Partyflock
 

District25

District25
13 mei 2019
concept
AdresDen Haag
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 683799815
Oprichting13 februari 2014
Linksfacebookpageyoutube

Informatie

Voorvechter van de Haagsche nachtcultuur. Organisator van meerdere concepten. Schepper van extase.

Den Haag 2014 - Er is veel vraag, maar té weinig aanbod. Momenteel vinden er een hoop goede ontwikkelingen plaats en dat is niet onopgemerkt gebleven. DISTRICT25, een jonge frisse organisatie met grootse ambities, speelt in op deze vraag. Een grote voorliefde voor elektronische muziek met de focus op dynamische en opzwepende techno. Een katalysator van meerdere concepten, tevens springplank voor opkomend talent. Zet zich in voor de underground scene. Oog voor detail, doorgevoerd in alle concepten. Crowdpleasing 2.0.

Statistieken

144·feesten
1·in de toekomst
143·in het verleden
21·nieuwsberichten
22·video's
11·winacties
2154·bezoekers
795·unieke bezoekers
139Partyflockfans
zeer goed·stemresultaat (107.4356 stemmen)

Nieuws

Nadat The Crave Festival in februari hun indrukwekkende line-up met internationale headliners bekend heeft gemaakt treden ze vandaag naar buiten met een nieuwe aankondiging. Het festival heeft zojuist hun samenwerking met het Berlijnse gevestigde elektronische muziekplatform HÖR aangekondigd. HÖR zal tijdens het festival wat op 4 juni in Den Haag plaatsvindt een volledig nieuwe stage hosten.
Internationaal elektronisch festival The Crave Festival kondigt vandaag de line-up voor aankomende editie van het festival aan. Eerder maakte de organisatie al bekend op 4 juni 2022 ook voor de vierde keer terug te keren naar het grootste en meest groene park van Nederland: Zuiderpark in Den Haag. Met diverse (nieuwe) podia en meer dan 30 nationale en internationale acts biedt de organisatie een perfecte mix aan elektronische muziekstijlen en artiesten. Zo zullen er naast internationale grootheden als Nina Kraviz, Jeff Mills, Honey Dijon en KiNK ook vele opkomende artiesten en jong talent, zoals Zohar en Mafalda optreden tijdens het festival.
Toonaangevend en vernieuwend electronisch muziekfestival presenteert stevige headliners naast vernieuwende namen als E.R.P / Convextion, I-F, Legowelt, Aleksi Perälä, Mama Snake, Leon Vynehall, Awesome Tapes From Africa, Mim Suleiman, Lena Willikens en vele anderen tijdens haar 6e editie in het iconische Haagse Zuiderpark. 2
Toonaangevend en vernieuwend electronisch muziekfestival presenteert stevige headliners naast vernieuwende namen als E.R.P / Convextion, I-F, Legowelt, Aleksi Perälä, Mama Snake, Leon Vynehall, Awesome Tapes From Africa, Mim Suleiman, Lena Willikens en vele anderen tijdens haar 6e editie in het iconische Haagse Zuiderpark.
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten.
Het Magazijn, een nachtclub in Den Haag met een 24-uurs vergunning, gaat haar verjaardag vieren met een extra lang feest.
O.a. Soichi Terada, Unit Moebius, Rude66 en Indentified Patient zijn toegevoegd aan het weekendprogramma dat bestaat uit een opening night, twee afterparties en het beach closingevent
Toonaangevend The Crave Festival zet nieuwe standaard met afschaffen van additionele ticketfee 7
De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Headliners van de derde editie van het festival, dat 2 juni voor het tweede jaar plaats vindt in het groene Zuiderpark in Den Haag, zijn onder andere Blawan, Levon Vincent, Hessle Audio Trio, DJ Stingray en Palms Trax.