Calvin Harris (foto)
NaamAdam Richard Wiles
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd34
HerkomstVerenigd Koninkrijk
Genresdisco, electro
Aanwezigheidfacebookpagegoogleplusitunessoundcloudtwitterwikipediayoutube
Affiliatie
1
Recensies
Calvin Harris - Motion · 12 november 2014
Calvin Harris maakte het zichzelf niet makkelijk om zijn vorige album 18 Months te moeten overtreffen met nieuw werk. Of hem dit uiteindelijk ook gelukt is horen we op zijn lang verwachte vierde album: Motion
Calvin Harris Ė 18 Months · 9 december 2012
Een van de grootste dancehelden van de laatste jaren heeft zijn derde langspeler uitgebracht getiteld 18 Months. Dat we hier reuze benieuwd naar zijn, is een understatement!
Nieuws
TiŽsto weer bestbetaalde Nederlandse dj · 9 augustus 2017
TiŽsto is wederom de bestbetaalde Nederlandse dj ter wereld. Met een inkomen van 39 miljoen dollar (33 miljoen euro) over de afgelopen twaalf maanden staat hij weer op de tweede plek van de jaarlijkse lijst van zakenblad Forbes.
Komkommertijd: Taylor Swift schreef Calvin Harris hit onder Zweedse naam · 14 juli 2016
Calvin Harris verklaarde tijdens een recent interview dat hij nooit muziek had gemaakt met Swift, maar dat blijkt een leugen. Al weken speculeren de superfanatieke fans van Swift erop los dat ze haar stem zouden horen op de achtergrond van 'This is what you came for'. En dat blijkt dus te kloppen. Harris verklaarde dat Swift de hit heeft geschreven onder het pseudoniem Nils SjŲberg. Allemaal leuk een aardig en Harris is eerst nog complimenteus naar zijn ex. Daarna laat hij toch een iets verbitterde kant zien. Kennelijk was het niet de bedoeling dat uit zou komen dat de ex-geliefden het nummer samen maakten.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Calvin Harris
Laatste optreden was op zondag 28 augustus 2016: Creamfields, Daresbury estate, Warrington
Stemresultaat (tijdgecorrigeerd): zeer goed
alle stemmen
geweldig3.145%
zeer goed2.536%
goed0
ok1.115%
voldoende0
onvoldoende0
slecht0
zeer slecht0
waardeloos0.24%