Partyflock
 
­ Nederland

Kiesgrube opent dit weekend weer haar deuren

gepubliceerd door , op
Kiesgrube
26 februari 2014
Nog eventjes en dan verjaagt de zon het laatste restje van de winter van onze aarde. Of beter gezegd, van 'ons paradijsje'. We nemen afscheid van sneeuwklokjes en krokussen, terwijl de bollen van de lentebloemen langzaam ontsluiten en zich versterken uit de voedzame bodem. Herinner jij je nog hoe vorig jaar een kleine maar gestaag groeiende gemeenschap in het welbekende Kiesgrube neerstreek?

Eutopia werd een zomerparadijs, door mensenhanden gemaakt, door geesten met een goede (muziek)smaak, door aangenaam gezelschap en visionairs van onze tijd. Terwijl de politiek en economie in de buitenwereld maar weer eens lieten zien hoe bedenkelijk de beslissingen zijn die ze voort kunnen brengen, genoten de Eutopianen ongestoord van de klanken van de muzikanten die, steeds als het weer toeliet, deze bijzondere
plek omtoverden tot een oase van beats en liefde.

En nu is het 2014, een jaar waarin ze nóg verder gaan. Eutopia is de lanceerbasis, van waaruit de bemande reis naar de zon vertrekt. Elke zondag bekijken de piloten of een lancering richting de grote vuurbal in de lucht mogelijk is en vuren ze de eerste raket op het middaguur af. Zo nader je de zon en doen je je tegoed aan de energie die zij te bieden heeft, net zolang tot je de dagelijkse beslommeringen bent vergeten. Natuurlijk wil je daarbij niet alle aangename zaken uit het stadse leven missen, dus neem je die gewoon mee in de lucht! De groene weiden, zandvlakten, strandbedden, de bars en de cocktailbar, het restaurant en de snackbar – alles schiet mee de lucht in.

De eerste lanceringspoging vindt plaats op Paaszondag. Kiesgrube verheugt zich enorm op de zon, de liefde en de muziek, de drie belangrijkste ingrediënten voor een gelukkig leven.

This is 2014 - The run to the sun!