Partyflock
 

Kris Kross

afbeelding Kris Kross
concept
SiteSite kriskross.amsterdam
E-mailcontact@kriskross.nl
AdresHerengracht 340
1016 CG
Amsterdam
Nederland
KvK54496608
Aanwezigheidfacebookpageinstagrammixcloudsnapchatsoundcloudspotifyyoutube

Uitgaansagenda Kris Kross

Laatste feest was op zaterdag 22 februari 2020: Overwinteren, NDSM-Werf, Amsterdam
Nieuws
Kris Kross Amsterdam organiseert op 29 september hun allereerste festival: 'Wynwood FSTVL'. Het festival is geïnspireerd op de gelijknamige wijk in Miami.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen in 2018. Het eerste wapenfeit is een tour langs de Nederlandse poppodia. Op vrijdag 3 maart vindt in Tivoli Utrecht de kick-off plaats om vervolgens op zaterdag 9 maart door te reizen naar het gloednieuwe podium Victorie in Alkmaar. 2
Op 31 december organiseert het trio hun eigen Oud en Nieuw feest "Kris Kross New Year's Eve" in de Warehouse Elementenstraat in Amsterdam.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam dropt vandaag hun nieuwe track 'Gone is the Night'. Voor dit nummer hebben de jongens samengewerkt met de Mexicaanse zanger Jorge Blanco. 'Gone is the Night' is een feel-good dansnummer, waarin de Kris Kross sound wordt gecombineerd met de vrolijke vocals van Jorge Blanco.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam trapt op woensdag 18 oktober hun Amsterdam Dance Event (ADE) af met een eigen clubavond.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam zit niet stil. Op 9 september organiseren de mannen alweer de achttiende editie van hun eigen feest in de Amsterdamse Marktkantine.
Op zaterdag 18 maart is het tijd voor Kris Kross Part 17. Na zestien eerdere compleet uitverkochte edities in onder meer de ClubUp, Chicago Social Club, De Marktkantine en De Scheepsbouwloods kiezen de boys van Kris Kross Amsterdam ditmaal voor het rauwe decor van Warehouse Elementenstraat. 1
Kris Kross Amsterdam bestaat 5 jaar en dat gaat gevierd worden. Op 3 december vindt het grootste Kris Kross feest ooit plaats: 'Kris Kross 5 Years'. De Scheepbouwloods in Amsterdam wordt omgetoverd tot een heus Kris Kross playground met optredens van artiesten waar het dj-trio de afgelopen 5 jaar mee heeft gewerkt.
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Club Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe.
Op 29 juni vindt voor het eerst het intieme Nomads Festival 2013 plaats. Op Dok 2013, in het westen van Amsterdam, is er dan plek voor ongeveer 2.000 mensen om tussen 11:00-23:00 te dansen op de muziek van o.a. Chez Damier US, Valentino Kanzyani SI, Boris Werner, Makam en Brawther FR.