Partyflock
 
­

Fietsend 'Kris Kross door Amsterdam' tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Het dj-trio Kris Kross Amsterdam gaat tijdens Amsterdam Dance Event fietsend "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam". Op zaterdag 22 oktober hosten zij maar liefst drie feesten op drie verschillende locaties. De dj's beginnen met een pre-party in de Bitterzoet, vervolgens draaien ze op de Supperclub Cruise en sluiten ze af in Club Up/ De Kring. Als 'echte' Amsterdammers gaan de dj's samen met hun fans op de fiets naar de verschillende locaties toe. De kaartverkoop voor "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam" start op donderdag 25 augustus om 12.00 uur.

Kris Kross Amsterdam is hard aan de weg aan het timmeren. De mannen boeken succes in Nederland én over de landgrenzen. Hun nummer "SEX", met bijna 300 miljoen plays op Spotify en 40 miljoen views op YouTube, heeft alle records gebroken en stond hoog genoteerd in de Nederlandse en buitenlandse hitlijsten. Ze waren deze zomer te zien op alle grote festivals in Nederland en stonden ook op grote buitenlandse festivals als Tomorrowland in België en op Exit Festival in Servië. Nu is het tijd om de hoofdstad op zijn kop te zetten, daar waar de mannen ooit zijn begonnen met hun eigen feestjes te geven.

Kris Kross Amsterdam wil dan ook graag iets speciaals doen in 'hun stad' tijdens Amsterdam Dance Event. Daarom organiseren ze "Kris Kross Amsterdam door Amsterdam": drie feesten op drie verschillende locaties op één avond. De mannen gaan op de fiets naar de verschillende locaties toe en de die-hard partyganger die een passe-partout voor alle feesten aanschaft, mag samen met de dj's meefietsen. Het dj-trio vindt het heerlijk om als vanouds op de fiets te gaan. Jordy, Sander en Yuki zijn dan ook dolenthousiast: "Wat is er leuker dan met alle fans op de fiets van feestje naar feestje te gaan en daar alles op z'n kop te zetten? Wij kunnen niet wachten tot oktober!" aldus Kris Kross Amsterdam.

Naast een passe-partout voor alle locaties, zijn er ook losse tickets te verkrijgen voor het feest in Club Up/ De Kring. Voor de overige locaties zijn geen losse tickets te verkrijgen. De passe-partouthouders krijgen, naast het feit dat ze met de dj's mee mogen fietsen, ook nog een extra verrassing. De kaartverkoop start op donderdag 25 augustus om 12 uur via Facebook.