Partyflock
 
­

Het kerstgala van het jaar Black tie

gepubliceerd door , op
flyer Black tie 2016
Op 24 December staan de basisingrediënten voor een geslaagde kerst al klaar: familie, kerstdiner en natuurlijk het kerstgala van het jaar: Black tie 2016! Voor de 5e editie van het jaarlijkse spektakel zal de Cruise Terminal Rotterdam volledig worden omgetoverd zodat jouw kerst met een klapper kan beginnen! En dit jaar hoort daar een feestelijk thema bij: 24K dresscode!

All i see is gold
Bij een 24K dresscode hoort natuurlijk goud, goud en nog eens goud! Zoals je bij de voorgaande 4 uitverkochte shows van Black tie 2016 gewend bent is het ieder jaar genieten van de sfeer en omgeving. Niets blijft tot de verbeelding over om 1 keer per jaar uit te pakken.

TICKETS
Binnen no time waren zowel de early bird en Smart fox tickets uitverkocht maar de run op de laatste 2 rondes gaat hard! Ieder jaar is Black tie 2016 uitverkocht en ook dit jaar gaan de tickets richting uitverkocht. Wacht niet te lang en bestel je tickets hier

  • Early bird sold out
  • Smart fox sold out
  • Lazy sheep €35,- (Ex fee)
  • Late donkey €45,- (Ex fee)

dresscode
De dresscode spreekt voor zich! Black tie 2016 gecombineerd met het thema '24K Dresscode'. Goud is geen verplichting maar een richtlijn voor de dresscode. Heren worden verwacht in smoking met nette schoenen en dames in een creatieve eveningdress. De controle aan de deur door de doorhosts is erg streng als het aankomt op de dresscode. Toegang kan je, zelfs met ticket, worden ontzegd indien er niet aan de kledingvoorschriften wordt voldaan.

Jouw kerst begint bij Black tie 20161