Partyflock
 
­ Nederland

7Fest keert op 20 juli terug in naar Zuiderpark

gepubliceerd door , op
Op 20 juli 2024 keert het populaire 7Fest terug naar het Zuiderpark in Den Haag. Na eerdere succesvolle edities met grote internationale namen zoals Burna Boy, Davido en Tyla en nationale helden zoals Snelle, Yade Lauren en SFB kondigt de organisatie vandaag de eerste namen voor de aankomende editie aan. Naast 7Fest vedette en medeoprichter Frenna zijn dit jaar ook long-time friends als Benny Rodrigues, Broederliefde, Cho en Jonna Fraser weer van de partij. Daarnaast zijn ook populaire namen als DYSTINCT, Odumodublvck en Idaly aanwezig op 20 juli om er weer een fantastische dag van te maken.

Met een divers en toegewijd team pioniert 7Fest al jaren met hun muziekprogrammering. Zo was het festival in 2019 een van de eerste die de eerder genoemde Burna Boy naar Nederland haalde, maar ook Grammy winnaar Tyla stond al bij 7Fest op het podium voor ze bij het grote publiek doorbrak met haar megahit 'Water'. Ook Nederlands talent krijgt een podium op het festival. Met de JD Sports Talent stage boodt 7Fest samen met JD Sports jong talent de unieke kans om op te treden tijdens de afgelopen editie van het festival. En ook dit jaar zal er weer een hele rits aan aanstormend talent en natuurlijk grote gevestigde namen te zien zijn in het Zuiderpark. Naast de vandaag aangekondigde namen zal de organisatie gaandeweg meer namen aan de line up toevoegen.

Line up 7Fest 2024
Frenna & the Gang
Odumodublvck
DYSTINCT
Broederliefde
Yade Lauren
Tifanny Calver
Jonna Fraser
Cho
Idaly
Poke
Jayh Jawson
Cache Royale
La Rouge
Benny Rodrigues
Maqossa
Joëlla Jackson

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom het festival, zoals aankondigingen van nieuwe namen, stages en activiteiten via de social media-kanalen van 7Fest en koop vanaf 7 maart je tickets via https://7fest.nl

7Fest verbindt mensen, culturen en genres
7Fest werd in 2019 opgezet door ondernemers Frenna en Zakaria el Khanza en heeft als doel mensen met verschillende culturen, achtergronden en muzieksmaken samen te brengen. Met een eclectische mix van genres zoals pop, hiphop, techhouse, amapiano, afrobeat en latin, zorgt het festival voor verbinding door middel van de kracht van muziek. Op diverse stages programmeert 7Fest gevestigde namen en stijlen, maar introduceren ze ook nieuwe sounds aan hun community, waardoor ze pionieren op muzikaal gebied. Als creatief platform nodigt 7Fest mensen en merken uit om samen te komen en zich te laten inspireren door een diversiteit aan culturen en te genieten van een combinatie van community, muziek en goed eten in het prachtige Zuiderpark in Den Haag.

Over 777 Events
777 Events is onder andere de organisatie achter de twee sensationele uitverkochte ADE live shows in de AFAS Live en de spectaculaire Ziggo Dome show van SFB in 2022. Zij zijn ook het brein achter het in 2019 opgerichte festival 7Fest, waarvan Frenna een van de medeoprichters is. In het verleden heeft 777 Events tijdens ADE al het populaire uitverkochte event "Meisjes Blijven Meisjes" in de AFAS Live georganiseerd en deden ze ook de productie van het veelgeprezen concert van Frenna genaamd "Highest". Voor de aankomende editie van 7Fest op 20 juli haalt de organisatie weer alles uit de kast.