco25
Super gezellige tent, met in mijn optiek een prima deurbeleid, die gasten waren echt super relaxd. ;) Helemaal top
Wouterius
beetje te rustig binnen vaak.
MyrtheX
Gezellig klein, leuke sfeer
Tja.. Als je word geweigerd kan je jezelf afvragen: ligt het aan het deurbeleid of aan.. mij? Nooit problemen mee gehad. Top tent, top sfeer. top DJs en afwisseling! :D heerlijke rookruimte en gezellige medewerkers :) beter dan dat donkere hol van een studio80!
Kleine Draak
Zeer relaxte tent! Met een net zo relaxte rookruimte! Deurbeleid absoluut geen problemen mee... Krijg juist de indruk dat ze daar erg goed weten wie de rotte appels zijn en wie niet! :)
-M-
Wat een waardeloos deurbeleid! Niet normaal, ik ken domme & asociale mensen, maar zij weten de lat hoger te leggen
Bardy
Toptent! Lekker rauw, dus gewoon goed geluid, gezelligheid en niet de stijlvolle blingbling van een superdure club. Het 'Vreemd' concept spreekt mij erg aan. Deurbeleid? Totaal geen slechte ervaringen mee!
Yordii
Tjah kijk wat wil je dan? Slecht deurbeleid en kans op messteken in je rug? Hij weigerd mensen die hij niet vertrouwd en dat is goed!
JobV
Prima tent, maar het deurbeleid is inderdaad verschrikkelijk!!
AgamemnonZ
Begin me steeds meer te ergeren over het deurbeleid van de Sugar... eenmaal binnen een degelijke club
Don Thomassi
dramatisch deurbeleid... mensen weigeren terwijl de tent nog geeneens halfvol is?!?!?!?!?
Dé Daaan!!! a.­k.­a.­ The Fairy Wicked....­
Sweeeeeeeeeet :lief:
ElineP
altijd leuk daar
Nien!
Zeker weten! :D
feet on fire
1 van de betere van a'dam, ongetwijfeld!

7 opmerkingen

altijd gezellig :)
Mooie tent en erg goede muziek bovendien (vanavond tenminste)
Tent met veel potentie maar dat halen ze er nog lang niet uit. De kwaliteit van het geluid is gewoon slecht, het licht vaak een drama. Ik heb het idee dat ze nu de minimal/techno scene proberen te trekken, maar zonder goed licht & geluid gaat ze dat volgens mij niet lukken. (ik ben een van de afhakers!)

Het deurbeleid is gelukkig goed te noemen. Het volk dat naar de Melkweg wil maar dan besluit niet in de rij te gaan staan weigeren ze gelukkig. Maar dat kan zo te lezen niet iedereen waarderen ;)
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij 365Mag
Uitspraak van Simon Says op zondag 13 december 2009 om 16:09:
ent met veel potentie maar dat halen ze er nog lang niet uit. De kwaliteit van het geluid is gewoon slecht, het licht vaak een drama. I

Hmm.. Heb toch menig DJ horen zeggen: beter dan in de 80...
 
Wat n waardeloze kut tent is dit geworden zeg!
Vergane glorie, of ik ben gewoon te oud geworden ;-)
Dj - Leviathan
Artiest {SHOWLIST artist 96520, 2020, 10264}
Trailer voor 5 Juni Ruffneck vs Cenobite @ Sugar factory (6)