Partyflock
 

Kiesgrube

afbeelding Kiesgrube
concept
AdresDuitsland
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

For some, Kiesgrube is one of the most legendary open-air clubs of the electronic music scene; for others it is a magical place of longing in its purest form. Opened in 1997 and continuously developed since then, Kiesgrube has retained its exceptional charm to this day. There's hardly a great DJ superstar who has not played for Kiesgrube, yet. But that's not the point...

Uitgaansagenda Kiesgrube

Laatste feest was op zondag 1 november 2020: Halloweeen Weekender, Villenpark Rheinperle, Duisburg
Nieuws
De feestmaand mei loopt alweer op z'n eind. Grote emoties vonden plaats op het kleine minuscule stukje land in het zuiden van Neuss de afgelopen tijd waar de Kiesgrube weer mocht stralen in al haar facetten. Zachte beats schalden over het Duitse landschap, minuten lang gevuld met aandacht, feestgangers genoten ademloos van talloze fijne momenten. De Kiesgrube leeft als nooit te voren en zit vol verlangen om door te gaan naar de volgende mooie zomerse maand.
Kiesgrube 2014
2 september 2014
Dit was niet de zomer die de Kiesgrube van te voren in gedachte had. Na het WK leek het af en toe of het einde van de zomer al daar was. En nu voelt het net alsof het seizoen net pas begonnen is - The Run to the sun! Natuurlijk heeft de Kiesgrube super veel mooie en prachtige herinneringen & ervaringen opgedaan met oude vrienden, veelbelovende nieuwkomers en natuurlijk aan heel veel goede muziek! Dit wordt de laatste keer gevierd dit jaar tijdens de closing van de zomer in Neuss!
Duits festival Hell / Dunkel is inmiddels een berucht evenement geworden. Elk jaar reizen talloze Hollanders naar dit openluchtfeest, tot voorheen vlak over de grens bij Venlo. Dit jaar was er wat gedoe met locatievergunning en het zoeken van een geschikte plek, maar Hell / Dunkel gaat wel degelijk door! En wel op zaterdag 6 september op de Kiesgrube bij Neuss (vlakbij Düsseldorf). 1
Op zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 verenigen Merkwürdiges Verhalten en de Kiesgrube zich in Neuss! Nadat de locatie King Kameha Beach van Merkwürdiges Verhalten in Frankfurt opeens gecanceld werd, begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. De mogelijkheid deed zich gelukkig voor om Merkwürdiges Verhalten in de mooie Kiesgrube te organiseren! Zo is het festival nu verplaatst van de rivier Main naar rivier Rijn.
Zondag rustdag? Tijd om tot bezinning te komen? Niet voor de Kiesgrube! Want eindelijk keert de zon terug naar Eutopia! In Eutopia kun je zijn wie je wilt, het gevoel van saamhorigheid is nadrukkelijk aanwezig. Muziek, zon en liefde. Gezamelijk dansen, je door de muziek laten leiden, dat is wat er nodig is om tot een perfecte dag te komen. 1
Na het geweldige paas openingsweekend ga je verder naar de volgende hernieuwde liefdevolle missie naar de Kiesgrube Eutopia op de wonderschone locatie in Neuss Süden bij Düsseldorf op zondag 11 mei 2014. Geef je over aan die niet te stoppen wens en reislust om op te stijgen naar de zon. De volwaardige bemanning tijdens deze vlucht is ditmaal: Solomun, Kollektiv Turmstrasse live, HOSH en Karmon!
Nog eventjes en dan verjaagt de zon het laatste restje van de winter van onze aarde. Of beter gezegd, van 'ons paradijsje'. We nemen afscheid van sneeuwklokjes en krokussen, terwijl de bollen van de lentebloemen langzaam ontsluiten en zich versterken uit de voedzame bodem. Herinner jij je nog hoe vorig jaar een kleine maar gestaag groeiende gemeenschap in het welbekende Kiesgrube neerstreek?
Uw aller favoriete zondagsfeest bij onze oosterburen gaat een zinderende maand tegemoet. Kiesgrube gehts los, want eindelijk is datgene er waar het feest in recreatiegebied Am Blankenwasser (vlakbij Düsseldorf) zo op drijft: de zon! Kortom, tijd om je te laven in de oase die Kiesgrube heet, welkom in Eutopia! 4
Kiesgrube start eind april met een nieuwe serie feesten. Het welbekende Duitse openlucht evenement, gedurende de zomermaanden op meerdere zondagen op de natuurrijke locatie Am Blankenwasser (vlakbij Düsseldorf), belooft een hoop nieuwe namen én een uitermate idyllische partysfeer; het ultieme Eutopia opent haar poorten.
Ze verstaan er de kunst van een degelijk openluchtfeestje. De leute van Kiesgrube, ongeveer het meest spontane zondagmiddag event in Duitsland, weten hoe ze een open air technofeest moeten neerzetten.