Partyflock
 
­ Nederland

Merkwürdiges Verhalten en Kiesgrube verenigen zich: double-trouble in Neuss

gepubliceerd door , op
Kiesgrube
17 augustus 2014
Op zaterdag 16 en zondag 17 augustus 2014 verenigen Merkwürdiges Verhalten en de Kiesgrube zich in Neuss! Nadat de locatie King Kameha Beach van Merkwürdiges Verhalten in Frankfurt opeens gecanceld werd, begon de zoektocht naar een nieuwe locatie. De mogelijkheid deed zich gelukkig voor om Merkwürdiges Verhalten in de mooie Kiesgrube te organiseren! Zo is het festival nu verplaatst van de rivier Main naar rivier Rijn.

De Kiesgrube opent haar deuren dus niet alleen zondag, maar ook op zaterdag! Twee dagen vol amusement en een geweldige line-up zullen ervoor zorgen dat veel bezoekers hun knapzak pakken en een weekendje op de boemel gaan naar Neuss.

Loco Dice, Maceo Plex, Matthias Tanzmann, Visionquest, Butch, Onur Özer, Sonja Moonear, Barnt en Vaal zullen hun plaatjes opzetten en hun geluid over de vredige Kiesgrube laten galmen. Aanvang op beide dagen is om 12.00 uur 's middags, het feest eindigt om 22.00 uur 's avonds, genoeg tijd om lekker bij te komen voor de volgende dag!

De Kiesgrube & Merkwürdiges Verhalten kijken uit naar een weekend vol met lekkere drankjes slurpen op fijne ligbedden, heel veel knuffels krijgen van vrienden en vriendinnen, op blote voeten hangen in het zachte zand en bizarre uitspattingen op de dansvloer!

Bezoekers die het evenement twee dagen willen bezoeken kunnen tickets aanschaffen met korting.

In het geval van regen of storm vindt het evenement niet plaats. Houd hiervoor de website in de gaten