Partyflock

District25

 

District25

District25 (afbeelding)
organisator
AdresDen Haag
Nederland
Oprichting13 februari 2014
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Medewerkers
Informatie
Voorvechter van de Haagsche nachtcultuur. Organisator van meerdere concepten. Schepper van extase.

Den Haag 2014 - Er is veel vraag, maar té weinig aanbod. Momenteel vinden er een hoop goede ontwikkelingen plaats en dat is niet onopgemerkt gebleven. DISTRICT25, een jonge frisse organisatie met grootse ambities, speelt in op deze vraag. Een grote voorliefde voor elektronische muziek met de focus op dynamische en opzwepende techno. Een katalysator van meerdere concepten, tevens springplank voor opkomend talent. Zet zich in voor de underground scene. Oog voor detail, doorgevoerd in alle concepten. Crowdpleasing 2.0.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda District25
Laserfest2 bezoekersWowzoneDen Haag
Statistieken


x
124·feesten
1·in de toekomst
123·in het verleden
17·nieuwsberichten
12·video's
11·winacties
2070·bezoekers
751·unieke bezoekers
39Partyflockfans
3.2 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (330 stemmen)
Nieuws
De line-up voor The Crave Weekend Festival is bekend. Eerder werd het Zuiderpark programma al aangekondigd met Len Faki, DVS1, Helena Hauff, Antal, Eris Drew en Gesloten Cirkel LIVE. Toegevoegd zijn Young Marco, Orpheu The Wizard, Deniro, Animistic Beliefs en showcases van internationale partijen als Cultivated Electronics, Percolate London, Creme Organization en underground platform Submarine.
De line-up voor de vierde editie van The Crave Festival is bekend. Wederom brengt de Haagse organisatie internationale headliners samen met Haagse veteranen en breakthrough artiesten.
Het Magazijn, een nachtclub in Den Haag met een 24-uurs vergunning, gaat haar verjaardag vieren met een extra lang feest.
O.a. Soichi Terada, Unit Moebius, Rude66 en Indentified Patient zijn toegevoegd aan het weekendprogramma dat bestaat uit een opening night, twee afterparties en het beach closingevent
Toonaangevend The Crave Festival zet nieuwe standaard met afschaffen van additionele ticketfee 7
De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Headliners van de derde editie van het festival, dat 2 juni voor het tweede jaar plaats vindt in het groene Zuiderpark in Den Haag, zijn onder andere Blawan, Levon Vincent, Hessle Audio Trio, DJ Stingray en Palms Trax.
The Crave Festival heeft vandaag het volledige programma onthult. Op zaterdag 3 juni strijkt het festival voor het eerst neer in het Zuiderpark in Den Haag. 3
The Crave Festival verhuist komende zomer naar het Zuiderpark. Het festival, gericht op elektronische muziek, vestigd zich daarmee op hetzelfde stuk grond als een van Europa's grootste gratis popfestivals 'Parkpop'. Op zaterdag 3 juni, in het Pinksterweekend, wordt het iconische park omgetoverd tot een dance-walhalla, waar het beste uit de internationale en nationale scene een bezoek aan Den Haag komt brengen.
Haagse stappers zouden graag meer dance in de stad zien. Poppodium Paard van Troje en de Haagse dance-organisator District25 slaan daarom de handen ineen. Op Tweede Kerstdag presenteren zij in het Paard van Troje een avond vol muzikale hoogtepunten binnen de elektronische muziek, waaronder Steffi en Dexter uit de Ostgut Ton family.
The Crave Festival pakt dit jaar groter uit met drie podia op het terrein van creatieve hotspot BINK36. Het programma wordt onder andere gevuld door DVS1, Levon Vincent, Pariah, Sigha, Helena Hauff en Rahaan.