Partyflock
 
­ Nederland

Kiesgrube Open Air · Diynamic Showcase

gepubliceerd door , op
Kiesgrube
27 mei 2015
FeestKiesgrube · Diynamic Showcase
Datumzondag 31 mei 2015
LocatieAm Blankenwasser
De feestmaand mei loopt alweer op z'n eind. Grote emoties vonden plaats op het kleine minuscule stukje land in het zuiden van Neuss de afgelopen tijd waar de Kiesgrube weer mocht stralen in al haar facetten. Zachte beats schalden over het Duitse landschap, minuten lang gevuld met aandacht, feestgangers genoten ademloos van talloze fijne momenten. De Kiesgrube leeft als nooit te voren en zit vol verlangen om door te gaan naar de volgende mooie zomerse maand.

Sappige groene weiden, zachte zandvlakten, fijne strandbedjes, de bars en de cocktailbar, het restaurant en de snackbar, de boom van vreugde midden op de dansvloer – alles op de locatie van de Kiesgrube zorgt voor een speciale ongekende sfeer en al dansend en lachend doet iedereen zich tegoed aan de energie die het zonnetje te bieden heeft. Net zolang tot de dagelijkse beslommeringen zijn vergeten! Want, de Kiesgrube vind alleen plaats als het zonnetje ook daadwerkelijk schijnt!

Gooi je idee om huishoudelijk verantwoord bezig te zijn snel overboord aankomende zondag want Hamburg is uitgenodigd om langs te komen in Neuss met een Diynamic showcase! Helbig Kümmel en Udo Lindenberg toveren de Kiesgrube om tot de welbekende Hamburgse Herbertstrasse. Diynamic laat op muzikaal gebied zien wat ze in huis heeft met o.a. fijne artiesten zoals Adriatique, Karmon en een live set van Kollektiv Turmstrasse. Iedereen weet ondertussen wel dat het helemaal los gaat bij de showcases van Diynamic waar ook te wereld. DIY. Do It Yourself!

Ben je er klaar voor? Voor een roadtrip met je leukste vriendjes en vriendinnetjes vanuit centraal Nederland, rij je ongeveer 2,5 uur met de auto naar Neuss, dus wat let je! Auto voorrijden, slippers, zonneklep en vrienden inladen en kachel hem door naar Duitsland!

De Kiesgrube verheugt zich op haar bezoekers!