Partyflock

Wicked Jazz Sounds

Wicked Jazz Sounds

Wicked Jazz Sounds (afbeelding)
organisator
AdresBegijnensteeg 1
1012 PN
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagelastfmyoutube
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Wicked Jazz Sounds
eergisteren: Wicked Jazz Sounds ADE1 PartyflockSugarfactoryAmsterdam
AliA, Berenice van Leer, Kika Sprangers, Phil Horneman, Pomrad
Statistieken


x
368·feesten
1·in de toekomst
367·in het verleden
15·nieuwsberichten
2·video's
4·winacties
392·bezoekers
296·unieke bezoekers
48Partyflockfans
14.5 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (110 stemmen)
Nieuws
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018. Het is een vol en veelzijdig programma, met clubnachten, concerten en afterparties.
De line-up van Wicked Jazz Sounds Festival, dat zaterdag 24 juni plaats vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam, is compleet.
Na een uitverkochte editie vorig jaar vindt op zaterdag 24 juni de derde editie van Wicked Jazz Sounds Festival plaats op de NDSM-Werf in Amsterdam.
Wicked Weekender 2016
28 november 2016
NIGHTCARE & Wicked Jazz Sounds, curators van de Wicked Weekender, presenteren u een showcase waar opkomend talent in de spotlight wordt gezet. Deze live acts en DJ's staan op het punt om te ontploffen!
Sugarfactory maakt het programma van Amsterdam Dance Event 2016 compleet met een grote lijst nieuwe bevestigingen waaronder Pablo Nouvelle, Suuns, Blanck Mass, Carl Craig & Friends, Little Louie Vega, Jazzy Jeff, Cassy, Ellen Allien, Kenny Dope en meer. Van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober staat de zaal met maar liefst twaalf producties in de avond, nacht en ochtend, helemaal in het teken van het internationale dancefestival.
Met trots presenteert Sugarfactory de tiende nacht- en afterparty programmering voor Amsterdam Dance Event (ADE). Tussen 14 en 18 oktober komen nationale en internationale topartiesten samen voor een vijftal bijzondere etmalen in de intieme club dichtbij Leidseplein. Kerri Chandler presenteert Kaoz Theory Label Takeover, Roush en WOW! slaan de handen in één en schuiven Popof en Hector Couto naar voren. Ook komt NGHTDVSN presents Systematic terug. Wie er geen genoeg van krijgt, kan 's ochtends terecht op de afterparty's met oa. Art Department, Alex Bau en Flashmob. Daarnaast heeft Sugarfactory een programma in de vooravonden met live-electronica en theater.
Vrijdag 27 maart tot en met zondag 5 april viert het Amsterdamse cultuurpodium Sugarfactory haar tienjarig bestaan! Enkele highlights: Kabale und Liebe b2b met Anton Pieëte, Bok Bok, Spartaque, Rancido, Sevdaliza, twee speciale edities van Wicked Jazzsounds, een indrukwekkende audiovisuele liveshow van 2562 & Heleen Blanken, multidisciplinaire theatervoorstelling Get Connected, de VJ Academy workshop en exposities van Sjem Bakkus en Leendert Mulder. De tiendaagse jubileumprogrammering (van zowel de vooravonden als clubnachten) vormt een weerspiegeling van Sugarfactory's verleden, heden en toekomst.
. Met bijzondere acts die ter plaatse muziek produceren, onderscheidt deze programmering zich van alle andere clubavonden die draaien om de mixtechniek en platenkeus van de dj. Van trippy dubstep tot electro en disco, de uitgesproken keuze van Sugarfactory om dagelijks met live acts de diepte in te gaan is uniek.
Danceliefhebbers kijken er al maanden naar uit: Amsterdam Dance Event neemt van 16 tot en met 20 oktober onze hoofdstad weer over! Sugarfactory maakt, voor alweer het achtste achtereenvolgende jaar, deel uit van het prestigieuze evenement. Tijdens deze editie pakt de Amsterdamse club uit met nog mooiere acts!
Volgende maand bestaat de Amsterdamse Sugarfactory maar liefst acht jaar en dat kunnen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Het weekend van 5 tot en met 7 april wordt dan ook omgedoopt tot een eersteklas verjaardagsmarathon. Er wordt een speciale programmering opengetrokken met nationaal en internationaal muziektalent, waarbij iedereen - van clubgangende nachtvlinders tot radicale huismuissen - zijn hart kan ophalen.