Partyflock
 

Kiesgrube

op de kaart
afbeelding Kiesgrube
AdresDuisburg
Duitsland
SiteSite kiesgrube.net
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Informatie
Very soon the sun will have chased away the last signs of winter from our part of the planet or rather from our small paradise. We will bid snowdrops and crocuses farewell, the flowers will begin to sprout and will fill their capillary vessels with nutritious juices.
As we recall, last year a small nation of people with a steadily growing population settled in the famous gravel pit/Kiesgrube.
Eutopia, the man-made paradise was a focal point for those of good taste (in music), friendly companions and visionaries of our time throughout the entire summer...
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Kiesgrube via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Kiesgrube
Laatste feest was op zondag 1 september 2019: Kiesgrube
Statistieken


x
103·feesten
geen·in de toekomst
103·in het verleden
14·nieuwsberichten
1·video
2793·kliks
1287·bezoekers · herkomst
652·unieke bezoekers
214Partyflockfans
141 KFacebooklikes
49·albumfoto's
4·opmerkingen
10·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (395 stemmen)
Nieuws
De feestmaand mei loopt alweer op z'n eind. Grote emoties vonden plaats op het kleine minuscule stukje land in het zuiden van Neuss de afgelopen tijd waar de Kiesgrube weer mocht stralen in al haar facetten. Zachte beats schalden over het Duitse landschap, minuten lang gevuld met aandacht, feestgangers genoten ademloos van talloze fijne momenten. De Kiesgrube leeft als nooit te voren en zit vol verlangen om door te gaan naar de volgende mooie zomerse maand.
Kiesgrube 2014
2 september 2014
Dit was niet de zomer die de Kiesgrube van te voren in gedachte had. Na het WK leek het af en toe of het einde van de zomer al daar was. En nu voelt het net alsof het seizoen net pas begonnen is - The Run to the sun! Natuurlijk heeft de Kiesgrube super veel mooie en prachtige herinneringen & ervaringen opgedaan met oude vrienden, veelbelovende nieuwkomers en natuurlijk aan heel veel goede muziek! Dit wordt de laatste keer gevierd dit jaar tijdens de closing van de zomer in Neuss!
Duits festival Hell / Dunkel is inmiddels een berucht evenement geworden. Elk jaar reizen talloze Hollanders naar dit openluchtfeest, tot voorheen vlak over de grens bij Venlo. Dit jaar was er wat gedoe met locatievergunning en het zoeken van een geschikte plek, maar Hell / Dunkel gaat wel degelijk door! En wel op zaterdag 6 september op de Kiesgrube bij Neuss (vlakbij Düsseldorf). 1
Op zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 verenigen Merkwürdiges Verhalten en de Kiesgrube zich in Neuss! Nadat de locatie King Kameha Beach van Merkwürdiges Verhalten in Frankfurt opeens gecanceld werd, begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. De mogelijkheid deed zich gelukkig voor om Merkwürdiges Verhalten in de mooie Kiesgrube te organiseren! Zo is het festival nu verplaatst van de rivier Main naar rivier Rijn.
Zondag rustdag? Tijd om tot bezinning te komen? Niet voor de Kiesgrube! Want eindelijk keert de zon terug naar Eutopia! In Eutopia kun je zijn wie je wilt, het gevoel van saamhorigheid is nadrukkelijk aanwezig. Muziek, zon en liefde. Gezamelijk dansen, je door de muziek laten leiden, dat is wat er nodig is om tot een perfecte dag te komen. 1
Na het geweldige paas openingsweekend ga je verder naar de volgende hernieuwde liefdevolle missie naar de Kiesgrube Eutopia op de wonderschone locatie in Neuss Süden bij Düsseldorf op zondag 11 mei 2014. Geef je over aan die niet te stoppen wens en reislust om op te stijgen naar de zon. De volwaardige bemanning tijdens deze vlucht is ditmaal: Solomun, Kollektiv Turmstrasse live, HOSH en Karmon!
Nog eventjes en dan verjaagt de zon het laatste restje van de winter van onze aarde. Of beter gezegd, van 'ons paradijsje'. We nemen afscheid van sneeuwklokjes en krokussen, terwijl de bollen van de lentebloemen langzaam ontsluiten en zich versterken uit de voedzame bodem. Herinner jij je nog hoe vorig jaar een kleine maar gestaag groeiende gemeenschap in het welbekende Kiesgrube neerstreek?
Uw aller favoriete zondagsfeest bij onze oosterburen gaat een zinderende maand tegemoet. Kiesgrube gehts los, want eindelijk is datgene er waar het feest in recreatiegebied Am Blankenwasser (vlakbij Düsseldorf) zo op drijft: de zon! Kortom, tijd om je te laven in de oase die Kiesgrube heet, welkom in Eutopia! 4
Kiesgrube start eind april met een nieuwe serie feesten. Het welbekende Duitse openlucht evenement, gedurende de zomermaanden op meerdere zondagen op de natuurrijke locatie Am Blankenwasser (vlakbij Düsseldorf), belooft een hoop nieuwe namen én een uitermate idyllische partysfeer; het ultieme Eutopia opent haar poorten.
Ze verstaan er de kunst van een degelijk openluchtfeestje. De leute van Kiesgrube, ongeveer het meest spontane zondagmiddag event in Duitsland, weten hoe ze een open air technofeest moeten neerzetten.
10 waarderingen
joja2
een echte aanrader
addictive
<3
(F)deb­orah(F­)
Paradijs <3 (l)
GuidJ
Paradijs
*Paco*
Supervet feest, lekker knus en die Duitsers weten wel wat feesten is
DJ Goodie
geweldig ,
Judy 007
dromerige locatie idd als t zonnetje schijnt!!
indd bij mooi weer ge-wel-dig :D:D
Als de zon schijnt...­is dit een ultime en intieme locatie
Marije
Super!!

4 opmerkingen

In de jaren '90 een supervette editie met een fantastische Vath meegemaakt.­ Misschien dit jaar weer eens proberen...­
Kiesgrube!!! :respect:
net geweest naar kiesgrube, met sven vath en ja hoor ......­geweldig!!
9mei 2013 komt Sven weer