Partyflock
 
­

Exotisch eten, drinken en dansen op Broodrooster 'Dance in Rio'

gepubliceerd door , op
Hebben jullie ook zo'n zin in een zinderende zomer? Neem alvast een voorproefje op zaterdag 25 maart tijdens het populaire en altijd uitverkochte Rotterdamse 30+dansfeest Broodrooster in de Rotterdamse Cruise Terminal.

Waan je tijdens de 17e editie van Broodrooster samen met je vrienden en vrienden van vrienden even in een hele andere wereld. Geniet tijdens dit spetterende dansfeest van de bijzondere locatie die dit keer helemaal wordt omgetoverd in de sfeer van het subtropische, kleurrijke en zonovergoten Rio de Janeiro.

Dans in maar liefst drie verschillende dancerooms op de beats van fenomenale internationale DJ's. Zo hebben wij in de grote zaal house music, de 2e zaal beneden tech house, en de nieuwe 3e zaal is disco, funk & soul. Beleef Broodrooster intenser dan ooit te voren met topentertainment, fantastische danseressen, smaakvolle cocktails & gins, een foodbar met heerlijke gerechtjes, spectaculaire lichtshows en verrassende gadgets!

Braziliaanse twist
Kom nog eerder in de sfeer van Broodrooster en begin de avond goed met een volledig verzorgd drie gangenmenu door IJsbrant Willbrennick & Martin Strik. Vanaf 19:30 kun je naar binnen in de Cruise Terminal, drankje aan de bar en dan verzorgt IJsbrant & Martin een prachtig 3 gangen diner. Laat je voor €27,50 extra verrassen door de heerlijke smaakbeleving met een Braziliaanse twist. Reserveer direct en vier de hele nacht feest met vrienden en vrienden van vrienden tijdens Broodrooster "Dance In RIO".