Partyflock
 
­ Nederland

Kiesgrube opent eind april haar poorten
Welkom in Eutopia

gepubliceerd door , op
Welcome to Eutopia
12 april 2013
Nederlands
Duits
Kiesgrube start eind april met een nieuwe serie feesten. Het welbekende Duitse openlucht evenement, gedurende de zomermaanden op meerdere zondagen op de natuurrijke locatie Am Blankenwasser (vlakbij Düsseldorf), belooft een hoop nieuwe namen én een uitermate idyllische partysfeer; het ultieme Eutopia opent haar poorten.

2013: Ook al krijgen die onheilsprofeten geen gelijk met hun voorspellingen over het einde van de wereld -er staat iets te gebeuren. Ook al weten we niet wat onze politici allemaal gaan uithalen en we het ook niet begrijpen als we lezen over de rooftocht door onze natuur en dierenrijk –de wereld groeit en we staan voor een aantal uitdagingen.

We behoren echter ook tot de gelukkige generatie die zeldzame gebeurtenissen als een zonsverduistering, een nieuw millennium en bijzondere sterrenstelsels mogen aanschouwen. Wat de toekomst gaat brengen is weliswaar ongewis, maar we verheugen ons erop wetende dat alles draait om liefde en vrijheid.

Ja, het draait om onze geheel eigen zelfverwezenlijking. De liefde voor elektronische muziek verenigt ons daarbij. En de helende werking daarvan zal binnenkort weer worden gevierd in ons Eutopia, dat kleine stipje in Neuss, vlakbij Düsseldorf.

Wanneer de zon eind april het zand aldaar weer zal verwarmen, de groene weide laat groeien en vele partygangers het smaakvolle zondagsgevoel van Kiesgrube ondergaan, dan weten wij weer waarom we hier zijn.

Dit jaar komen artiesten naar Kiesgrube die hier nog nooit zijn geweest. Zo is een line-up ontstaan vol grote namen, verwachtingsvolle nieuwkomers en recordhouders. Minstens zo bijzonder als de aanwezige dj's is het hart van Kiesgrube: de dansvlakte en haar geluidssysteem.

En alles er omheen. Cocktails in een Balinese hangmat, bier in de ligstoel of wijn op het terras van het restaurant –vijf bars, een restaurant, grill en kraampjes maken de dag compleet van 12 tot 22 uur. Of zonnegod Helios zijn werk goed doet kondigen we bij elke editie van Kiesgrube aan op de website.

Toekomst, we komen eraan! Welkom in Eutopia!