Partyflock
 

The Crave

afbeelding The Crave
concept
Concept van District25.
SiteSite thecrave.nl
AdresDen Haag
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Informatie
The Crave - Een surrealistische droomwereld, waarin techno, harmonie en verbroedering centraal staan en waar het oergevoel in je boven komt.

''Geleid door melodische verlangens zijn we zoekende naar het gevoel van opwinding, roes en euforie. We worden echter achtervolgd door de dagelijkse sleur. Het is daarom tijd om onze alledaagse mind-set opzij te zetten en een surrealistische droomwereld binnen te stappen, waarin techno, harmonie en verbroedering centraal staan en waar het oer gevoel in je boven komt.'' The Crave.

The Crave is onderdeel van District25: voorvechter van de Haagsche nachtcultuur, organisator van meerdere concepten & schepper van extase.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda The Crave
Laatste feest was op zaterdag 27 juli 2019: After The Laser, Het Magazijn, Den Haag
Statistieken


x
53·feesten
53·in het verleden
12·nieuwsberichten
10·video's
5·winacties
1500·bezoekers
629·unieke bezoekers
108Partyflockfans
13.4 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (265 stemmen)
Nieuws
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten.
O.a. Soichi Terada, Unit Moebius, Rude66 en Indentified Patient zijn toegevoegd aan het weekendprogramma dat bestaat uit een opening night, twee afterparties en het beach closingevent
Toonaangevend The Crave Festival zet nieuwe standaard met afschaffen van additionele ticketfee 7
De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Headliners van de derde editie van het festival, dat 2 juni voor het tweede jaar plaats vindt in het groene Zuiderpark in Den Haag, zijn onder andere Blawan, Levon Vincent, Hessle Audio Trio, DJ Stingray en Palms Trax.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag. 3
The Crave Festival verhuist komende zomer naar het Zuiderpark. Het festival, gericht op elektronische muziek, vestigd zich daarmee op hetzelfde stuk grond als een van Europa's grootste gratis popfestivals 'Parkpop'. Op zaterdag 3 juni, in het Pinksterweekend, wordt het iconische park omgetoverd tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen.
The Crave Festival pakt dit jaar groter uit met drie podia op het terrein van creatieve hotspot BINK36. Het programma wordt onder andere gevuld door DVS1, Levon Vincent, Pariah, Sigha, Helena Hauff en Rahaan.
LET x ADE 2015
14 oktober 2015
Na de succesvolle lancering van LET Recordings met JP Enfant's 'Dreaming Backwards' EP is er genoeg reden voor een feestje voor de Amsterdamse organisatie. En welk moment is er beter om dat te doen dan tijdens het roemruchte Amsterdam Dance Event met niet één, maar twee feesten?
Vrijdag 17 en zaterdag 18 april is Den Haag in de ban van The Crave Weekender. Het eerste levensjaar van het vooruitstrevende Haagse techno concept wordt gevierd in haar thuisbasis, de PIP. Beide avonden staan in het teken van labelnights. Zo presenteren Format Records en Token hun sterkste delegatie.