Partyflock
 
­

Nieuw festival in Rotterdam: Confetti Fest

gepubliceerd door , op
flyer Confetti Fest
FeestConfetti Fest · The Great Escape
Datumzaterdag 30 juli 2016
LocatieCruise Terminal Site
Op zaterdag 30 juli slaan de bekende clubavonden Confetti Club en Yardbird de handen ineen voor een gloednieuw festival op één van Rotterdams meest bijzondere locaties: De kade van de Cruise Terminal en het aangrenzende bagageruim!

The Great Escape
Ergens in Rotterdam, aan de oevers van de Maas, tussen de Manhattan en De Zwaan], ligt een bijzondere stukje stad. Een onontgonnen stadsoase, middenin het centrum, met een rijke geschiedenis en een prachtig uitzicht. Op deze plek, waar maandelijks 's werelds grootste cruiseschepen aanmeren, verrijst op zaterdag 30 juli een gloednieuw party-paradijs. Een vakantieoord voor vrije geesten, party animals en levensgenieters pur sang. Vol trots presenteren Yardbird en Confetti Club hun allereerste festival: Confetti Fest: The Great Escape!

Gooi al je mentale bagage overboord en ga met je twee favoriete party animals mee op een subtropische zon- en feestvakantie naar het gloednieuwe party-walhalla aan de Maas. Geniet onder begeleiding van een sterrenensemble aan dj's een dag lang van de zon, een prachtige skyline en het beste dat Yardbird en Confetti Club te bieden hebben, op één van Rotterdams meest unieke locaties!

Heb je trek? Schuif dan gerust aan voor de lekkerste gerechten van een van de vele foodtrucks van Kanen bij De kade, een ijskoude Warsteiner of een perfect gemixte Loopuyt gin-tonic!

Line-up
Benny Rodrigues
William Kouam Djoko
The Flexican
Elias Mazian
Jeff Solo
Chezz
Slick
Jugendstil
Sean
Yung Feurich
Mo Jakob
Heaz
Pim Pim
MC's: JR & Triomphe
Hosts: Ramjan + Roderwijn

Early birds kosten €15 en bestel je bij Ticketscript.

1 opmerking