Partyflock
 
­

Broodrooster · Tokyo lights

gepubliceerd door , op
Het populaire Rotterdamse 30+dansfeest van vrienden en vrienden van vrienden heeft voor haar 16e editie op 12 november gekozen voor een van de meest toonaangevende locaties van Rotterdam: de Rotterdam Cruise Terminal. De locatie zal speciaal voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot de gigantische metropool Tokyo! Proef de sfeer van deze neonverlichte wereldstad terwijl je geniet van de allerbeste DJ's, spectaculaire lichtshows en de lekkerste hapjes en drankjes!

Dance with us
Waan je samen met je vrienden en vrienden van vrienden even in een hele andere wereld en geniet samen met ons van topentertainment, verrassende gadgets en uiteraard DJ's van wereldformaat! Broodrooster "Tokyo Lights" biedt twee area's met ieder hun eigen thema, en de lineup zal de liefhebber van hoge kwaliteits-dance zeker doen watertanden: in de House Room kun je genieten van de beste house en techno met optredens van de befaamde Spaanse techno-geweldenaar Dosem, Radio 538's Dennis Ruyer en veteranen José en Gus. De Deep Room zal deze nacht het domein zijn van louter artiesten van Rotterdamse bodem, waarbij Luciën Foort, Taras van de Voorde, Pop On Acid en Atlantic Ocean-producer Rene van der Weijde hun draaitafelkunsten zullen etaleren. De liefhebber van de betere electronische muziek weet genoeg!

Maar er is meer. Broodrooster "Tokyo Lights" biedt een totaalbeleving met mooie danseressen, spectaculaire lichtshows, heerlijke cocktails, een wijnbar, en een Gin Tonic bar. Als kers op de taart zal de bekende chef IJsbrant Willbrennick de heerlijkste culinaire hoogstandjes serveren!

Beleef het feest der feesten en check voor de laatste details de website, bestel online alvast je tickets of via de officiële verkooppunten. broodroosterfeest.­nl

Over Broodroosterfeest
Sinds 2012 organiseert Broodroosterfeest verschillende evenementen voor 30+'ers in te gekke Rotterdamse locaties. Kenmerkend voor de Broodroosterfeesten is de mix tussen muziek, live shows en eten en drinken.