Partyflock
 
­

Amen Presents Luciano

gepubliceerd door , op
Zaterdag 11 februari opent amen haar deuren en nodigt niemand minder dan Luciano uit voor de allereerste editie in de Cruise Terminal Rotterdam.

De 2 organisaties: Blond & Hazelnut en Exclusive Productions slaan de handen ineen en brengen het gloednieuwe concept: 'Amen' tot leven in de Rotterdamse havenstad.

Rotterdam is op dit moment booming met een gigantische clubscene en 'AMEN' is vanaf nu de openminded place to raise your hands up high! Als er 1 locatie is die Rotterdam op zijn best laat zien is het wel de Cruise Terminal. De prachtige terminal kijkt uit over de skyline van Rotterdam en zal op zaterdag 11 februari worden omgetoverd tot de 'temple of house music'.

Luciano: God of tech house
Tijdens de eerste editie van amen is de Zwitsers/Chileense Techhouse DJ Luciano na lange tijd eindelijk weer eens in Nederland te zien. Een exclusieve showcase van de DJ die menig harten tijdens zijn vagabundos avonden op Ibiza en andere verre oorden heeft weten te veroveren. Ook zijn Luciano & friends feesten op de nieuwe Ibiza hotspot destino zijn nu al legendarisch. Zijn lange sets zijn een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten en dat zal op 11 februari niet anders zijn met een 3 uur set!