website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Cruise Terminal

op de kaart
afbeelding Cruise Terminal
AdresWilhelminakade 699
3072 AP
Rotterdam
Nederland
SiteSite cruiseterminalrotterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit3500
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Cruise Terminal via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Cruise Terminal
Frank Borrel
Broodroosterfeest · viert de 25
GUS, José, La Fuente (nog niet compleet)
Club Bristol
Andrew Dean, Ed van Katwijk, Gibson Brothers, Robin S, Ruth Jacott
Frank · NYE
Statistieken


x
147·feesten
4·in de toekomst
143·in het verleden
48·nieuwsberichten
3·fotoshoots
356·foto's
20·video's
4989·kliks
7853·bezoekers · herkomst
4627·unieke bezoekers
103Partyflockfans
5.3 KFacebooklikes
237·albumfoto's
2·opmerkingen
6·waarderingen
goed·stemresultaat (2789 stemmen)
24 september 2005
Foto's, Cruise terminal, 24 september 2005, Cruise Terminal, Rotterdam
29 april 2005
Foto's, Discothèque, 29 april 2005, Cruise Terminal, Rotterdam
25 september 2003
Foto's, Invited, 25 september 2003, Cruise Terminal, Rotterdam
Nieuws
Black Tie Masquerade
8 december 2017
Op 24 December 2017 zal het moment weer aanbreken waar Dutch finest mag stralen in cocktail dresses en black tie suits. Black tie Events presenteert: Black tie Masquerade 2017.
Feestend 30+ Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar zaterdag 4 november want dan strijkt Broodrooster Feest weer neer in de Cruise Terminal, een van de meest inspirerende indoor feestlocaties van Nederland gelegen aan de Maas.
Hebben jullie ook zo'n zin in een zinderende zomer? Neem alvast een voorproefje op zaterdag 25 maart tijdens het populaire en altijd uitverkochte Rotterdamse 30+dansfeest broodrooster in de Rotterdamse Cruise Terminal.
Amen Presents Luciano
9 januari 2017
Zaterdag 11 februari opent Amen haar deuren en nodigt niemand minder dan Luciano uit voor de allereerste editie in de Cruise Terminal Rotterdam. 1
De leukste feestmaand van het jaar staat weer voor de deur: december! In samenwerking met Amber Schutte van Dresscode.nl zet Partyflock de leukste feesten met een bijzondere dresscode op een rij, speciaal voor de feestgangers die van een verkleedpartij houden. 1
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: BLACK TIE! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de cruise terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen!
Broodrooster
22 september 2016
Het populaire Rotterdamse 30+dansfeest van vrienden en vrienden van vrienden heeft voor haar 16e editie op 12 november gekozen voor een van de meest toonaangevende locaties van Rotterdam: de Rotterdam Cruise Terminal. De locatie zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot de gigantische metropool Tokyo!
Op zaterdag 30 juli slaan de bekende clubavonden Confetti Club en Yardbird de handen ineen voor een gloednieuw festival op één van Rotterdams meest bijzondere locaties: De kade van de Cruise Terminal en het aangrenzende bagageruim! 1
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
Plan Nederland ambassadrices Hanneke de Haas en Mariko de Groot uit Amsterdam en Zwijndrecht organiseren aanstaande 20 februari 2016 in Cruise Terminal Rotterdam de actie C4G Dance Event. Hanneke de Haas en Mariko de Groot fietsen in maart 2016 300 kilometer door Vietnam voor het goede doel Plan Nederland. De deelneemsters aan Cycle4Girls zamelen van tevoren minimaal 3000 euro in voor projecten van Plan om meisjes in Vietnam een betere toekomst te geven.
6 waarderingen
Xtra Smooth
Idd vette locatie..hopelijk volgen er meer feesten!! :yes:
Lucylectric
Toplocatie! Zelden zulk hardwerkend en toegewijd b­eveiligingspersoneel meegemaakt / temperatuur niet­ te reguleren i.­v.­m.­ 'bogen'plafond: werd in jaren­ '40 NIET als evenementenlocatie herbouwd, maar al­s aankomsthal / als je goedkoop wilt stappen moet ­je niet in NL zijn.­ Non-argumenten dus Michiel.­
thiesdefries
beste locatie van rdam en omstreken
DJC
super mooie locatie, maar 1) veel te duur 2) veel te warm 3) drama beveiligings personeel
waarom zijn er niet meer feesten op deze locatie??
Een van de allervetste lokaties in Nederland!

2 opmerkingen

Die dikke locatie ook!!!!
http://rotterdam-ted.blogspot.com/2011/05/cruise-terminal-rotterdam.html