Partyflock
 
­ Nederland

Duits festival Hell / Dunkel strijkt neer op Kiesgrube

gepubliceerd door , op
Duits festival Hell / Dunkel is inmiddels een berucht evenement geworden. Elk jaar reizen talloze Hollanders naar dit openluchtfeest, tot voorheen vlak over de grens bij Venlo. Dit jaar was er wat gedoe met locatievergunning en het zoeken van een geschikte plek, maar Hell / Dunkel gaat wel degelijk door! En wel op zaterdag 6 september op de Kiesgrube bij Neuss (vlakbij Düsseldorf).

Bekend van de zondagse Kiesgrube party's gaat het natuurgebied Am Blankenwasser nu voor het eerst een festival beleven met drie podia. Hiervoor wordt een aangrenzend terrein bij de festivallocatie getrokken en kan Hell / Dunkel zich verheugen op wederom een editie aan het water.

Tot zover dat verhaal. Er kan dus worden gedanst op een volwaardig natuurterrein aan het water, inclusief strand en bijbehorende faciliteiten. Maar wie zijn de namen die de boel op gang gaan brengen? Hiervoor heeft het festival, dat de laatste jaren steeds grotere namen is gaan boeken, een aardige line-up opgesteld.

Zo is Route 94 van de partij, aka Brits deephouse producer Rowan Jones die onlangs een dikke wereldhit scoorde met My Love. Op Hell / Dunkel maakt hij zijn debuut op Duitse bodem. Over debuut gesproken, ook het mysterieuze duo Claptone (bekend van hun hit No Eyes) gaat hier samen met Jaw voor het eerst een gezamenlijke live-show presenteren.

En dan zijn er ook nog de uitspattingen van Franse act dOP, het diepere werk van Mano le Tough en de live-show van Ten Walls. Laatstgenoemde kennen we natuurlijk van zijn producties op het wereldvermaarde label Life and Death, daar komt ook het net zo populaire Mind Against vandaan. Tel daar bij op de dj-sets van onder meer Konstantin Sibold (bekend van Innervisions), André Hommen en Hell / Dunkel residents Thyladomid en Mick Benjamins, en het lijkt een aardige fuif te gaan worden die 6e september.Tickets bestel je bij koop tickets

1 opmerking

Dikke line-up zeg :O