Partyflock
 

Trance Energy

2009 foto's
album,1848 · zeer goed · ical
Trance Energy
25 november 2008
georganiseerd door Site

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland
trance × 22

Tickets & prijs Trance Energy

Uitverkocht
Voorverkoop:€ 42,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meetings
Er waren 7 meetings, de drukste drie om 02:00 met 70 bezoekers, om 05:30 met 18 bezoekers en om 00:00 met 16 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Winactie (gesloten)
Verslagen
Door The Flying Gentleman (1829), Save Planet Exit (1713), roXtreme (1935), Troyee (1576), Gwenneke (838), Roelio (1394), Jos Feestbook (1114).

Stemresultaat: zeer goed

geweldig67227%
zeer goed86535%
goed58223%
ok1898%
voldoende873%
onvoldoende512%
slecht211%
zeer slecht5
waardeloos241%

514 waarderingen tonen

500 willekeurige waarderingen

! Jan
Goed genoten, zeker van Johan Gielen.. het geluid op de main viel wel wat tegen naar mijn zin
! RO & JO !
heerlijk genoten,armin viel wat tegen en ook paul van dijk,maar marcel woods was heerlijk:yes:verder mooie aankleding en prima organisatie.
!! ***­ E s ***­ !!
Scot als afsluiter was the Bomb!!
!!!Pimmetje!!!
Trance is het toch niet helemaal voor mij! Was wel gezellig met deine begaaiers:cheer:
$tef
Talla 2XLC :respect:
$uu$j3
marcel woods :respect: mega!
' B) Minister van Sterke Drank B)
Kut bier, kut geluid, maar 3,5 goede sets gehoord, om te schamen DJ's én ID&T voor het geluid! Wel gezellig met vriend(inn)en, wel beter als thuis zitten :) :lief:
(f)Marieke
Het was t net niet, jammer verder wel een leuke nacht gehad.
(I)
Was megaaa feessie hoor... armin was top... paul v dyk draaide megaa... en opt eind nog een heerlijke set van fausto... heeerlijke tijd
(K)Trui(K)
:respect: Spider:respect: heerlijke set, je stond te knallen, Armin was ook super:P
* Cindy *
heel goed feestje! mainstage viel beetje tegen,maar bij futurestage draaide ze geweldig!
*­ »» M.­ ieKskE «« *­
GE-WEL-DIG!! (L)
***­ O:) Miss Guardian Angel O:) ***­
JoC lekkere binnenkomer, Armin wel goed, maar kan vele malen beter. Ook veel te warm bij de main pfff. Paul van Dijk vond ik tegenvallen. Superset van Bas en Ram, daarna lekker knallen met Simon Patterson en bij Aly & Fila eindelijk gekregen waar ik voor was gekomen!!! Wat een afsluiter zeg :cheer:
Was geweldig...super sfeer, goed muziek en tja :)
(L) wat een feest... :cheer:
**MisS
supper relex!!:D see you next jear!!!:P
**Roosie**
Bas&Ram:respect:
**suzanne**
Simon Patterson & Aly & Fila mijn helden van de avond! :respect:
*­><*­Roel V*­><*­
Ik vond aan het feest zelf niet zo heel veel aan, maar toch wel gezellig nachtje!
*Alexander*
Top feest! Lekkere setjes van Paul v Dyk en Marcel Woods.
Super! Scott project :respect:
*Dani*
Tja, heb feesten wel eens (meestal eigenlijk) leuker/gezelliger meegemaakt.....
*Indira*
Heb het met mijn (L) geweldig gehad, de muziek daarin tegen was ver beneden peil, zeer slechte overgangen gehoord en weinig echte knalmomenten. Gelukkig was het met het gezeldschap K&J (K) die we tegen kwamen, zwaar genieten met elkaar :cheer: maar geen TE meer voor mij volgend jaar......
*Joy*78
Weer een geweldig feets met top muziek en lieve mensjes :lief: alleen jammer dat Fausto wat soft afsloot
*maud*
Eerste keer Trance Energy, en zeker niet de laatste!! :cheer: Wat een heerlijk feest (L) Heb genoten van alle DJ's, maar Marcel Woods was voor mij de man van de avond :respect:
*nienke*
mainstage sfeerloos...Jochen Miller masterlijk!!!!!
*OZ*
Futurestage was wel gaaf en goed geluid..daarin tegen het geluid op de main was matig!
Tydi, Marcel Woods, Paul van Dyk, Fausto:respect:!! Armin vond ik wat minder, en heb me super vermaakt bij Johan Gielen!!:bounce: VOOR DE REST EEN GEWELDIG FEEST GEHAD!!!!!!!!!!!!!!
JOHN O CALLAGHAN(Y) PAUL VAN DYK:RESPECT::RESPECT::RESPECT: & SUPER ANDERHALF UUR BIJ JOHAN GIELEN BELEEFD(l)(l)(l) KIPPEVEL TOEN FAUSTO SUNRISE VAN RATTY DRAAIDE(l)(l)(l) en de cd van dit jaar is bij verreweg het mooist(y)
*Toldo*
Classixs, super gewoon!
*Willi.m*
1ste keer TE maar waarschijnllijk ook de laatste, vond het wel "leuk" en heb het met mijn schatje erg naar m'n zin gehad maaaaaaaaaar de muziek viel toch wel tegen.... veel teveel stilstaan momenten en konden er dan niet lekker in komen. Bij Jochen Miller wel vet staan knallen :respect: en voor de rest waren Marcel Woods, Fausto, Artento ook goed, maar Jochen was voor mij de held van TE.
-=VanDalen=-
Wow wow Woowww kunnen ze op een HC feest nog wat van leren. TIP TOP neergezet. Wat een mooie main (L) Gelukkig werd het geluid later op de avond overal beter. Scott Project :respect: Heerlijk nachtje met mijn fatty bomba!!
-Bel-
Rlx feestje!
Super bruut! Main viel tegen maar de classics daarentegen maakt alles dubbel en dwars goed! Als een malle:P
TE DRUK !! voor mij laatste keer zo'n groot commercieel top 40 hitjes feest!
-Dees-
Slechtste trance energy ooit! Slecht geluid, te druk, weinig aankleding! Duidelijk wordt er gebruik gemaakt van een naam die het niet meer is!
-F.v.d.A.-
Heerlijk feest, op de main was puur genieten:D
-jaho-
fausto sucks..
-Mike-
owowowow simon patterson wat een knaller :D
Paul van Dyk, you the man! Scot Project rockte ook hard :D daarnaast was Marcus Schössow ook best aardig
Genoten van John O'Callaghan en Marcel Woods. Armin weer erg gezapig. Genoten van alle vriendjes en vriendinnetjes
..F*lkert..
echte te gek feest! :respect:
.::Kaatje::.
Classics(y)Yves de Ruyter(y)
.Anja.
Veelste vol,muzikaal ver beneden peil.Prof. dj's die publiek niet aanvoelen en gewoon hun eigen ding staan te doen.Volslagen ruk.Partyvrienden geweldig maar mijn feest zal dit niet meer worden.
.Timmeh
Simon Patterson en Johan Gielen de mannen van de avond. Heerlijk :D
001
top top top, we hebben een geweldig feest gehad!!!!!
4Shizzllee
ALY 'N FILA OH MY GOD! echt TOP, heel gezellig met een leuke crew:D! avond ging TE snel voorbij! (paul van dyk vond ik maar bagger!)
71 Kilo Tom
Marcel woods en Johan Gielen :D Zwaar relaxt feest!!!
:9 Gewoon K@@­T :lief:
voor de mij de waardige afsluiter: BAS & RAM :respect: vroegere tijden werden opnieuw beleefd :lief:
:bounce: Don Leo :bounce:
Bij Spider begonnen en die draaide al de sterren van de hemel. Armin vond ik voor zijn doen goed draaien. John O'Callaghan was suppper en First State hebben voor volgend jaar een plaats op de main verdiendtdtdt! De sfeer was overigens ook super! Kortom mijn eerste TE is boven verwachtng heel goed bevallen!
:bounc­e:miss­islind­je(L)
helemaal top vond alleen het geluid wat minder maar vverder echt naar mn zin gehad vooral John O'Callaghan en van dyk helemaal toppie
;; TamaaR
Future Stage! Cliff, Simon,Ali Wilson!! Damnn!:D Super!
<<dré>>
Fausto :respect: :respect:
<<Robbie>>
Heb me goed vermaakt, maar vond het toch wel de minste editie van de 4 die ik geweest ben. TyDi & JOC waren zeer vermakelijk. Feestgevoel verdween meteen toen Armin begon. Toen maar naar de classics gegaan. Talla 2xlc:D en daarna nog afsluiten bij Aly & Fila, helden van de avond voor mij
=Peter=
Ook voor mij niet de beste TE. tyDi begon werelds en JoC was ook prima. Armins set begon lekker, maar daarna veel inkakmomenten. Marcel Woords stond met zijn set op de verkeerde tijd en helaas kon ook Fausto dat niet meer goedmaken. De enige reden dat ik er toch een "zeer goed" van maak is omdat ik genoten heb van alle leuke mensen om mijn heen.
[ Tryntsjee (F) ]
Eerste TE, maar zeker weten geslaagd! :D beetje jammer dat we niet meer bij Armin konden zijn maar Rank 1 was meesterlijk! :respect:
[N].atas,,
was een top feest! beter succes dan vorig jaar!!!
Het was weer heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk! :D
_Cooper_
geluid op de main was echt onder de maat.. En veel te druk! Die classics zaal maakte dat ruimschoots goed :) zombienation.. Ohja bef marathons niet echt gezien of wel helms??
_M@tty_
Rank1 en Bas& Ram echt super, alles was goed georganiseerd, verder vond ik Armin tegenvallen te soft en weing actie, daarna maar naar de hardstage gegaan, echt vet daar lekker rammen:-d. conclusie bruut feest!
_­MeiidJee*­89_­
Jochen Miller & Artento Divini waren lekker, Danjo en Paul van Dyk waren ook wel lekker net als Marcel Woods.. John O'Callaghan ging wel en Joop & Armin waren wel iets softer dan ik was gewend.. de wachttijd bij de tosti's kon ook wel iets minder en op die plattegrond stond niet eens de stand van free record shop aangegeven, maar verder wast wel een leuk feest:D
addiQted
Vond het een vette nacht en vooral gezellig :D Respect voor Marcus Schossow & Scot Project. :D
addiqtedd9
Was erg gezellig met mensen, maar vond het erg tegen vallen, sfeer was minder, d'j's waren minder, vorig jaar mooie opbouw op main, en lekker knallend het einde tegemoet, nu draaide fausto erggg tralala vond ik persoonlijk, Vorig jaar was beter! hoop volgend jaar op verbetering! Future was erg leuk, en Classics dat was echt de zaal met sfeer.. je proefte hem gelijk
Anja
Johooo dat was wel weer een leuk feestje hoor! Talla draaide echt super, wat een binnenkomer was dat, ik ging zwevend door de zaal 8) Ouderwets gezellig met Nielsje op stap: net als vroegah... wel erg jammer dat mijn vriendje niet mee kon vanwege z'n gebroken neusje :( maar we gaan snel weer een keer!
Eerste keer TE wat een feest (L)
annie is in tha house
Ik vond het niet spectaculair en sfeerloos, maar bij classics stage werden wel wat geniale nummers uit 2001 gedraait :D Indicator van MarcoV :respect: & Overdrive. En er was een blikje toeristen open getrokken?! :lol:
Annieee
Wat een lekkere platen draait die Woods toch altijd,Paul van Dijk,Rank 1 (Y),Fausto knalde er ook lekker tegenaan en afgesloten met Fila(waar was Aly,of heb ik wat gemist?)Heerlijke nacht gehad.(K)
AnnnnnA
TOP LEKKER AAN HET NAGENIETEN!!!
Classics!!
Arjan S
Awesome party, TE back in business! Gielen draaide veruit de beste set, en aankleding vond ik juist weer retegoed! Keep up the better work!
Arrr69
is niet mijn ding, maar TERING wat heb ik me vermaakt! volgend jaar weer aanwezig!
Heb me zeer goed vermaakt :bounce:
B) De Gemaskerde B)
Mn 1e trance-feest, en voor herhaling vatbaar. Was echt een super feest :respect:
B@RTJUHHH
was weer super vet lasers waren geweldig aankleding in main was wat kaal maar de licht effcten maakten dat meer dan goed armin was geweldig en marcel woods ook
Bass-Powah
In 1 woord: Geweldig!!!! Classicszaal ruleert, ben blij dat clubstage pleite is. Held van de nacht :respect: Scot Project :respect: Wat een dikke set zeg beukte als een gek :P
BassmaniaQ
Hele tijd in de Classics gestaan en super vermaakt!!!! :respect:
Be Free!!
in het begin was de muziek niet zo maar de laatste 2 uur ben ik helemaal losss gegaan @ classix (Y)
Het was mijn 1ste TE en ik heb me prima vermaakt gisteren....Armin was even wennen als je het normale werk van hem gewend ben...Bass en Ram waren uitermate lekker bezig zoals normaal.....Volgende keer weer
btje softe zooi.. niet echt mijn ding (meer) :no:
Biervliet :beer:
Topfeest gehad!:D
Wij hebben er veel meer plezier aan beleefd dan vorig jaar. Fila, wat zet hij de zaal weer is ff op z'n kop zeg. Wel balen dat hij zo abrupt moest nokken :-( Bij main was JOC onze held :D
Blue-eyez :bounce:
Was topfeestje! Helemaal bij de Classics! :bounce: Helemaal losgegaan... :D
BMelloW
vond het te druk de rijen bij de wc's waren abnormaal lang en moest helaas te vroeg naar huis maar de sfeer en muziek was goed
Bobbie S
:respect: Bas en Ram :respect: Beste set van de hele avond!
prima vermaakt,joop rank1 en gielen :respect: prima sfeertje ook(y)
BOLLUS
wij vonden het na lange tijd weer een superfeest. heel lekker
Boomblasta
GEWELDIG!, John O Callaghan wat een set!, paul van dyk top! en miller en divini een geweldige afsluiter!
borco
Bedankt Politie! voor het missen van 1,5 uur van het feest!!!
Brit4life
Ben door blijfe feeste tot 7 uur en het was PRACHTIG :)
Heel gek feest:D
Caparone
Toppie!, classics en mainstage:respect:
CaptainQboat
Rank 1 en judge jules waren flink aan het knallen! Gielen de topper van de avond,in 1 woord GEWELDIG:D
Carlijn(L)
top-feest! even voor alle negatieve mensen: de slingers die je krijgt moet je wel zelf ophangen! heb vannacht allemaal leuke mensen om me heen verzameld en heb optimaal genoten!
CePe &­ Face-Ing
Wat een feest zeg :respect: De gehele nacht op de main gebleven samen met geweldig gezelschap. Jammer dat ik Aly & Fila heb gemist :( want samen uit en samen naar huis. Kortom ik heb genoten :bounce:
Charly Rocks
Fausto, Gielen en Divini sets van de avond! Saltwater (Fausto), Ligaya (Gielen), Personal Jesus (Divini) platen van de avond :respect:
Chelsey
Echt super gezellig feestje!
ChuPaChup
SpaCeN FoR LiFe :P Wat eeN FeeSt... :respect:
Cicatrix
prima vermaakt, muzikaal iets meer van verwacht.. gek genoeg was Armin voor mij de grote tegenvaller! tyDi, JOC, Johan Gielen, Marcel Woods en Aly & Fila :respect: oh, en de VIP was leuk :P
clubsem
Supermooie main, geluid wel te zacht. Held vd nacht... Fila!!! Heerlijk op gespaced:P
Codex
Classics , Marcel Woods , .. etc. pff :P haha was vet , eerste x TE .. en had een uber verjaardags weekend! :D
Coennie
Jochem Miller was voor mij de topper van de avond,wat stond hij te knallen!!!voor de rest leuk om zoveel buitenlanders te ontmoeten heb met zweden-noren -engelse en een niet verstaanbare oosterijker?staan praten in de main tot armin wel goed maar daarna naar Jochem en Artento gegaan en zeker geen spijt van trance energie.
cornilian
Echt een te gek feest, als de drukte en de hitte vergeet, jammer van het geluid in het begin was echt te flauw. Ze hadden wat mij betreft boven de andere zalen ff een bordje mogen hangen welk stage het was.
Crazy King
Veel bekenden daar, maar nie tegengekomen :lol: Zegt wel weer hoe druk en groot Trance Energy weer is ;) Maar ik miste namen als Cosmic Gate, Dumonde, Dave 202, Randy Katana. Main was echt te soft, andere zalen wel (y) Verder wel vermaakt met m'n moppie :)
muziek was goed maar de vorige twee edities was de mainstage niet afgesloten en het eten niet uitverkocht! Teleurstellend...
Curly-Dance-Girl
Superavond gehad! Rank 1 en Paul van Dijk super! Maar Scot Project was gewoon geweldig! :D
Feest begon super bij Spider willem :respect: en sloten het feest ook weer knallend af bij Jochen Miller en Artendo Divini :respect:
D'n Beer
Wederom een geslaagde editie!!
d'un tableau historique
Classics zaal, geweldig!
Da Hardbass
Leuk om een keer mee te maken maar verder ga ik nooit meer! Het is gewoon niet mijn ding!!
Daan Loesoe
JOC :respect: Simon Patterson :respect: echt zoooo ontzettend genoten! de sfeer op de main bij JOC(L) iedereen knallen
Daantje^^
Matige editie wat mij betreft van muziek ;) wel heel top gehad met vriendjes en dinnetjes :lief:
Leuke TE, vorig jaar was echt beter helaas
Bas & Ram, Scot Project :respect:
Dare Devil
Volgend Jaar Weer!
darknezz
heb het weleens beter meegemaakt!!!!! armin was heeeeeeeeel soft
Dass'
Heeel goed vermaakt! top sfeertje! (Y)
davidjd_b
Gezellig in de classics. Verder was het wel ok !
Geluid main veel te zacht, slechte set Armin en PvD, classic was wel goed, heerlijke ouwe platen gehoord, verder was alles middelmatig, geen echte toppers
Classix was zeer goed te doen, alleen er mocht wel meer gedanst worden :yes: had me goed vermaakt, maar was té vroeg totall loss van t bier :P
De Fruitmand
Muziek was pas te laat goed. Te veel opbouw zonder een climax. Waardeloze set van Armin, alleen hulde voor Marcel Woods en de Classiczaal.
Moet helaas bekennen als echte Armin fan dat hij zeker geen sterke set heeft gedraaid, ja het laatste half uurtje pas :( TE begon voor mij pas echt bij BAS & RAM in de classics area, mannen diep :respect: voor jullie set en op naar de FREAXXSHOW :yes:
DeePeetje
Wat een butt feest, het was vorig jaar al zo-zo maar dit jaar sloeg helemaal nergens op. Geen sfeer, veel te koud en kil. Pleur een paar lampen in een megazaal en je hebt een feest ?? Dacht t niet. ! En Armin kan voortaan maar beter thuisblijven, wat een waardeloze set. Rank1 was goed, Gielen ook en nog wat her en der maar zeker niet de moeite om ooit nog eens heen te gaan.
Delhorno
Wat een show! Volgend jaar zeker weer :respect:
depstertje
Heb me zekers goed vermaakt vooral johan gielen, dj joop en armin gingen los....
devil`s little sister
kei goei feeske
JOC en RANK1....................... kippevel !!!!!
DiekNek
goede muziek! Maar 30000 man en 50 zitplaatsen??? Slecht georganiseerd...
DJ FADE-OUT
geen super feest, Main te druk en te warm..en in de classic zaal mochten ze wel eerder opbouwen..Scot heeft het nog wel goed gemaakt..schranz slippy en overdrive :respect:..en volgend jaar wss niet meer..te collosaal
dj K.­E.­V.­I.­N.­
Classics zaal was echt meesterlijk goed..... verder was high contrast ook een aanrader. In deze zalen was het volume ook er goed. Verder was het volume in de main zaal erg zacht, je kon gewoon met elkaar praten zo zacht was het.
Dj Magma
Slechtste Trance Energy ooit!! Armin draaide al een krant!!Wat slecht en niet nieuws..Erg zwakke set!! Bas en Ram waren geweldig!! Die hebben de avond enigsinds gered voor mij.. De sfeer was ook niet zoals de voorgaande jaren.. Jammer..
DJ Sephiroth
Trance Energy was Super :D , Set van Tydi & JOC was top en die van Paul van Dyk ook B)
DJ Sjek aka E-Jackt
CLASSICS (L) vooral Talla2XLC
DJ STEEF O
1 KEER NOOIT MEER!
Djenneke
Leuker als vorig jaar, classics was goed te doen
don leoni
dit was mijn laatste trance energy helemaal kut, kut gedraaid, kut sfeer,en kut publiek nooit meer
Don't STOP till I drop!!
Was wel een leuk feessie (Y) Goed vermaakt maar hoor toch liever Techno ;)
Drazzic
heel gedoe voordat ik binnen was maar het was ut wel waard, vooral Armin was goed bezig
Eduardo
Wat een zalig feest was dit weer. Rank 1 was top :respect:. De sfeer: zalig (L). Flying high!
El Mano
Was een geweldige avond :D Johan en marcel :respect:
vetjes hoor, see you next year! :D
Emphaser
Classics Bas&Ram, Scot Project :respect:
EnjOy...(L)
Heerlijk feest, goeie muziek, leuke mensen en goeie locatie! GEWELDIG :D
erix
heel vet..
Ernepper
Eerste keer TE voor mij, heb 100% kunnen genieten van de music, show, sfeer en alle vrienden :D Super nacht, al zijn er helaas zat dingen die na 15 x wel beter kunnen dacht ik zo...
Erol
Super feestje weer! Armin was niet zo goed... Het laaste kwartier was wel lekker! Paul Van Dyk pakte dat goed op en ging door waar Armin gebleven was! Wow wat een set zeg! Hij kreeg de hele jaarbeurs op z,n kop!
eteuben
Eerste grote dance festival voor mij, dus TE'09 kon ik niet vergelijken met vorige jaren of andere festivals. Heb me donders goed vermaakt. Zoveel mensen, zoveel laserlichten, zoveel bekende DJ's. Heerlijk.... Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar ben ik er weer bij. Ben ik alle hallen losgegaan, maar vooral in Main en Future, daarnaast vond ik Johan Gielen op Classics erg fijn om te horen!! ...
F.B.I
Ik vond het een zwaar KUT feest...ten 1e een hond die het mis had...ik had geen drugs bij me en toch werd ik gecontroleerd dankzij die kuthond. Binnen ben ik in Mainstage met vrienden, haal even sigaretten en meteen is de toegang tot mainstage verboden! kut organisatie...LAATSTE trance energy voor mij! (blij dat ik me xtc al van te voren in had genomen hehehe) DIkke 1 als cijfer en zwaar onvoldoende!
main licht geweldig geluid matig armin nr1 laat me niet lachen na 6 keer te nooit meer vorig jaar al tegen gevallen
Fanny :D
Heerlijk gewerkt achter de bar!! en heerlijk genoten van MARCEL WOODS!!! ik ben verliefd geworden op trance!!(L)
John o Callaghan, Armin van buuren & Artento Divini :respect::
Feliciano
te weinig barren
Flavour
Top avond! Vooral :respect: voor Johan Gielen!
Fleurrr1
Muziek had wel wat meer mogen knallen, ik heb me verder goed vermaakt.. lekker sfeertje en genoten van de avond!! :bounce:
Flexy
Wij lopen rondjes Vet!
Fliere­fluite­r
Wat een ongelofelijke domper! Ik als technoganger was hier totaal niet op zijn plaats :-(
Flo - 83
Armin van Buuren, Marcel Woods :respect: Ik heb me dik vermaakt
Formaldehyde
geluid overal ruk behalve bij high contrast, jochen miller was goed! 5 euro flesje water béétje overdreven.
heb het supper naar mijn zin gehad ondanks armin kut draaide wat ik niet gewend ben van hem verder classic bas en ram draaide supper en met lichtjes hebben ze het wel waar gemaakt daar in de main verdere wel een top avond gehad daar
Fr@nk&Bi@nc@
ik vond het een beetje softy in de main!! Heb me wel prima vermaakt maar mocht voor mij wel iets harder!!
Paul van Dijk en John o Callaghan waren top...rest gewoon en iets te soft
Fransientje
Bas&Ram waren de helden!!! wat een wereld set, classics :kwijl:
Fransisco
Moment van de avond: Tussen al die buitenlanders vooraan staan te feesten en bij John O'Callaghan iedereen uit z'n plaat zien gaan bij Ferry Corstens "Made of Love" !!!!!
Fritzie
:respect: voor de Classics...Scott Project, Bas & Ram, Johan Gielen:kwijl: Was gezellig maatjes(L)
FunkyShit
vetvetvetvet Scottie Prrrroject :RespecT:
G-u-i-d-o
Bas&Ram!!!!wat een set en wat een intro :respect:
gebber
Aankleding zoals gewoonlijk bagger verdeelt, geluid en de DJ's bij High Contrast maakte dat wel weer enigzins goed. Main wel goed aangekleed maar slecht geluid, zelfs voorin te zacht.
gekkes­jaakie­:lijn: :smoke:
was weer een geslaagd feestje!:bounce:op naar volgend jaar
Supernachtje! Nu zere beentjes, met name door Rank1, Jochen Miller en Fausto.. Wie bedacht heeft om Armin en Rank1 te laten overlappen...? Kan toch niet op twee plekken tegelijk zijn sufferds:D
GerardAM
Echt n geweldige editie,met veel leuke mensen en Talla 2XLC als mooie uitschieter :bounce:
Ghadies!
Jammer van het geluid.. was erg zacht. Niet echt mijn ding dit... Maar toch heel gezellig gehad :)
GO@
helemaal geweldig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!beste T.E sinds jaren TOPPIE
golden locks
echt een super feest: mijn blaren dubbel en dwars waard en veel beter dan vorig jaar + alleen maar top DJ' s THANKZ!!!!
Gooskens
Yves de Ruyter!! :respect:
Super avond gehad.. was wel op een gegeven moment klaar met Armin.. First state heb ik de beste set tot nu toe gehoord.. helemaal geweldig.. verder waren er naar jochem miller en simon patterson goed te luisteren.. die laatste zetten ook weer een top set neer :respect:
guido-
de arina van buren was echt goed waar komt die vrouw vandaan echt goed
h-dre
Was weer een hele goeie... :bounce: intro's ook zeer vet :respect: voor Orange mannen en bedankt voor gratis guestlist en parkeren
H2O.
PvD was ok. Armin viel idd flink tegen. Jochen Miller draaide ook heerlijk. Even helemaal los !
Voor ons niet de beste TE, Armin weer matig, Paul en Marcel lekker gedraaid, helaas van de rest niet veel meegehad.. Wel vermaakt uiteraard! Druk? Viel best mee halverwege main, goed te doen.
Hardermach
Erg vet feest, veel dj's gezien. Aankleding zeker beter als vorig jaar, net zoals veel faciliteiten. Veel leuke sets gehoord! Vooral Judge en Armin
lekker feestje :) alleen ik had wel iets meer verwacht qua lasers in de main.. Johan Gielen... heerlijke set :D
Hennep
wat een fucking heftig feest,heb geen seconde gezeten.alleen maar staan knallen.veel leuke mensen (y)
Goed vermaakt daar! Main was minder maar Classics zwaar goed!
lekker feesie voor JOCHEM en ARTENTO echt de toppers van de avond!!!!
Wat een Magic Feestje, met mijn skatje! Armin, Joop,Judge en Jochem
houseparty
Bas moet je niet horen bas moet je voelen!! en dat miste ik een beetje vergeleken met vorige jaren maar classic zaal was een top aanvulling!!!!
Hunny Bunny
Classics room was lachuh, HCR ook wel en future was gezellig...vond geluid tegen vallen en de aankleding ook.
hurricane bass
Wat een heerlijk feest toch weer!!!!! :bounce: :bounce: :bounce:
eerste en de laatste x voor mij Trance Energy vind het maar veelste soft en wat een spacer daarzo!!:roflol: voor de rest wel gezellig gehad met de mensen met wie ik was(y)
Ibiza
Ik heb me reuze vermaakt en ging pas om 7.00 uur naar huis, dus dat zegt genoeg.
ienimi­nie195­9
Ik miste de echte zweef trance....
innerSpace
Dit vond ik de Vetste Trance Energy Ooit! ik moet zeggen dat Trance nu eindelijk weer vet wordt, want de afgelopen twee jaar vond ik het tegen vallen. Were Back !! :bounce: :bier:
Instant Frequency
Vond het niet bijzonder,maar door de mensen waar ik mee was werd het toch nog superleuk :jaja: Gielen & Scott Project waren dé shit! :jaja:
InTrance
1e keer voor mij! Kon op het laatste moment ineens mee met een groepje geweldige vrienden. Ik vond het echt GEWELDIG!! Armin rocks, Rank1 & Johan Gielen vond ik echt MEGA goed!! Volgend jaar wil ik zeker weer!! :D
Zeer goed weer vandaag:-)
Waardeloos geluid in de main, echt te zacht (zelfs voorin!) Re-Ward de BOM!! Judge Jules & First State :respect: En opt eind...Scot Project :respect::respect:
it's...­ Tricky!
Wat een heerlijk feestje weer! Judge Jules = held van de avond!!!!!
Ivo van der Zeyst
poging gewaagd... niet geslaagd...
J.(F)
Oke feestje
Ja Joa!
Classic stage:respect:
Jack D
High Contrast... thats the shit! :D
Jackie75
Super avond gehad, met name in de main! Erg gezellig met al die lieve mensen om me heen, (k) voor jullie
Jannick
Bijna hele avond in de Classics gestaan veel oude bekenden tegengekomen sfeertje was weer super :D :respect:
JDnAJ
Dit vond ik er van: http://www.youtube.com/watch?v=DQ9HNGcrZaA&fmt=18 :)
helden van de avond: Rank 1, Joop, Jochem Miller en als afsluiter Artento wat een briljante set BEESTACHTIG! Armin was te druk, jammer. Goed feestje
Jesse Digital Skills
heerllijk feestje hoor sacot project held van de avond :respect:
Ik heb me wel vermaakt.. en het was een oke feestje.. maar zeker niet geweldig :no:.. Geen bekenden tegengekomen :( Geluid en muziek in de main was erg soft.. Classics zaal was wel lekker (Y).. Beetje raar volk (zoooveel buitenlanders).. maar ja.. verder wel lekker rondjes gelopen met mn schat (L) en toch een klein beetje een leuk feestje ervan gemaakt :d ;)
john-blaze
Wat een geweldig feest. net als vorig jaar. hele feest bij de future stage met die harde bass losgegaan
Johnno87
Een hele grote geweldige bron van trance en energy!
Jordy!
Geluid in de main zwaar onder de maat en de aankleding sloeg werkelijkwaar nergens op. De classics en de high contrast stage hebben een hoop goed gemaakt
josti
Ik heb het echt enorm naar mn zin gehad in tegenstelling tot mijn vriendin. Het duurde wel 3 uur voor de M insloeg, dat was wel jammer. Daarna lekker gespaced! Volgend jaar zeker weer!
JsharkyJ
Marcus Schossow, First State, Johan Gielen, Judge Jules en Bas & Ram zijn allemaal ontzettend goed bezig geweest! Heerlijke sets. Classics stage was een erg goed verhaal, ff lekker retro doen. Fausto was een geinige afsluiter op de main, maar had wel wat meer mogen knallen, het was mij iets te soft voor een afsluitende set.
Juf Ilona
Veeeeels te druk.... Rank 1 en Marcel Woods waren daarintegen wel een topper maar verder mwah (n)
Jur :yes:
Zwaar geknald in de classics, heerlijk feest gehad!!
just katja
muziek was redelijk ok, gelukkig waren we met hele gezellige mensen, dat heeft de avond/nacht/ochtend toch nog helemaal top gemaakt
Gaaf feest! Vorig jaar was beter, maar dit was ook een goeie! JOC erg lekkere set, Armin vond ik wat tegenvallen, maar niet slecht, Paul van Dijk held van de avond voor mij!!
was zeker een leuk feest!! Ben op zoek naar foto's... we zijn op de foto gezet maar niet door iemand van partyflock. Iemand een idee op welke site nog meer foto's staan??
Kaatje Karbonaatje
EEN DIKKE VETTE GEWELDIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaatje771
mijn toppers van de avond WOODS,MILLER,BASenRAM armin zwaar onder de maat zo ook die stinkende wc clico,s bah om 22.30 was er in elke pot al een keer gescheten verder super genoten
Karkas
Wederom erg goed vertoeven in de Main weer...Bij Armin (maar dat was te verwachten) iets te druk, wel goede set...Paul van Dyk uitschieter...Fausto als afsluiter niet verkeerd wel abrupt einde...En vond dat de muziek in de Main wel harder had gemogen...Heb zowel voor, midden als achter gestaan en nergens was het hard genoeg...Maar goed, verder zeker weer erg vet feest....Volgend jaar uiteraard weer aanwezig...
Keizertjuh
Errug goed,kostelijk vermaakt in Utrecht:D:D
kellebel
(l) wat een fijn feest! heerlijk puur genieten (l)
kevin-v
RANK1 was als vanouds weer helemaal SUPER, Marcel Woods en Paul van Dyk helemaal top, Armin was een beetje een tegenvaller, teveel opbouw en afbouw praktijken. Niet zoals ik gewend ben van hem, in ASOT doet ie z'n sets beter
Kevolution
Ben alleen mainstage geweest, wat ik daarvan vond; Kut geluid. Indrukwekkende licht/laserhows. Vond Armin een niet logische set draaien, maar omdat de platenkeuze wel goed was heeft ie me niet echt teleurgestelt. Paul van Dijk was saai vond ik.
Kim H.
Classics geniaal :respect: heerlijk nachtje gehad (L)
KIM!
was weer helemaal SUPERR!!!! Heb genoten!
Wel vermaakt met mn vrienden:D Alleen veel mensen die bedelen voor drugs:/ Softe muziek. Laatste keer Trance Energy. En brrrrrr weer een koud feest! En wat nou Main vol??? Ik wil gewoon mn rondje kunnen lopen:[
Kimmet­je:lie­f:
Echt super genoten!! Vooral van Armin, Bas&Ram en Aly&Fila. En natuurlijk van alle super lieve vriendjes, wat leuk dat we allemaal op dezelfde plek stonden vanaf het begin!!! :respect:
Topp feestje,, Marcel Woods viel iets tegen, maar Armin helemaal leuk :) !!
KING of ALKMAAR
te super echt mijn feest heerlijke muziek en heb me op elke stage kunnen vermaken
Was echt weer een super feest! :d Scot project :respect: Enneh.. mensen, het was gezellig :D
KJP :) | :) Dutchp­artypi­cs
Hele nacht op High Contrast gehangen, wat werd daar gruwelijk vet gedraaid door Joop, Wippenberg, RANK 1 en Miller. Volgend jaar zeker weer TE!!!
Kl.­eine Blonde
Megavet:kwijl:
Kleine Bartje:P
was ckr gezellig!! main Marcel woods nd classix !!!!!>scot project<!!!! :Cheer:
Net thuis van Trance Energy 2009, Het was geweldig,Wij hebben gezien wie we wilden zien!!!!
Knickelbein (L)
HELMAAL TE GEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kobos
Heerlijk feestje!
Koeng :d
Classics :respect: Bas&Ram, Scot Project :respect: Maatjes was top(L)
Eerste keer Trance Energy en echt zwaar goed bevallen! Volgend jaar weer :)D
krulleke
kei goed feessie, vooral de high contrast en scott project waren GEWELDIG, volgend jaar zeker weer van de party
KYA
Heeerlijke avond gehad! HELEMAALS LOS GEAAN: Aly + Fila Konignen! Talla, Ram en Bas en (stukje Paul van Dyk) ook erg goed! Maar het leukst waren alle vrienden en natuurlijk ons aller EVELIEN! :)
Lady Li
1e keer Trance Energy, onze zombiesquat was top!! Bijna alleen bij Future stage gestaan maar top!!
Lady_Yce
Lekker naar mijn zin gehad, wel super warm @ main..
Lainfan
Erg vet feest maar teveel minpunten voor de naam die ze dragen.
Eerste keer Trance Energy. Heb me prima vermaakt. Armin van Buuren vond ik tegenvallen, had er meer van verwacht. Judge Jules, Rank1, Bas&Ram en Scot Project waren top
Mijn eerste TE: supergezellig maar mij iets te groot.. BAS & RAM te gek! Kijk nu al uit naar de Freaxxshow! Mijn nieuwe favorietjes Aly&Fila!
Lattus
Tsja... Veel dagjes mensen die meer stonden te lullen en stilstonden als dansden, en tegenvallende sets.. O' Callaghan, Patterson en Aly &Fily zorgden er bij mij voor er geen onvoldoende van te maken...
Heel goed weer, beetje jammer dat je maar 1 kant op kon lopen
Layka
Naar mijn idee wat de main betreft een hardtrance feest (zoals vorig jr en het jr daarvoor ook), behalve Marcels Woods wist hoe het moest imo. Wel gelachen met de mensen om mij heen die dan weer veel goed maken :-).
Leinsch
Armin (L) wát een set!
Leipe Kliko
Niet echt mijn ding was liever naar Den bosch geweest
Leipe Nac
Wat was het lekker weer zo een goede Trance energy :)
was weer lekker nachtje volgend jaar weer hoor
lekker wij
te was weer goed jammer dat armin een beetje tegen viel
Leon (Results May Vary / DD4D)
Heerlijk feest! De main zag er dik uit en de future stage zag er eindelijk eens redelijk uit! First State, Marcel Woods en Scot Project zijn mijn favorieten v/d avond HEERLIJK GEDRAAID!! Over het algemeen vond ik de muziek wel wat softer dan vorig jaar
Levi-
Me laatste trance feest
First State en Fausto :respect: Voor de rest lekker rondgedwaald en mensen bekeken met vriendjes en vriendinnetjes :D
Liever­damste­rdam
Veeeeel te groot en koud&kil voor mij, te druk, Paul van Dyk draaide lekker, de rest iets te zachtjes. Lekker geswingt met mijn lieffie, maar geen topper. :)
Lili&Roon
Klote sfeer, muziek matig, main mocht je niet in, VOL!!!, ontzettend koud, TE was voor ons dus éénmalig
Linssen
Helden van mijn avond: Re-Ward, Simon Patterson, Ali Wilson, Fausto:D:D:D Echt dik dat die 2 Ferry platen erin gooide:D
Little snowflake :D
Vond het tegen vallen dat de mainstage vol was, we hebben daar niet eens kunnen kijken :( Verder was het wel goed!
liza1980
Eerste T.E... mainstage ontvlucht vanwege de drukte en wamte verder SUPER feestje gehad!!! High Contrast :respect:
Long ed
Wel gezellig.. Geen topper!
Lost in Gravity
Armin, Petterson en vooral Aly&Fila top, voor de rest niet erg bijzonder
First State, Marcel Woods & Scot Project _O_
beetje matige sets en erg weinig aan kleding, daarom misschien ook dat er wat mindere sfeer hing. classics waren weer lekker. alleen erg jammer van mindere set van armin van buuren.
Luxe
Marcus Schössow en Simon Patterson waren top! Lieten het publiek los gaan. Wat anders als die matte setjes van de gevestigde orde :P Judge Jules was ook goed (y) :( Rust zacht Shyra :(
Waar waren de kippenvelnummers @ the main?? Armin zwaar soft(N) btje jammer. HIGH CONTRAST (Y) was top... ga alleen nooit meer heen..
M
woaaa dit was echt te gek, Ik was niet weg te slaan uit de Classics. Bas&Ram, Scot Project, meersterijk! Tussendoor nog ff naar Woods (was ook te gek) maar toch snel weer terug naar de classics (H)
M.aaike
Leuk :D Maar toch iets te massaal en nog te soft
M.arlon (F)
Ben nog in trance.. o:) het was weer optimaal genieten :D
M@@ike
Alleen maar in Classics zaal geweest, super!! Met name Johan Gielen :respect:. Verder veel te druk en te warm.
Met onze groep was het erg gezellig, maar vondt de muziek opzich tegenvallen, met uitzondering van Spider Willem, TOP SET gappie!!!! Paul van Dyk, Simon Patterson + Aly & Fila.......wat een helden :respect: !!!!! Helaas hielden mn voeten het niet meer uit waardoor ik Art & Jochen heb moeten missen :s
MamavanJoey
Heerlijk feestje, heb me verdomde goed vermaakt. Even @ High Contrast en main geweest, maar Classics was toch wel mijn top-area van de avond! Godsamme wat een sets. Scot Project, Bas & Ram en Johan Gielen :respect: Wel een btje jammer dat onze coole foto niet op de site van clubjudge staat :( Verder, op naar volgend jaar! Spacefeest de beste!
was goed maar vond dat er teveel mensen waren...
Onwijs gaaf feestje, volgend jaar weer! :D
Marnick S
We hebben weer gelachen...
Master Maurice
niet bijzonder
Matthijs
Heb erg genoten :) Muziek was best OK, aankleding was leuk, veel lasertjes, veel leuke gekke mensen om mee en/.of om te lachen, leuke sfeer, prima vermaakt :)
Maxi_cosi
Super feestje, hadden al plannen gemaakt wie we wouden horen maar uiteindelijk niet weg te slaan bij de Classics! wat een sets daar geweldig (Y)
MegaBASs
wat een sterke TE! Ben nog aan het nagenieten. Wel minder dat we niet bij Armin konden komen.
Was superrrrrrrr vooral Scot Project :P
Melbrasil
super naar mijn zin,classics met Bas en Ram suuuuuuuuuuper
Miamaria
Weer een heerlijk feest gehad! RANK 1 & BAS & RAM & ALY & FILA heb ik vooral heerlijk bij genoten! Wat een toppers! En wat waren er veel bekenden!! Helemaal goed en gezellig!!! :cheer:
Mick64
Future Stage - daar zat de energie, wat een heerlijke sets van Ali Wilson en Simon Patterson en top knaller Aly&Fila - Main JOC goed, en vind Armin zijn glans verliezen...overal top avond gehad en met iedereen samen genoten
Micka
De opzet een aankleding was op zich prima, maar voor de rest liet alles het afweten. Geen sfeer, matige muziek, vreemd publiek. Hier ga ik echt nooit meer heen.
Mikesusie
super feestje gehad. Tydi en john callaghan geweldig, Armin viel mij ee beetje tegen en Johan Gielen en Bas &ram :respect:
Mildr
Liefst over 3 weken weer :D
Miss da Freeze
Ondanks mijn voorliefde voor een beukende bass was het een relaxed feest (vooral classics zaal) :-)leuke mensen gezien en het gewoon weer super gezellig gehad :-)
Miss R.­T.­F.­M.­
Ik heb genoten was een superfeest
Miss Tails
Was een van de minste TE's voor mij, het was heel gezellig mer mn vriendjes, maar de nadelen gingen me steeds meer irriteren. Drukte, Hitte, Wandelclubjes, Beukende achterlijk buitenlanders, en lange rijen voor de wc.... rond 4 uur ook maar naar huis gegaan.
Mizz S@­nshine
We waren met een supergezellig cluppie mensen...dat heeft het feest gemaakt. En natuurlijk Marcel Woods! Zo, dat was het wachten waard! Lekker :bounce: en :cheer:
Monalise O:)
Muzikaal goed, niet geweldig.Wel mega naar me zin gehad met alle vriendjes en vriendinnetjes (plus evelien :D )
mOpkee*
Lekker gewerkt, Mac momentje @ Born slippy, verder totaal niet mijn ding.. Wel vermaakt met dit volk!
Morzzz
Een maat van mij moet bloedspugen van Armin... Vanavond moest ik dat voor het eerst ook... Verder Rank 1 met één nummertje op main? Komop jongens dat is wel heel sneu... MAAARRRR PAUL VAN DYK TOPSET! Talla 2XLC, Joop, Simon Patterson en Jochen Miller ook heel lekker...
Mr & Mrs B
Onze laatste TE, te druk op de main kreeg je links geen duw dan wel rechts of van achteren. Het was zo druk en warm dat je Armin niet kon zien , pas later trok de mist op en werd het koeler. Armin en Paul van Dijk vielen erg tegen , weinig zweefmomenten en daar kwamen we toch voor! Aly & Fila gemist ze stonden op 5.30 uur ( zie TE site ) Bedankt org ... blijkt dat ze eerder zijn gaan draaien. Als afsluiter toch nog een van de heren onverwacht mogen meemaken en dat was de beste set van de hele nacht.
Mr King
Heb het prima naar mn gezin met iedereen maar de editie van vorig jaar vond ik beter qua muziek. Aly&Fila was weer vanouds!!!
Mr.­ Cartmanez
wordt elke jaar weer minder...
Mrjn
SUPER, SUPER, SUPER.... Lekker knallen bij Jochem Miller....:respect:
Mvandu­ijvenv­oorde
Armin vond ik tegenvallen, Rank 1, Paul van Dyk en Marcel Woods waren echter helemaal top!!! Eerste TE en ik ga volgend jaar zeker weer. Wat een lichtshow en mega main stage
my existence
This made my day
Dit jaar was echt een stuk gaver dan vorig jaar. Veel lekkere sfeer en een hoop gezellige mensen gezien en gesproken! :D top!
Mystery
Bas en Ram, Johan Gielen toen je TWISTED er op knalde was ik helemaal verkocht, Scot project en Rank 1 jullie waren de HEL;DEN van de avond: respect: :respect: : respect: De maine was te druk ARMIN blijft de MASTER maar wat hij vanavond voor set draaide viel tegen niet zoals met Armin Only :-( :-( Had meer van zijn eigen stijl verwacht zoals zijn albums die hij zelf maakt.
n0uky
Classics zaal :respect: daar kwam ik voor! wat werd daar goed gedraaid ej! Nog even in de main geweest toen Armin ging beginnen.. had hem nog nooit horen draaien, nou weet ik waarom (N) dat mensen daar op los kunnen gaan snap ik echt niet, te soft & ook totaal geen bekende nummers. Verder een top feestje gehad!!
Na een week ban kan ik eindelijk zeggen: Paul van dyk wat een held ben je toch ook :respect:
De main viel zwaar tegen :O:S Maar de classics zaal was echt geniaal :cheeR::bounce: Johan gielen, bas en ram, scott project hebben de avond gemaakt!!!!
Nathalie :woept­iedoe:
Was gezellig met de groep, maar vond het verder niet bijzonder. Miste de Electro stage. geen t-e meer voor mij zonder de electro stage.
NEET WIËS
Heerlijk nachtje gehad!! Zoals altijd was TE helemaal top (L)
Nena!
Gezellig feestje! Scot Project (Y)
Nendis
Trance Energy was mijn 1e en zeker niet de laatste, er waren misschien wat verbeterpunten maar dat heeft mij absoluut niet in de weg gestaan om keihard uit mn plaat te gaan :D:D
heb het supper naar mijn zin gehad ondanks armin kut draaide wat ik niet gewend ben van hem verder classic bas en ram draaide supper en met lichtjes hebben ze het wel waar gemaakt daar in de main verdere wel een top avond gehad daar :P:P
Mijn tien jaar trance energy en 16e editie was onbeschrijfelijk top mainstage top geluid min punt strobo'die gele wat een irritant pleuris flits was bijna blind.high contrast super geluid en mensen jullie hebben het maar over die bass maar dat zijn sub's.the sub in de high contrast was super ok.trance classics top geweldig volgendjaar weer.future stage ook niks te klagen niet veel geweest en Fausto wat was je weer lekker bezig rammen zoals het hoort.Rank 1 top.marcel woods lekkere minimaltechnotrance set super armin niks op aan te merken op dat ene kleine foutje laat je hande niet te dicht zakken bij de cdj-1000 gaat fout vooral vinyl fuctie.dit jaar hoopelijk nog een 2e Trance energy was id-t mee bezig
Nick!!!!
Mainstage viel tegen.. CLASSICS maakte alles goed, zwaar staan knallen!
Nick!9
GEWELDIG! Mijn eerste TE maar zeker niet de laatste! Heb me enorm vermaakt, er hing een geweldige sfeer en er werd zalig gedraaid! Helemaal top! :respect:
NickT
Top ! Alleen ze hadden wat meer toiletten mogen neer zetten en dat één richtings verkeer vind ik ook niets. Bovendien was de drank erg duur. Show was erg mooi !!
Nicky V
Geweldig!!! fausto, armin helden!!! ik wil terugg
mn 1e trance feest was een duidelijk succes.. heerlijk vermaakt:D
Nicole :-)
Lekker feest.el erg massaal, maar vond de sfeer wel oke...Muziek zo nu en dan wat soft...aankleding minimaal.heb me prima vermaakt met m'n lieffies
Ik vond de Muziek te shoft, vaag dat de deuren dicht gingen terwijl mensen naar Armen wilden, dat had beter georganiseerd moeten worden.. Voor de rest prima naar me zin gehad(H)Xjes De FlugelChick
Niels S
SCOT PROJECT!!!!! DER MEISTER
Night"Wolf
Judge Jules en Marcel Woods waren Tha ShiT!!!!!!
Nightflash.­nl
Wat een dik feest :lief: De helden waren toch wel in de classic stage te vinden, vooral Scot Project :respect: konden daar gewoon niet weg :) Armin was even te druk maar leuk om geweest te zijn. Wat was de sterke drank duur :o
nighthawk ;D
Zeer geslaagd feestje, High Contrast was super zaal!!! :D 1 min-puntje van de avond; geluid in main was bagger :(
noek (F)
helemaal NIETS slechts over deze editie, organisatie was een aantal punten flink vooruit gegaan & alleen maar heerlijke setjes gehoord! Classics stage :respect: & Scot Project!!! wat een mooie afsluiter (L)
Nou5
trance energy vond ik dit jaar wat tegenvallen vorig jaar vele malen beter in de main was t geluid zwaar slecht zelfs voor erg jammer
NRGizer001
BAS&RAM DE BOM VAN TRANCE ENERGY !!!!!!!!!!!!! :) :):) :)
Od@
super feest vooral Bas en Ram waren echt te gek
olaf182
gruwelijke avond gehad, vele kippevel momenten :D
Only Jacky
feest begon super meteen knalle met spider willem helemaal super!!! johan gielen ,jochem miller en artento maakten de avond compleet helemaal super mannen!!! helaas van de enorme drukte bij armin je kon niet meer lekker uit je dak gaan......jammer maar voor de rest super!!!
Hulde voor de Classics Stage!!! SUPER. Johan Gielen, Scot Project, Judge Jules ook nice :yes: !! De rest een beetje soft.... Maar de sfeer zat er DIK in!! Al met al ---> TRANCE Energy (L)
P@rty@nim@ls
Vet feest. We stonden bij Classics en daar hebben we lekker staan dansen. Bas & Ram toppers(Y) Spider willem (Y) heerlijke avond/nacht gehad.
P@rtySjon
Et was een moooooi feessie met me p@rtycrew haha.. :vaag:
Party Geert
heerlijk genoten daar lekker zweve en .. bijna de hele aaf bij de main gestaan... en een super vette licht show daar
Wat een geweldig feest!!!!! 21.30u binnen en gelijk richting Classics om naar Spider te luisteren. Wat een MEGA set heeft ie neergezet. De keren kippevelmomentjes waren niet meer te tellen!!! Dikke pluim WIllem!!! Toen staan beuken bij JOOP. Echt weer als vanouds, hele tent op zijn kop, armen in de lucht, mee schreeuwen!! Armin was niet mijn ding, te soft... Toen Bas en Ram........ Wat kunnen die 2 mannen toch ook draaien....... super! En als afsluiter Artento Divini!!!! Altijd een feestje om naar te kijken
partyg­irl198­2
lange ad neemt me de woorden uit de mond. wou het zelfde citeren
PartyPaula
3e keer voor ons. Vond het toch wel heel erg leuk, komt natuurlijk ook door de mensen die bij je zijn en de muziek. Johan Gielen :respect: Volgende keer iets betere aanwijzingen, was wel een doolhof! :-)
PeterBlesing
zware tegenvaller dat TE tot dat ik de enige goeie zaal zat de "CLASSICS" bas &ram top, talla2xlc gruwelijk
peto84
Hing weinig sfeer. Muziek redelijk. Niet de TE waar ik van te voren op gehoopt had.
Judge Jules (y) draaide vet! Future Stage was top! Lekker opzwepende platen gehoord :bounce: Armin veel te soft, Woods viel ook tegen :/
Phenomena
Ook dit jaar weer vet... alleen armin vond ik 3X niks, jammer
PhutureSound
Helden van de avond: Paul van Dyk, Fausto en alle mafkezen vooraan bij de Main :D
Pieter konijn
Dat was een gaaf feest,maar wel druk.maar heb zeker genoten.
Pinkie16
Armin viel idd tegen, kwam pas langzaam op gang! Paul van Dijk was supergoed erna. Geweldige afsluiting gehad met Artento Divini! Lekker knallen! :respect:
Pittige-Tante
Hulde aan Gielen!!!!!
plexiflex
marcel woods draaide de beste set ooit, nog nooit zo uit mijn plaat gegaan
ponx
Heb het goed naar de zin gehad! Armin viel inderdaad tegen :(
pr!sc!lla
Wat een softe muziek bah bah niet mijn ding
MEEEEEER DAN TOP!!!! OVERTREFT HEEL VEEL FEESTEN!!! WAT UN LINE-UP!!!! (Y):O:D
Project_85
Future en High Contrast zeer goed, vooral Markus Schossow, First State, Jochen Miller en Rank 1:) Op de Mainstage...MARCEL WOODS & FAUSTO!!! Deze Trance Energy viel mij tegen in de aankleding verder was het helemaal geweldig:)
PrOtOtyPe™
ik heb me zwaar vermaakt. Classics was vet!! alleen vond ik de (mooie) vrouwen erg tegen vallen
Marcel woods:respect: Fausto keiharde afsluiter:jaja:
Super super super vet :D Velen malen beter dan vorig jaar. Geweldige aankleding en lekkere muziek! EN DIE LASERS! Ziek!Alleen, waar waren de bars voorin de main ???
Pyro
De future stage was erg vet! Markus Schossow en Simon Patterson erg vet! De main viel wat tegen..
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
:9 SCOT PROJECT man of the night :respect: heeeeeerlijk!!! Op naar volgend jaar!!!
Qlaas
ALY&FILA: voor mij de helden van de avond! wat een ontzettend lekker geluid hebben die 2 toch! verder vond ik het begin een beetje tegenvallen, duurde ff voodat ik "erin" zat. Bas&Ram, Johan Gielen, lekkere sets!
Qnalluh
Rank1 :repect: de helden van deze avond, wat een superset draaiden die! en Jochen Miller en Marcel Woods. heerlijk! goed vermaakt. Fausto was wel erg soft als afsluiting, beetje jammer.
Qtastic
Wat een top Avond en Paul van Dyk steelde de show door zijn fantastische optreden! wat een held!!! :respect: andere goede aly en fila, Rank 1, marcel woods! Armin draaide echter stuk minder :(
Quick
Mijn minste TE tot nu toe. Veels te druk en warm op de main. (had beter wat meer naar andere stages kunnen gaan). Leuke avond gehad maar wel een feest dat ik volgende week waarschijnlijk al vergeten ben. Volgend jaar denk ik maar eens shippen. Held van de avond was toch wel Paul van Dyk!!! :respect:
rafael12345
gezellig,goed geregeld, leuke sfeer, armin viel tegen , maar paul van dijk en zeker marcel woods heben het helemaal goed gemaakt.leuke mensen om me heen !!
Ralf6711
als ik op een feest ben wil ik, zeker op de main, het gevoel hebben dat ik midden in het geluid sta. Nu was het net alsof ik met m'n hoofd recht voor m'n ouwe draagbare stereo hing. Verder vond ik de aankleding ook nie echt mooi
Ramzuzz
Had van Armin toch wat meer verwacht, maar heb me enorm vermaakt in de classic stage! Johan Gielen, Bas & Ram, Scott Project :respect::respect:
Raoul Duke
Muziek en kleding vd mensen...pff lijkt wel alsof we tien jaar terug de tijd ingingen...Eerste en laatste trance feestje voor mij, ook al was het gratis
main en classics:respect:
raymonde
genoten weer ! Armin iets minder maar nog steeds mijn held en Bas en Ram waren super, wat werdt daar geknald! al met al een heerlijke nacht!
Reetje &­ Barrel
Armin inderdaad wat minder, hoop dat ie 18 april wel het dak eraf knalt :) BAS & RAM & ALY & FILA ZIJN DE ECHTE TRANCEHELDEN!!! wat een meesterlijke sets! .
Rhobinio
en wat was paul van dyk aan het knallen maakte een hoop goed
Ricardude
Was weer een gruwelijk dikke party!:D High Contrast en Classics waren de dikste area's. Heel even naar de main geweest voor Armin maar die viel zwaar tegen, de opening was al belabberd met een supergare remix van L.E.D. There Be Light. Hoogtepunten van de avond: Joop! (wat een dikke set zette de beste man neer!), Johan Gielen, Scot Project, Jochen Miller en Judge Jules.
Rick Weiss
Ik vond het een beetje een domper vergeleken met vorig jaar. Het geluid op de mainstage vond ik niet al te best. Armin van buuren zette echt een pannekoeken-set neer, Paul van Dijk een lekker setje en Marcel Woods was top (Y)! Aly & Fila heb ik maar heel even gezien jammer genoeg!
Riejanne
Wauw (L)
Ro & Inez
Ook super genoten vooral callaghan en gielen :respect::
Rob3rt
Die set van Marcel was het lekkerst. :respect:
RobbedoeZz*
Was weer een prachtige editie! Simon Patterson & Ali & FIla waren fantastisch! (H) En die Lasers op het laatst, state of the art! (Y):D
Robin_83
Fila !!!
RobLa87;)
Ik vond dit een betere TE dan vorig jaar, TyDi, JOC, jochen miller, en aly&fila draaiden echt super lekker;) alleen zo jammer van die pokke hitte in de main en het af en toe belabberd geluid dat moet echt verbeterd worden, kan zo niet langer:S helaas viel armin tegen maar maakte de eerdergenoemden dit helemaal goed, en qua aankleding had het ook beter gemogen dus ID&T besteed s meer aandacht aan geluid en aankleding, was beiden zwaar ondermaats, en de volgende keer een fatsoenlijke future zaal ofzo!!!!!!!!!
Roelio
Paul van Dyk was der Meister van de avond voor mij! :D En als afsluiter was Scot Project RETE-VET! Afsluiten met Overdrive, wat wil je nog meer?
Ja weer heerlijk zoals normaal :)
romy-mell
Ik ben totaal niet van de trance maar heb het heel erg na mn zin gehad daarna nog een lekkere after gehad en nu om half 2 smiddags lekker gaan slapen of plafonstaren kan ook
Ronaldeh
leuk feestje :P
classics was echt een topper de main viel erg tegen
Ronnys­ssssss­sssss
Ik heb het geweldig naar mijn zin gehad. WAT EEN FEEST. Yves de Ruyter was de bom zeg niet normaal!!! Volgend jaar zeker weer!!!!
Roxanne19
SUPER FIJN FEESTJE! (l)
roXtreme
Mainstage was levende sardientjes in blik op de grill idee. Vreselijk kut! Ik heb mij echter zéér vermaakt met de sets van Wippenberg, Rank 1, Judge Jules, Bas en Ram en Scot Project! De zaaltjes waar zij instonden mochten wat mij betreft ook wel doorgaan tot 07:00 en niet tot 06:30 :( Maar voor de rest echt super genoten en een topsfeer overal :) (y) :bounce:
RoyAl-Roy
Judge Jules & Jochen Miller :respect:
Ru.­ben.­er.­ook
tering! ben nog aan t bijkomen!! goe feesie!
Ooh echt een heerlijk feest(L) Ik kan niet beschrijven hoe super ik het heb gehad, echt zo mooi, dit was echt de moeite waard,, Ik vond het ook zo mooi dat ik geen verwachtingen had, en lekker heb gezweefd;) Heb nog steeds een kriebel in mijn buik(L) Partyvrienden bedankt :respect: (l)
RyAn B
was lekker feesie!!!op en top spacen!!!!
S@ND
Vooral Marcel Woods was een topper !
sammetje1990
jockem miller en rank 1 (L), was topfeest
Heeeeeeeeeeel vet :lief: wat een sfeertje :yes:
Sanniejbal
Geweldig! (L)
Sasb
Armin vond ik een draaaaaama!!! Alleen de laatste 10 minuten waren te doen. Bas en Ram en Jochen Miller waren vannacht de toppers!!!
Satan's Little Girl ;­)
Laatste x TRANCE ENERGY ;) Viel tegen.. Wel Respect: Marcel Woods
schatjesssss
kleinere feestjes toch leuker,mensen meer respect voor elkaar..gister gezien dat er bijna een dood geschopt wordt,dan is de feestvreugde zo over...
schwingg
Topavond gehad, maar vond het vorig jaar beter. Armin en PvD losten mijn verwachtingen niet in. Geluid Main niet best. Hoogtepunten Tidy (stond al na twee nummers op zijn booth, wat een held), JOC (Ierland de gekste, wat een wereldset) en Aly & Fila... meesterlijk!! Feestvriendjes, jullie waren fantastisch!!
SDL
1ste keer Trance Energy, GEWELDIG ! :D
se7en
die heb ik ook ff gemist....zonde! verder wel een gezellig feest...had iets meer van de muziek verwacht.
Shayna
armin slaapverwekkend :Z, Paul van Dyk (L) :respect:
Helemaal te gek was in 1 woord super !!!
shiversss
ALY&FILA zooooooo super!
Showgirlll
Ben vooral in de High Contrast lekker los gegaan op Rank 1 en Judge Jules :respect: Marcel Woods draaide de anderen jaren beter op TE, jammer.
Sidion
Heerlijk feest! Wippenberg was een baas en Paultje van Dyk draaide ook erg lekker. Helaas Aly & Fila gemist omdat ik @ de main iets teveel in m'n eigen wereld zat :)
Sierellûh©
Na 6 jaar weer eens Trance Energy,maar het is toch totaal niet mijn ding. Om 3 uur viel ik bijna om, omdat ik zo weinig bewoog :( (ben het stampwerk gewend) wel tot 7uur volgehouden. Classics was nog goed te doen,vooral Scot Project :D dat maakt mijn waardering ook tot een goed
Het feest was echt super!! Johan Gielen, Judge Jules en scot project waren de mensen van de avond
Machtig mooie avond gehad,alles viel op z`n plek voor mij,Trance Energy heeft mij weer terug gegeven weer ik lang naar op zoek ben geweest.Dit was echt een gruwelijk feest.
Sincerity
super feestje :respect: geluid mocht wel paar tikkies harder maar alsnog een superavond gehad (L)
Sjaak Knaak
Main echt veels te druk! Judge Jules en Scot Project lekker knallen!
sjakii
top feest alhoewel ik geloof ik 30 min op de main ben geweest,geluid was veelste zacht daar dus rest van de avond voornamelijk op de high contrast gestaan daar was het kwa sfeer en geluid wel voor mekaar..wippenberg judge jules rank1 artento helemaal toppie thanks guys...
sla'tje
niet een van de beste trance energy maar, toch weer super gezellig geweest! heb me weer kostelijk vermaakt. tot volgend jaar weer! greetz!
GAAF feest werd harder gedraaid dan verwacht
Smitherz
Te druk, geen extreem goede muziek, matige aankleding. Volgend jaar slaan we over. Future stage was overigens briljant; rustig en top muziek!
M'n eerste en laatste TE. Geluid matig, slechte aankleding, veel saaie en niet-dansende mensen. Alleen in de Classix soms goed te harden
Judge Jules & Jochen Miller echt te relaxt gewoon. Johan Gielen ook top. Mainstage was ok, vooral Fausto draaide aan het einde super (y)
Heerlijk feestje weer:D Beste TE voor mij tot nu toe:) Scott Project was super:respect: Echt genoten in de Classics zaal:respect: En we waren natuurlijk met een super leuk groepje:lief:
Soofis­ticate­d.­
Nothing Beats Techno!!! Trance is niet mijn ding weet ik nu zeker
SPB
John O heerlijke binnenkomer - Armin SUPER set - Paul VD echt geweldig - en ik had nog zoveel meer willen zien... Lieve vriendjes en vriendinnetjes thanks (L)
Spiderweb
Goed feest maar ik miste Sander van Doorn!
Ik heb 3 helden van de avond Danjo (had hem ook heerlijk gevonden rond 03.00 maar om mee te beginnen is ook zeker niet verkeerd) Armin was de koning en Fila was absoluut de baas!!!! Echt wat een top avond voor een groot feest viel de sfeer dit keer ook reuze mee!! Thanx
Stan&Debby
Bas&Ram in de classiczaal was de BOM :respect:
Stardance Promotions
Bas & Ram super! @ Classics Stage
Wel héél leuk gehad met m'n vriedjes maarrrr voor mij geen TE meer, te warm, te druk en een veel te saai volk!
Storage aka Opslag 8)
Johan Gielen de set vd avond :respect: en wat deed Scot......? :'( O (Overdrive) enige eigen productie die ie draaide...... :(
strider pru
geluid in main stond te zacht, armin viel een beetje tegen. paul van dyk heeft me verrast met een hele goede set :respect: en ook het laatste uurtje bij aly en fila :respect: (en het was heel gezellig met alle bekenden)
stuiter!!!!!!
high contrast was echt super . artento divini was super :RESPECT:
Sundisco
laatste uur Armin, Judge Jules + Marcel Woods. t was weer gezellig :):)
sunset@ray
veel en veels te druk muziek vondt ik nogal matig
SupahBitch
Muziek was Oke, maar de organisatie prut!
Genoten van Bas en Ram en Simon Patterson. Aly & Fila helemaal de bom!!! Wat een energie in die set. Het was een waardige afsluiter van een mooie avond :D
super.
Geweldig feestje:respect: de classics maken de avond:bounce:
Suusje
Dit vond ik een van de betere edities :-D De sfeer zat er overal goed in, heel wat handjes de lucht in zien gaan. Helemaal los gegaan op Wippenberg :bounce: Jezus wat kon die gozer draaien met als grandioze afsluiter de meezinger Human van The Killers. Ook weer heerlijk overal gerookt behalve in de rookruimte :-D
svh1985
Vette lichtshow bij de main, geluid mocht iets harder net als de airco. Verder was het erg relaxt!
Sweet-ladysanne
Heerlijk!!!! Genieten van een super avond!!!
T L C™
Was wel n oke feestje, maar meer omdat ik er samen met mn (L) en leuke mensen was :d
Prima gelegenheid, maar muziek kan beter!
hele nacht high contrast. erg goed!
Tamaar.
Top Feestje!!!
Tanja :devil:
Zware tegenvaller. Er werd echt niet top gedraaid...
Tassie7304
Viel een beetje tegen qua muziek, alleen Simon Patterson en Ali & Fila waren top. Aankleding en shows waren super
TechAddict
1ste en tevens laatste keer
techno4life
Was helemaal top dit feest(Y) ontzettend waus:D:D
Tenty
Was t allemaal net niet
Terminal
Eigenlijk was het te druk naar mijn idee.. verder heb ik weer heerlijk staan spacen :D :respect:
Ik heb me optimaal vermaakt! :D
Terror teun
Genoten van Paula van dyk; wat kan die vrouw draaien zeg!!!
Teslin
Waren Aly en Fila er wel, want ze stonden niet op die timetables?
Tha Clown
Eerste keer TE, erg goed bevallen :D .. Met gezellige mensen, muziek beter dan ik verwacht/gevreesd had (Y) ... Heerlijke sets (soms gedeeltelijk) gehoord van Yves Deruyter, Rank 1, Judge Jules en Scot Project :respect: .. Fijne afsluiting van Fausto ook :) .. Eerste, maar niet de laatste keer dus :D :bounce: :vaag: (En ook híér waren ze er weer trouwens hoor, veel rare mensen :rot: )
The Armin Only
Echt een topeditie van TE het overtrof verreweg de voorgaande in alles. Armin blijft de held maar toch als de Fila het feest afsluit nou alleen die set was het het geld al waar geweest. Aly & Fila :respect:
Wat was het slecht, zo slap werd er gedraait. Armin van buuren kan je beter niet in de line-up zetten. Main werd pas leuk toen woods ging draaien!
Superfeessie :D Classic zaal met Johan Gielen en Bas / Ram waren top :ode: High Contrast stage was verbluffend, Fausto als afsluiter was lekker beuken en leuk om de guys uit Roermond te zien ouwe jongenskrentenbrood B)
The Outlaw
Leuk feestje alleen bout dat de main standaard vol zat! :S
the real partyman
CLASSICS geweldig :respect: johan gielen:respect: scott project:respect:
Thijs-BK
Ik vind het steeds minder worden, voor een dergelijk groot feest moet je toch wel veel uplifting trance hebben en vooral bij de main ontbrak dat nog wel eens. Wel prima vermaakt hoor. Geluid goed en alsers ook top :respect:
Wat ben ik uit mijn plaat gegaan tijdens Armin op de main zeg! Geweldig! Beetje gewandeld tussen de main en de future, lekkere nacht!
Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010]
Gezellig en goeie muziek in de classics, maar verder matig feest. Weinig sfeer en opzet was geen 45,- waard.
Thomas
Talla draaid oa dj jan, cm dream universe sosa the wave, wat een topper, scot project draaide ook paragliders oasis wat een plaat, lekker oldschooltrance van deze heroe
Thugie adnil
was werelds, op naar trance 2010 :D Rank 1 echt geweldig, Bas en Ram zo lekkerrrrrrrrrrr
Timpie
Tydi opende lekker, John O'Callaghan's set was heerlijk, Armin's set zaten lekkere platen maar de set viel me wat tegen, nog een stukje First State kunnen horen , was ik maar direkt hier bij geweest i.p.v. naar Armin te luisteren, Ali Wilson draaide ook lekker. Simon Patterson draaide gruwelijk goed, en Aly & Fila was een set met een gouden randje :kwijl: kortom heb weer zeer genoten van Trance Energy (Y)
TinyFa­eryGir­l
Muzikaal gezien zeer matig, benauwd op de main. Maar veel leuk vriendjes en toch de leukste TE tot nu toe dankzij m'n schatje.
Niks toe te voegen,kan me helemaal vinden in alles wat er gezegdt wordt
Too Many Daves
Sommige draaide top, zoals PvD, en andere vreselijk, zoals Armin. Goed, maar niet geweldig dit jaar
Trance­Family Netherlands
Kan alleen maar zeggen dat wat ik gezien heb was in 1 woord geweldig. Heb me super vermaakt :D
Trancepim
Heerlijk feest. Tydi, JOC, PvD, Simon Patterson en Fila...Harstikke top!! See you next year
Trance­setter­z
BAS&RAM BAS&RAM en BAS&RAM!!!!!!!!!!!!!!!
Triss
Armin viel ZWAAR tegen!! En voor de mensen die daar waren en liever niet van dansen houden, BLIJF volgend jaar please weg!! Scheelt zalen die dicht worden gegooit en het plezier van de mensen die wel dansen ligt dan ook hoger! Sfeer was ronduit kut!
TRUFFELS
Armin teleurstellend (maar dat was voor de zoveelste keer een bevestiging) Paul van Dyk is en blijft de held. Jochen Miller vette afsluiter. Goeie editie van T.E. en dus zijn we er volgend jaar weer!
Twee Meter Peter
Was vet , geluid in main slecht .... Classics Stage was super ... :respect: Scott Project :lief: :respect:
ultim@­te tr@­ncer
wat een geweldig feest! was gewoon super, hele avond op main geweest maar vond het pas echt losss gaan toen marcel woods ging draaien VETTE LEIPE SHIT OUWE!!
v33r
Zat goed in elkaar goed vermaakt, tot het moment dat ik weg wilde:s
Vage Nico
De drukte vermijdend kwamen we voornamelijk in de Classics en HC area terecht, En da was geen verkeerde keus! Sublieme sets van Deruyter, Rank 1 en Judge Jules gehoord! _o_ Neem hierbij een erg mooie sfeer en goed geluid en je hebt een geweldige TE! :bier:
Van Extertje
Classics zaal TOP! Bas & Ram en ScotProject :respect:
veronica84
Muziek werd pas goed om 5uur. Ze hadden best wat eerder kunnen knallen ipv mensen wegjagen door nooit langer dan 30 seconden een bassline te hebben. Marcel woods was echt een uitblinker.
Vfreaky
ik heb me weer heerlijk vermaakt op TE 2009.. :cheer: er werd best wel goed gedraaid, vooral door Bas & Ram en Aly & Fila :respect: Armin vond ik wat tegenvallen :( maar het was wel erg gezellig met alle feestvriendjes.. :D
Vince0511
High Contrast, Rank1 Jochen KIPPENVEL!!!!!!!!!!!!!!
VS*
Een dikke 10 voor de show en de aankleding!! Echt mega! Moest er ff inkomen, was vergeten dat het zoooo groot is, maar uiteindelijk echt prima vermaakt met een heleboel gezellige mensjes!!!
Wackiejacky
Ben teveel verwend met de edities van 2006 en 2007 denk ik. Wat Markus en Ferry toen wegzetten heb ik dit jaar niet gehoord. Armin viel me tegen en ook de rest was 't allemaal net niet. Visueel gezien (verlichting) was het wel GENIAAL! Wat een lichtshows (l). Maar dat was ook het enige waar ik dit jaar kippenvel van kreeg. Ik miste het Main-gevoel (te druk ook daar) en daar kom ik voor op TE. Heb me wel super vermaakt haha, het was wel gezellig! Vandaar geen geweldig dit jaar, wel een dikke goed. :)
whothe­fuckis­simon
Braaaaf Hondje Braaffff :aai:
Wiebski
was vet classiqs zaal was top maatjes was gezellig (L)
Wietse X-Qlusive
Neus gebroken :(
wel een dikke afsluiting. verder niet echt mijn ding. maatjes waren wel weer gezellig. nu op na de treinreis
Wiljèn :bier:
High contrast zaal was toch wel de favo! (Y) verder hou ik het toch maar op de hardere feesten :)
Armin van Buuren, Simon Patterson en Aly & Fila waren voor mij de toppers van de avond :cheer: Voor de rest gezellig met het gezelschap ! Op naar PROMO ;)
Wouter?
Was gezellig met de mensen, en voor een gratis feest best OK.
Feest zelf dikke tegenvaller...geluid, sfeer zwaar beneden pijl...heb verder leuke avond gehad
X-Field
John O Callaghan:respect: Afsluiter van Fausto:respect:
Superfeestje!! Main & Classix waren gewoon geweldig!!!
Armin vond ik tegenvallen. maar paul v dijk maaktte een hoop goed.Kortom deze T E was beter dan vorig jaar.Heb me uit.stekend vermaakt
xhenkie
Vond het een super feessie, veel gezellige mense ontmoet. De main was helemaal vet wat betreft aankleding en licht !!!
Xorta
Main viel tegen, Future en High Contrast waren lekker, Classic: Scot Project laatste uurtje was geweldig!
xqlusively
Jaa uhh, Trancefeest niks voor mij :) Bij Scot Project ff los
xtina-07
top
in 1 woord: GE-WE-LD-IG!
Super goed vermaakt! Judge jules had een leuke show, Scot Project knalde zeker wel lekker af. Maar wtf twee euro vijfitg voor twee slokken bier....
Z1ppo(F)
Zoooo eindelijk weer thuis, naar een lange reis :gaap: , trance energy was wel gezellig met vrienden, maar daar blijf eigenlijk verder ook wel bij, niet dat ik denk volgend jaar weer naar TE, geef maar electro feest dan :P scot project draaide wel lekkere harde muziek :D
Zotte Lotte
Classics :respect: Vette shit (Y)
Zweven!!
K vond m Zwaar vet hoor Wat een Geluidje Classics&Future Stage :respect:
Vet! (Y) Beetje jammer alleen dat je tijdens de set van armin de main niet in kon! Verder alleen maar in de classics geweest, heerlijk! Vooral johan gielen! :Respect:
º²º Miss Dynamite ***­
Niet verwacht .... maar te vet :cheer:

Line-up Trance Energy

1Mainstage
house, techno, trance, hardstyle
house, trance
Australië trance
2Classics
trance, house
house, trance
Duitsland techno, trance, house
house, pop
Duitsland trance
België techno, trance, house, retro
3High Contrast
trance, house
trance
Verenigd Koninkrijk house, trance
trance
Duitsland trance
· MC
4Future
Verenigd Koninkrijk techno, trance
Egypte trance
techno, trance
Zweden house, trance
trance
· MC

Nieuws

Aanstaande zaterdag 7 maart is het dan eindelijk zover: de zestiende editie van Trance Energy is een feit. Hieronder vind je de laatste eventinfo. 72
De voorbereidingen zijn in volle gang, de Jaarbeurs wordt klaargestoomd voor het tienjarige jubileum van Trance Energy. Het ging weer harder dan hard met de kaarten, de zestiende editie van Trance Energy is ruim twee weken van tevoren helemaal uitverkocht! 74
Zaterdag 7 maart februari, Jaarbeurs Utrecht. Het gaat hard met de kaarten, Trance Energy is bijna uitverkocht! 75
Zaterdag 7 maart maakt Utrecht plaatst voor de instroom van 30.000 dance liefhebbers, die soms duizenden kilometers afleggen om in een bruisende Jaarbeurs te kunnen feesten. De geruchtenstroom is al tijden in volle gang: welke artiesten worden er op de zestiende editie van ’s werelds meest toonaangevende trance-evenement verwacht? 119
Na de geweldige aflevering van februari 2008, waarbij dertigduizend bezoekers in een stampvolle Jaarbeurs getuige waren van een onvergetelijke nacht, komt ’s werelds grootste en meest toonaangevende trance-evenement op zaterdag 7 maart 2009 terug. De zestiende editie van Trance Energy biedt deze nacht een thuishaven voor veertig artiesten, ingevlogen van over de hele wereld, bijgestaan door 30.000 trance liefhebbers vanuit alle windstreken. Prepare to dance! 41
’s Werelds meest toonaangevende Trance evenement strijkt op zaterdag 7 maart traditiegetrouw neer in de Utrechtse Jaarbeurs: het is weer tijd voor de jaarlijkse viering van Trance Energy. Met het grote succes van de afgelopen editie nog vers in het geheugen, wordt alles in het werk gezet om deze aflevering te overtreffen. De kaartverkoop gaat zaterdag 29 november van start. 99

Forum

ForumonderwerpForum#Tijd
Het grote hoe was Trance Energy topic f:trance354
(gesloten) Trance Energy 2009 f:trance3735
Grote controle trance energy f:trance53
(gesloten) Wat vonden jullie van Trance Energy 2009? f:trance7
TK: 1 kaartje trance energy voor 30 euro tickets4
TK: (gesloten) Kaartje Trance Energy 25 euro! tickets1
TK: (gesloten) Kaartje Trance Energy tickets5
TK: (gesloten) Origineel kaartje! Trance Energy! 30 euro! tickets2
TE KOOP: kaartje Trance Energy, 35 euro!!! tickets8
TK: (gesloten) 4 kaarten Trance Energy TE KOOP tickets6
TK: (gesloten) 2 kaartjes Trance Energy + GRATIS BIER tickets38
TK: 1 kaart Trance Energy tickets3
TK: (gesloten) Trance Energy ticket 35 euro!! tickets8
TK: (gesloten) Trance energy kaartje / ticket, 35 euro tickets2
TK: (gesloten) 2 Kaarten Trance Energy NORMALE PRIJS tickets4
TK: (gesloten) 1 kaartje Trance Energy te koop! tickets1
TK: (gesloten) 1 kaartje Trance Energy tickets7
GZ: (gesloten) 2 Trance energy kaartjes gekocht tickets5
TK: (gesloten) 4x Kaartje Trance Energy tickets4
TK: Trance Energy ticket tickets10
TK: (gesloten) Trance energy kaartje tickets6
TK: (gesloten) 2 tickets trance energy normale prijs tickets3
TK: 1 kaartje Trance Energy, normale prijs! tickets1
TK: (gesloten) 2x Trance Energy e-tickets normal price tickets2
TK: (gesloten) Laatse kans trance energy kaart met bon 37,50!!! tickets4
TK: (gesloten) Trance Energy, 7 maart, Jaarbeurs Utrecht tickets1
GZ: 1 kaartje Trance Energy tickets8
TK: (gesloten) Trance Energy kaartje tickets4
GZ: (gesloten) Trance Energy - 2 kaarten tickets1
GZ: 2x trance energy kaarten tickets6
TK: kaartje trance energy tickets1
TK: (gesloten) 1 Kaart Trance Energy tickets2
GZ: Trance energy tickets2
TK: 2 Trance Energy kaarten - normale prijs - Almere tickets1
TK: (gesloten) 3 kaarten Trance Energy tickets2
TK: (gesloten) 2 Trance Energy kaarten tickets7
TK: trance energy 2009 kaartje tickets3
TK: (gesloten) Trance Energy kaartje tickets2
TK: (gesloten) Kaartje Trance energy Utrecht tickets4
TK: 2 kaarten Trance Energy totaal €75,-- tickets3
TK: Trance Energy kaartje €37,50 vanwege wintersport tickets3
TK: (gesloten) 1 kaart voor Trance Energy tickets1
TK: (gesloten) Trance energy kaartje tickets1
TK: (gesloten) 1 kaartje Trance Energy tickets4
TK: Trance energy tickets2
TK: (gesloten) Trance energy 2x + kluisje tickets2
TK: (gesloten) 1 Trance Energy kaartje tickets2
TK: (gesloten) Kaarten Trance Energy tickets3
TK: Kaarten Trance energy tickets5
GZ: (gesloten) Kaartje trance energie tickets5
TK: (gesloten) 2 kaarten Trance Energy totaal €75,-- tickets1
TK: 1 kaart Trance Energy 07/03/2009 tickets1
TK: kaartje Trance Energy 2009 tickets1
TK: (gesloten) 2 normale tickets voor Trance Energy 2009 (50 euro p/stuk) tickets1
TK: (gesloten) Trance energy kaarten tickets2
GZ: 1 kaartje Trance Energy tickets2
TK: (gesloten) Kaartje Trance Energy tickets2
TK: 2 Kaartjes Trance Energy tickets2
TK: Trance Energy tickets2
TK: (gesloten) Kaartjes Voor Trance Energy tickets2
TK: (gesloten) 1 Kaartje Trance Energy tickets1
TK: (gesloten) 1 kaartje voor trance energy tickets3
GZ: 1 kaart Trance energy tickets2
TK: (gesloten) 1 kaart voor trance energy tickets16
TK: 1 kaartje voor trance energy tickets1
TK: (gesloten) 2 kaartjes Trance Energy, €42,50 per stuk tickets1
TK: (gesloten) 2 kaarten voor Trance energy tickets5
TK: (gesloten) 2 kaartjes Trance Energy omg. Breda tickets1
Te ruil: Trance Energy Kaarten voor Prodigy Kaarten tickets7
TK: (gesloten) 1 Trance Energy kaartje tickets9
Trance energie 2009 wat doen we aan op de 16 de editie kleding29
TK: 2 kaartjes voor Trance Energy (ophalen in Houten) tickets1
TK: (gesloten) 2 kaartjes trance energy tickets4
TK: (gesloten) 1 kaartje Trance energy tickets1
GZ: (gesloten) 1 kaartje voor Trance Energy tickets3
TK: (gesloten) Trance Energy tickets4
TK: (gesloten) 2 kaartjes voor Trance Energy tickets1
TK: 2 Trance Energie kaarten tickets1
GZ: (gesloten) 1 kaartje voor Trance Energy tickets4
TK: (gesloten) 2 kaarten voor Trance energy tickets3

3539 opmerkingen

Owja , wil nog ff de kerel bedanken die in de main (tijdens Armin) me camera wou vasthouden aangezien ik niet zo groot ben haha :P

Bij deze , hartelijk dank :-9
Artiest {SHOWLIST artist 106464, 54452}
Uitspraak van Venusss op donderdag 12 maart 2009 om 18:40:
Sorry voor de overlast op
de live registratie! Bassie spc kon er niet van afblijven!!!! mafkees... was leuk voor de sfeer, maar het verneukt echt de
live set (A)

Daan weer?

wij alle 3, maar als het uit de maat was, was het daan ;)

:D
Uitspraak van ! TECHNO LOVE ! op donderdag 12 maart 2009 om 19:29:
Uitspraak van Johnno87 op donderdag 12 maart 2009 om 08:40:
En heb je niks gedaan?? Als ik een kerel was en ik zag dit dan had ik kk mokros toch echt opgeghangen!
Weg met dat tuig!!! meer is het niet De boel lopen verzieken! meer doen ze niet!

voor dat ik ook maar wat kon doen was het al gebeurt
en toen we er heen gingen renden ze al weg
als je niet weet waar je over praat moet je ook niets zeggen!!!!!!!!!!!!!

Lol, nu lijkt t net of ik die uitspraak heb gedaan
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 maart 2009 om 11:04:
over 10 jaar zijn we in de minderheid
op zulke feesten

Niet alleen op de feesten....
 
Weet iemand toevallig welke fotograaf van welke site een "maxifoto" bonnetje afgaf na
het maken van de foto? Kan hem nergens vinden :(

Alvast bedankt he :D
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op donderdag 12 maart 2009 om 16:55:
ach allemaal bang voor die mokro's
Waailappen zijn jullie met elkaar, meer niet!!!!
Ik verwijder me PF, wil niet met jullie vergeleken worden


Ach, Na al die onzin wat je eruit kraamt, is dat misschien ook wel de beste oplossing

Haha doe jij dat dan maar:P Beetje triest dat je voor ons je pf verwijderd,zo zie je maar weer is hoe belangrijk wij zijn:D
Uitspraak van ! TECHNO LOVE ! op donderdag 12 maart 2009 om 19:29:
voor dat ik ook maar wat kon doen was het al gebeurt
en toen we er heen gingen renden ze al weg
als je niet weet waar je over praat moet je ook niets zeggen!!!!!!!!!!!!!

Dat was toch naast de future stage? Voordat Armin draaide. Het gevecht begon voor me neus en waren zoals ik kon herinneren alleen blanke mensen. Zal me niks verbazen als die jongen daadwerkelijk dood is of in coma ligt. Die klap die hij met zijn hoofd de betonnen grond raakte was keihard. En die trap na kan ook niet gezond zijn.

Het was ook enorm dom dat die jongen nadat het rellen gestopt was terug naar die jongens liep. En die schop na was enorm vies, als het goed was zag ik iemand achter die jongen aanrennen die na die trap wegrende.
Uitspraak van Snoey op vrijdag 13 maart 2009 om 04:42:
En die schop na was enorm vies, als het goed was zag ik iemand achter die jongen aanrennen die na die trap wegrende.

Lijkt beetje op Badr Hari :P
nogmaals, dat die jongen overleden zou zijn was een "grap" van iemand hier.....is dus niet waar.
verder zou je zoiets écht wel in het nieuws teruglezen als het wel waar was, dan had men weer een leuke kapstok gevonden om te melden dat dancefeesten Sodom en Gomorra zijn ;-P
Uitspraak van Snoey op vrijdag 13 maart 2009 om 04:42:
als het goed was zag ik iemand achter die jongen aanrennen die na die trap wegrende.

ik heb wel gezien dat ze (de beveiliging) iemand met bruut geweld op de main naar buitengewerkt hebben via de nooduitgang :O
Mss was 't wel die jongen (wat ik hoop)

Uitspraak van Venusss op vrijdag 13 maart 2009 om 12:27:
dan had men weer een leuke kapstok gevonden om te melden dat dancefeesten Sodom en Gomorra zijn :9

Is 't toch ook, Astrid :lol:
Wij zijn gewoon kinderen ven de duivel :devil:

:cheer:
(k)
Uitspraak van Johnno87 op vrijdag 13 maart 2009 om 08:05:
Lijkt beetje op Badr Hari

haha, die finale was wel de kanslooste ooit
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 maart 2009 om 16:19:
ach allemaal bang voor die mokro's
Waailappen zijn jullie met elkaar, meer niet!!!!
Ik verwijder me PF, wil niet met jullie vergeleken worden

Ik heb nou niet het idee dat mensen je zullen missen :vaag:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 maart 2009 om 16:19:
Ik verwijder me PF, wil niet met jullie vergeleken worden

en daarna gewoon blijven posten op PF :vaag:
Uitspraak van :9 Gewoon K@@T :lief: op vrijdag 13 maart 2009 om 12:43:
Is 't toch ook, Astrid
Wij zijn gewoon kinderen van de duivel
and proud of it :devil:
http://www.youtube.com/watch?v=h39vhAqSUQk
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 12 maart 2009 om 23:37:
Weet iemand toevallig welke fotograaf van welke site een "maxifoto" bonnetje afgaf na
het maken van de foto? Kan hem nergens vinden :(

Anyone?
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 14 maart 2009 om 19:38:
Anyone?

hoezo anyone? kon ook 1 foto nergens meer vinden. heb bijna alle site's gekeken. had wel iets laatste stuk van site nog uit mijn hoofd was co.uk. dus was zeker buitenlandse site maar weet iemand iets daarvan welke site zou kunnen?
laatste aanpassing
 
iemand de live set van rank 1.
 
het was een leuk feesie maar na 3 keer heb je het ook wel weer gezien
Uitspraak van cornilian op zaterdag 14 maart 2009 om 14:27:
en daarna gewoon blijven posten op PF

ze kan gewoon niet zonder ons O:) :9

Uitspraak van Venusss op zaterdag 14 maart 2009 om 16:12:
and proud of it

:knuffel: 8)

Uitspraak van Death Metal Speedcore op vrijdag 20 maart 2009 om 03:57:
heeft iemand sets van de classic stage? bas & ram waren weer top

Zijn die uberhaupt wel opgenomen???(k)
Zo, mijn review is eindelijk klaar: http://trance.nu/perm/review/23954

Enjoy! :)
was vet!!!!!!!!!!!:P
 
Zin in een after party!???Serenity Trance keert terug naar het Beursgebouw in Eindhoven

Trance heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Toch kent ons land nog maar een paar grotere tranceconcepten, verder heeft de muziekstijl zich vooral naar de clubs verplaatst. Cyndium vond dat jammer. Want een grote hal vol mensen die allemaal genieten van die magische muziek, dat blijft een onbeschrijflijke gewaarwording. De organisatie, die dit jaar alweer een lustrum succesvolle feesten organiseert, wil het gevoel één grote trancefamilie te zijn weer terugbrengen. Zo werd Serenity geboren.

Het Eindhovense Beursgebouw, dat in het verleden vele legendarische trancefeesten huisvestte, opent op 9 mei 2009 haar deuren voor Serenity. Deze locatie staat zeker garant voor een nacht heerlijk wegzweven op de mooiste trancetunes: het luchtcirculatiesysteem is aangepakt en bovendien brengt Cyndium zelf ook nog een flink aantal ventilatoren mee. Wie ooit op een feest van deze organisatie geweest is weet dat Cyndium synoniem staat voor kwaliteit. Op het gebied van geluid, verlichting en decoratie behoren deze heren inmiddels tot de Nederlandse top en ook op zaken als de garderobe en barren zal zeker niet bezuinigd worden. Tel daarbij een line-up op die staat als een huis. Van heerlijke minimale droomtrance tot de dikste knallers uit een roemrucht verleden, van lekker groovy tot knallende techtrance: op Serenity zul je voelen hoe trance rust en energie tegelijk kan geven. Hogere sferen in het zuiden des lands dus. Zorg dat je 9 mei in je agenda noteert!

Serenity zal op 9 mei plaatsvinden in het Beursgebouw te Eindhoven en duurt van 22.00u tot 07.00u.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ticketonline en kosten ? 35,-. VIP kaarten kosten ? 47,50
Vip tafel on request mail for info naar info@cyndium.com

Houd voor meer informatie en de laatste updates de website www.cyndium.com in de gaten.

Check de website/trailer:
http://www.cyndium.nl/serenity

Kom ook:
http://partyflock.nl/party/146836/join

Zie hieronder het volledige programma:

Marcel Woods
Cosmic Gate
Richard Durand
Sean Tyas
Ernesto vs. Bastian
Signum
Cor Fijneman
First State
Jochen Miller
laatste aanpassing
Iemand de set van Rank 1 ergens geupload ? O:)
dames en heren kijk eens wat ik vondt :kwijl:

HIGHT CONTRAST STAGE

03:00 - 04:30 Judge Jules
*my version is 2 min longer as Jules record mix*

http://ul.to/vvomo4

http://www.megaupload.com/?d=QGGFDGWS

http://rapidshare.com/files/218680267/Judge_Jules_-_Trance_Energy_2009__HighContrast_-dr3amcatch3r.mp3


04:30 - 05:30 Jochen Miller
01. ID
02. Richard Durand - Into Something
03. ID // I know this track, but I forgot title
04. Jochen Miller - Face Value (Extended Mix)
05. ID
06. For an Angel (any tech trance remix)
07. Ron van Den Beuken - Faraway (Maarten De Jong Dub Mix)
08. Jochen Miller - Lost Connection (Original Mix)
09. Ernesto & Bastian - Laserbrain (Original Mix)
10. 4 Strings - Toca Me (InPetto Remix)
11. ID // I know this track, but I forgot title
12. ID
13. ID // I know this track, but I forgot title
14. Rank 1 vs Jochen Miller - And Then (Original Mix)

http://ul.to/xwvrx2

http://www.megaupload.com/?d=I3CT498H

http://rapidshare.com/files/218679831/Jochen_Miller_-_Trance_Energy_2009__HighContrast_-dr3amcatch3r.mp3


05:30 - 06:30 Artento Divini
01. Depeche Mode - Personal Jezus (Artento Divini Remix)
02. Kosheen - Hide U (Artento Divini Remix)
03. Artento Divini - Deepdown
04. Fausto - Lupara (Artento Divini Remix)
05. Sander van Doorn - Apple
06. ID // I know this track, but I forgot title
07. ID
08. ID
09. ID
10. Jochen Miller & Artento Divini - No Backup (Techno Mix)
11. ID
12. Timbaland feat One Republic - Apologize (ID Remix)
13. ID

http://ul.to/lmajxr

http://www.megaupload.com/?d=013OCANE

http://rapidshare.com/files/218679436/Artento_Divini_-_Trance_Energy_2009__HighContrast_-dr3amcatch3r.mp3


FUTURE STAGE

04:20 - 05:30 Simon Patterson

01. Sam Sharp - Roundabout (Simon Patterson Remix)
02. Neal Scarborough - Panama (Original Mix)
03. Activa - Rise Above (Activa Club Mix)
04. Simon Patterson - We'll See
05. Activa - Affirmation (Tom Colontonio Remix)
06. Paul Webster - The Wolf
07. Simon Patterson - Thump (Original Mix)
08. Simon Patterson - Always
09. ID
10. Dogzilla - Without You (Simons Dead Dog Remix)
11. Simon Patterson - Us (Original Mix)

http://ul.to/tr8tow

http://www.megaupload.com/?d=OR9FE9N0

http://rapidshare.com/files/218680590/Simon_Patterson_-_Trance_Energy_2009__Future_-dr3amcatch3r.mp3


05:30 - 06:15 Aly & Fila

01. John O'Callaghan vs. Aly & Fila - Megalithic
02. ID
03. ID
04. ID
05. DJ Shah - Back To You (Aly & Fila Remix)
06. Sunlounger ft. Zara - Lost (Aly & Fila Remix)
07. ID
08. ID
09. Vast Vision feat. Fisher - Everything (Aly & Fila Remix)
10. Ferry Corsten - Galaxia (Aly & Fila Remix)
11. Neptune Project - Aztec (Aly & Fila Remix)
12. Philippe EL Sisi - Humble (Original Mix) [Future Sound Of Egypt Recordings]
13. ID

http://ul.to/lttxt0

http://www.megaupload.com/?d=TPGE1WIR

http://rapidshare.com/files/218679051/Aly_and_Fila_-_Trance_Energy_2009__Future_-dr3amcatch3r.mp3ENJOY!!!

eindelijk de set van Aly & Fila en Simon Patterson , ik hoop nog op de sets van Ali Wilson en First State :kwijl:
laatste aanpassing
tyDi, John & Armin rockten echt, paul marcel en fausto dan veel minder. vooral paul was SLECHT... maar de Future stage was echt de hele tijd knallen! ook Danjo, Joop & Jochen (jocheN, niet m) draaiden heel erg vett!!