Partyflock
 
­ Nederland

Kiesgrube 2014
The Return to the Sun Closing

gepubliceerd door , op
Kiesgrube Open Air
27 augustus 2014
FeestKiesgrube Open Air · The Return to the Sun Closing
Datumzondag 7 september 2014
LocatieAm Blankenwasser
Dit was niet de zomer die de Kiesgrube van te voren in gedachte had. Na het WK leek het af en toe of het einde van de zomer al daar was. En nu voelt het net alsof het seizoen net pas begonnen is - The Run to the sun! Natuurlijk heeft de Kiesgrube super veel mooie en prachtige herinneringen & ervaringen opgedaan met oude vrienden, veelbelovende nieuwkomers en natuurlijk aan heel veel goede muziek! Dit wordt de laatste keer gevierd dit jaar tijdens de closing van de zomer in Neuss!

Gelukkig heeft de Kiesgrube nog een hele mooie zondag in petto voor haar liefhebbende bezoekers! Op dit moment staan de piloten te popelen om plaats te nemen in de cockpit om naar de Kiesgrube te vliegen in het warme licht van de zon. Zo lang het droog blijft hoeven zij zich geen zorgen te maken om gezamenlijk te genieten van de elektronische dance muziek in haar mooiste facetten.

Aankomende zondag wordt iedereen uitgenodigd om te komen dansen in de openlucht! Dit weekend wordt namelijk een heel speciaal weekend. Waarom speciaal? Voor degene die al verder gekeken hebben dan hun neus lang is, is het duidelijk dat dit een heeeeele wilde editie gaat worden met de volgende line-up van artiesten:

Richie Hawtin uit Canada
Loco Dice uit Düsseldorf
Jamie Jones uit de UK
Joran van Pol uit Nederland

International Airlines dit keer op de Kiesgrube! The Run to the Sun closing party!

Ben jij er klaar voor? Voor een roadtrip met je vriendjes en vriendinnetjes vanuit centraal Nederland, rij je ongeveer 2,5 uur met de auto naar Neuss, dus wat let je! Auto voorrijden, slippers, zonneklep en vrienden inladen en kachel hem door naar Duitsland!

Tickets alleen aan de deur te verkrijgen!

De Kiesgrube vindt alleen plaats met goed weer! Hou de website of Facebook pagina daarom in de gaten!