Partyflock
 

Cruise Terminal

op de kaart
Cruise Terminal
30 november 2017
AdresWilhelminakade 699
3072 AP
Rotterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 10 2908440
Linkfacebookpage
Capaciteit3500

Informatie

Aan de voet van de Erasmusbrug ligt de Cruise Terminal Rotterdam. Deze historische vertrek- en aankomsthal was jarenlang het levendige startpunt waar vandaan stoomschepen honderdduizenden avonturiers naar New York brachten. Met een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam doet dit industrieel erfgoed tegewoordig dienst als eigentijdse evenementenlocatie. Beurs, congres, presentatie of bedrijfsfeest? Wij richten de multifunctionele Cruise Terminal op maat in, zodat deze perfect aansluit op uw wensen. Uitzicht over de Maas, de meest tot de verbeelding sprekende evenementenlocatie van Rotterdam.
Boek een overnachting in of in de buurt van Cruise Terminal via Booking.com.

Uitgaansagenda Cruise Terminal

Laatste feest was op zaterdag 6 april 2024: Broodroosterfeest

Statistieken

175·feesten
geen·in de toekomst
175·in het verleden
50·nieuwsberichten
3·fotoshoots
356·foto's
21·video's
7972·bezoekers · herkomst
4687·unieke bezoekers
336Partyflockfans
192·albumfoto's
2·opmerkingen
6·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (372.8653 stemmen)
24 september 2005
Foto's, Cruise terminal, 24 september 2005, Cruise Terminal, Rotterdam
29 april 2005
Foto's, Discothèque, 29 april 2005, Cruise Terminal, Rotterdam
25 september 2003
Foto's, Invited, 25 september 2003, Cruise Terminal, Rotterdam

Nieuws

Grootste plannen worden werkelijkheid, want Kerst 2022 ga je dit jaar aftrappen en vieren met METZ in de Cruise Terminal! Tijdens Kerstavond van 21.00 tot 03.00 uur is deze bijzondere en historische locatie de meest prachtige plek om lekker een avond te komen dansen in maar liefst twee (!) area's.
Jullie zullen vast wel weer denken. wat gaan ze nu weer doen?! Het is tijd om onze thuisbasis wat extra op te krikken daar waar mogelijk. Broodrooster = beleving en dat willen we nóg meer naar voren drukken. Hoe gaan we dat dan doen? Door er een heel gaaf thema van te maken in ieder hoekje... Broodroosterfeest - Indoor festival!
Black Tie Masquerade
8 december 2017
Op 24 December 2017 zal het moment weer aanbreken waar Dutch finest mag stralen in cocktail dresses en black tie suits. Black tie Events presenteert: Black tie Masquerade 2017.
Feestend 30+ Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar zaterdag 4 november want dan strijkt Broodrooster Feest weer neer in de Cruise Terminal, een van de meest inspirerende indoor feestlocaties van Nederland gelegen aan de Maas.
Hebben jullie ook zo'n zin in een zinderende zomer? Neem alvast een voorproefje op zaterdag 25 maart tijdens het populaire en altijd uitverkochte Rotterdamse 30+dansfeest broodrooster in de Rotterdamse Cruise Terminal.
Amen Presents Luciano
9 januari 2017
Zaterdag 11 februari opent Amen haar deuren en nodigt niemand minder dan Luciano uit voor de allereerste editie in de Cruise Terminal Rotterdam. 1
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de cruise terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen!
Broodrooster
22 september 2016
Het populaire Rotterdamse 30+dansfeest van vrienden en vrienden van vrienden heeft voor haar 16e editie op 12 november gekozen voor een van de meest toonaangevende locaties van Rotterdam: de Rotterdam Cruise Terminal. De locatie zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot de gigantische metropool Tokyo!
Op zaterdag 30 juli slaan de bekende clubavonden Confetti Club en Yardbird de handen ineen voor een gloednieuw festival op één van Rotterdams meest bijzondere locaties: De kade van de Cruise Terminal en het aangrenzende bagageruim! 1

6 waarderingen

Xtra Smooth
Idd vette locatie..hopelijk volgen er meer feesten!! :yes:
Lucylectric
Toplocatie! Zelden zulk hardwerkend en toegewijd b­eveiligingspersoneel meegemaakt / temperatuur niet­ te reguleren i.v.m. 'bogen'plafond: werd in jaren­ '40 NIET als evenementenlocatie herbouwd, maar al­s aankomsthal / als je goedkoop wilt stappen moet ­je niet in NL zijn. Non-argumenten dus Michiel.
thiesdefries
beste locatie van rdam en omstreken
DJC
super mooie locatie, maar 1) veel te duur 2) veel te warm 3) drama beveiligings personeel
waarom zijn er niet meer feesten op deze locatie??
Een van de allervetste lokaties in Nederland!

2 opmerkingen

Die dikke locatie ook!!!!
 
http://rotterdam-ted.blogspot.com/2011/05/cruise-terminal-rotterdam.html