Partyflock
 
­ Nederland

Kiesgrube 2014 · Run to the sun

gepubliceerd door , op
Zondag rustdag? Tijd om tot bezinning te komen? Niet voor de Kiesgrube! Want eindelijk keert de zon terug naar Eutopia!

De Kiesgrube bezint zich eigenlijk alleen over iets wat ze heel goed kan: zichzelf zijn. Kiesgrubes Eutopia, de vlucht vanuit het dagelijks leven maakt het mogelijk. In Eutopia kun je zijn wie je wilt, het gevoel van saamhorigheid is nadrukkelijk aanwezig. Muziek, zon en liefde. Gezamelijk dansen, je door de muziek laten leiden, dat is wat er nodig is om tot een perfecte dag te komen. Gemeenschappelijk jaagt de Kiesgrube de zon achterna en deze keer verheugt men zich intens op aankomende zondag met de volgende artiesten:

Loco Dice, Mousse T., Mario Basanov & Olivier Weiter

De heerlijk groene weiden, zachte zandvlakten, fijne strandbedjes, de bars en de cocktailbar, het restaurant en de snackbar – alles op de locatie van de Kiesgrube zorgt voor een speciale ongekende sfeer en al dansend en lachend doet iedereen zich tegoed aan de energie die het zonnetje te bieden heeft. Net zolang tot de dagelijkse beslommeringen zijn vergeten! Want, de Kiesgrube vind alleen plaats als het zonnetje ook daadwerkelijk schijnt!

Ben jij er klaar voor? Voor een roadtrip met je vriendjes en vriendinnetjes vanuit centraal Nederland, rij je ongeveer 2,5 uur met de auto naar Neuss, dus wat let je! Auto voorrijden, slippers, zonneklep en vrienden inladen en kachel hem door naar Duitsland!

Ground Control to Major Tom
Commencing countdown,
engines on
Check ignition
and may God's love be with you.

De Kiesgrube verheugt zich op haar bezoekers!

1 opmerking

Afgelast....