Partyflock
 

Zuiderpark

op de kaart
AdresZuiderpark
Den Haag
Nederland
Capaciteit200000
Boek een overnachting in of in de buurt van Zuiderpark via Booking.com.
27 augustus 2006
Foto's, Dancetour 2006, 27 augustus 2006, Zuiderpark, Den Haag

Nieuws

Op 20 juli 2024 keert het populaire 7Fest terug naar het Zuiderpark in Den Haag. Na eerdere succesvolle edities met grote internationale namen zoals Burna Boy, Davido en Tyla en nationale helden zoals Snelle, Yade Lauren en SFB kondigt de organisatie vandaag de eerste namen voor de aankomende editie aan.
Europa's grootste Latin en Caribbean festival keert 15 juli 2023 terug naar het Zuiderpark in Den Haag voor haar achtste-editie. Tijdens eerdere edities betraden onder anderen Bad Bunny, J Balvin en Maluma het Pal Mundo podium.
Pal Mundo Festival kondigt indrukwekkende fase 1 line-up aan met Maluma als tweede groter headliner. Naast Maluma verwelkomt Pal Mundo ook J Balvin, Anitta en Prince Royce maar ook Nederlandse sensaties Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.
Nadat The Crave Festival in februari hun indrukwekkende line-up met internationale headliners bekend heeft gemaakt treden ze vandaag naar buiten met een nieuwe aankondiging. Het festival heeft zojuist hun samenwerking met het Berlijnse gevestigde elektronische muziekplatform HÖR aangekondigd. HÖR zal tijdens het festival wat op 4 juni in Den Haag plaatsvindt een volledig nieuwe stage hosten.
Volgende week is het alweer zover. En het wordt ook nog eens schitterend zonnig Festival weer!! Kingsworld Den Haag belooft een Feest te worden voor iedereen. Verdeeld over 3 area's staan er artiesten geprogrammeerd die voor een geweldige Koningsdag gaan zorgen.
Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het je je Zuiderpark, Den Haag.
Op zaterdag 18 juni is het eindelijk weer tijd voor het Haagse Dance Festival "Den Haag Outdoor" in het schitterende Zuiderpark.Met de Festivalzomer in aantocht begint iedereen ervan doordrongen te raken dat er eindelijk weer gedanst mag worden. Op Den Haag Outdoor kunnen Festivalliefhebbers dit jaar hun hart ophalen. De organisatie heeft dik uitgepakt en heeft vandaag haar line-up bekend gemaakt.
Na twee volledig uitverkochte edities keert Pal Mundo terug met het grootste Latin en Caribbean festival van Europa. Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het Zuiderpark in Den Haag het decor voor het festival. Met J Balvin als eerste officiële headliner op de zaterdag, zal Pal Mundo wederom het magistrale Latin hoogtepunt van hopelijk een ongekend festivalseizoen worden.
Internationaal elektronisch festival The Crave Festival kondigt vandaag de line-up voor aankomende editie van het festival aan. Eerder maakte de organisatie al bekend op 4 juni 2022 ook voor de vierde keer terug te keren naar het grootste en meest groene park van Nederland: Zuiderpark in Den Haag. Met diverse (nieuwe) podia en meer dan 30 nationale en internationale acts biedt de organisatie een perfecte mix aan elektronische muziekstijlen en artiesten. Zo zullen er naast internationale grootheden als Nina Kraviz, Jeff Mills, Honey Dijon en KiNK ook vele opkomende artiesten en jong talent, zoals Zohar en Mafalda optreden tijdens het festival.
Zaterdag 28 augustus staat het Haagse Zuiderpark in het teken van de vierde editie van het Dance Festival Den Haag Outdoor. Artiesten als Secret Cinema, La Fuente, Erick E, Outsiders, KM (Live), De Sluwe Vos, Bart Skils, Barend & Van Breukelen (538) en Django Wagner maken hun opwachting op één van de vijf stages. Chuckie heeft een bijzondere rol in 'zijn' Den Haag, waar in 1993 zijn internationale carrière startte: hij beklimt alle vijf stages tijdens Den Haag Outdoor.

3 waarderingen

Michae­l(l)Fe­mke
lekker in de buitenlucht
ado den haag :(R.I.P. zuiderpark stadion R.I.P.:( ado den haag/\/\ /\/\mooi park leuk om er te zijn feesten daar altijd gezellig mis het wel zonder ado daar ben er weinig :(maah mooie locatie :D
† Gabberdoom †
het is wel de ruimte:P

15 opmerkingen

 
:woep: Zuiderpark :woep:
Zuiderpark is gwn 'HET' ik woon erachter dus vandaar ook.

Put your hands up for Zuiderpark.. I love that Place! :woep:
Al heel me leve mijn park:devil:
en zal het altijd blijven:P
D-H boven allus:devil::[
 
passen nog wel meer mensen hoor
 
(Y) ZUIDERPARK THE BEST WAHZZ:d(y)
 
tuulyk thé bést :)
 
zuider park ben ik altijd zowiezo ligt bij mij om de hoek :)
heey kaylee

over dta van je kijk naar jezelf met die puiste dat gaat over anoniempje oke en bemoei je er niet mee oke l
 
Artiest {SHOWLIST artist 51833, 65138}
Adres: Den Haag
Capaciteit: 200000

Hier kan je wel een best feestje geven! ;P
 
Uitspraak van (*)I am A little princess(*) op vrijdag 19 juni 2009 om 09:36:
daar kan je lekker ballen

Jij heb je op klaar lichte dag pontificaal op dat veld laten palen dus!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 3065, 3710}
Uitspraak van DEN HAAG DE GEKSTE MENSEN 070 op woensdag 21 mei 2008 om 22:50:
DENHAAAAAAG!!!!!!!!!!!!!!!!

TOEVOEGEN ALS JE IN DENAAAG WOONT


Yep ....hierbij:)

Hup den haag hup laat de ....