Partyflock
 
­

Broodrooster Feest brengt Las Vegas naar Rotterdam

gepubliceerd door , op
Feestend 30+ Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar zaterdag 4 november want dan strijkt Broodrooster Feest weer neer in de Cruise Terminal, een van de meest inspirerende indoor feestlocaties van Nederland gelegen aan de Maas. Ruim 3000 bezoekers worden hier op hun wenken bediend als het aankomt op een avondje uitgaan op topniveau. De organisatie staat inmiddels bekend om zijn stadsthema's. Voor de komende editie staat de stad Las Vegas centraal. De stad van de grote gokpaleizen en de ongekende entertainment shows. Op de eerste zaterdag van november legt Broodrooster de lat weer een stukje hoger en worden er drie verschillende area's omgetoverd tot een clubtempel van internationaal allure.

Kosten nog moeite gespaard
De grote zaal staat in het teken van House met een grote H. Dit keer zijn The Shapeshifters en lokale favoriet DJ Roog de headlining acts. In de tweede zaal kun je rustig een gokje wagen op de techy sounds van Lucien Foort en Illfort Grantz en hou je meer van lekkere funky disco dan zit je uitstekend bij het Ibiza collectief Melon Bomb. Beleef Broodrooster intenser dan ooit te voren met topentertainment, fantastische danseressen, smaakvolle cocktails & gins, een foodbar met heerlijke gerechtjes, spectaculaire lichtshows en verrassende give-aways.

Diner voor het feest
Wil je nog eerder de sfeer van Broodrooster pakken en je avond echt helemaal compleet maken? Laat je dan verwennen met een volledig verzorgd driegangenmenu door IJsbrant Wilbrennick & Martin Strik en begin je avond goed. Laat je voor €34,50 p.p. extra verrassen door de heerlijke smaakbeleving met een Amerikaanse twist. Reserveer direct en vier de hele nacht feest met vrienden en vrienden van vrienden tijdens Broodrooster "Las Vegas".