Partyflock
 

Luminosity Beach Festival 10 Years Anniversary
nu 85% uitverkocht

gepubliceerd door , op
Luminosity Beach Festival
17 maart 2017
FeestLuminosity Beach Festival · 10 Years Anniversary
Datumdonderdag 22 juni 2017
WinactieLuminosity Beach Festival actiegesloten
LocatieFuel Site
FeestLuminosity Beach Festival · 10 Years Anniversary
Datumdonderdag 22 juni 2017
LocatieVroeger
Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Op donderdag 22 t/m zondag 25 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger. Wederom zullen verdeeld over vier area's de vonken er vanaf spatten. Met namen als Ferry Corsten, Markus Schulz, Paul Oakenfold, ATB en John O'Callaghan kun je ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan! Met alweer de tiende editie bewijst het concept een blijvertje te zijn in ons rijke festival landschap.

Recordtempo voorverkoop
Ze komen weer vanuit alle continenten ingevlogen: trance liefhebbers pur sang. De kaartverkoop voor dit kwaliteitsevenement gaat hard; na een wervelende start van de early bird tickets zijn ondertussen ruim 85% van de tickets verkocht. Ware liefhebbers van pure trance wordt daarom aangeraden snel een ticket te kopen. Dat kan via Primera en online via luminosity-events.nl/tickets. Voor degene die dit event niet willen missen; wees er snel bij, Beachclub Fuel & Vroeger zitten snel vol.

Net toen je dacht, het kan niet gekker of groter...125 top DJ's, een heerlijk strand, de mooiste beachclubs van Nederland, een zonsondergang waarvan menig man van op z'n knieën gaat en jij! De organisatie doet er alles aan om deze dag onvergetelijk te maken samen met jou.

De complete Line up:
Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Luminosity Beach Festival mikt dit jaar op een kleine groei. Veel meer bezoekers willen de organisatoren niet. "De intieme en gemoedelijke sfeer moet gewaarborgd blijven. Dat kan alleen als je niet te groot gaat worden." Daarnaast focussen de organisatoren zich op de kwaliteit van de muziek en de DJ's. Net als voorgaande jaren wordt er veel moeite gedaan om een programma neer te zetten dat van begin tot einde klopt.

Tickets
Het moge duidelijk zijn dat Luminosity Events weer helemaal klaar is voor de zomer in het algemeen en Beachclub Fuel en Vroeger in het bijzonder! Wacht dan ook niet te lang met het scoren van je ticket via luminosity-events.nl/tickets en zorg dat je erbij bent!

Benieuwd wat je kunt verwachten of wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan deze aftermovie van vorig jaar:Kijk voor meer informatie, kaartverkoop en updates op luminosity-events.nl