Partyflock
 
Source Festival 2010
17 april 2010
georganiseerd door Site
host: Kompakt Site afbeeldingen aanpassen

Nedereindse Plas (buiten) op de kaart
Nedereindse Plas
Utrecht
NederlandNederland

Tickets & prijs Source Festival 2010

Voorverkoop:€ 29,50
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Opmerkingen
Stemresultaat: zeer goed
geweldig5518%
zeer goed15751%
goed6923%
ok145%
voldoende52%
onvoldoende0
slecht21%
zeer slecht1
waardeloos31%

81 waarderingen

"DieSel
Ik heb top dagen gehad! Lekker gewerkt in de dagen naar het festival toe en zaterdag verliep soepeltjes. Had genoeg mensen achter de bar, erg relaxed! Het einde was ronduit kut, ik was blij dat ik zondag wat kon doen. Ik wens jullie nog heel veel succes en sterkte de komende dagen en zie jullie volgend jaar :)
Marcel.
Jammer van de tornado op het einde:(, verder een TOP festival op een top locatie (Y)
daan85
super en hulde voor de organizatie. Balen vh weer en de zondag. Veel sterkte
Manga Corps
Conquest vs Silkie, L-OW & Mala allemaal erg goed. Prima weer en een erg goede sfeer ! Nice
Broodnodig
Feestje van uitersten. Was wat gefrustreerd over de afloop, maar het sfeertje was prima.
wouterdoorn
Superfeestje gehad, vond de locatie top, zonde van het slot, organisatie bedankt!
acco
VET! Erg jammer dat het weer roet in het eten gooide. Legowelt :D
Dienem­etkrul­le
HEERLIJK! (L)
Tobi Wan Kenobi
te kort geweest voor een vol oordeel (2 uurtjes, toen lasten ze af) maar Legowelt was weer vette shit (y)
Lé-fì
hier is maar 1 woord voor: RESPECT!
mnmlbr
Tobias Thomas (Die Vögel - Blaue Moschee :)), ADA (sowieso was die hele Kompaktcrew met Kompaktbaslijntjes één groot feest), Knobsticker (briljante muzikanten, live beter dan op plaat), Legowelt allemaal prachtig prachtig. Daarnaast is het terrein, tegen mijn verwachting in, gelukkig net zo vet als die goede oude paperdome. Terugreis met her en der een blikseminslag was behoorlijk exciting. Source bedankt en sterkte!
Loortje
knobsticker
lucmast
Source & Superpitcher <3
Plak
goed
DK079
HEEEEET maar ondanks dat heerlijk festivalletje. Ekte Ekte liveset van Juju & Jordash, Legowelt en uiteraard Theo Parrish :respect: Jammer maar begrijpelijk dat het eerder stopte. Helaas geen Robert Hood meer gehoord dus. Owja kisten-terugschopspel ruled!
Utrechtechno
Het was gewoon een matig festival (locatie+opzet+muziek=matig), met een al even matig einde. Leuke mensen & Mark Fengler stond goed te draaien. De after was top! Hood=Held.
Youkno­wmyste­ez
wat een weeeeerr!!!
Onderdaan
respect voor het handelen van source, anders waren er dooie gevallen... voorn en kadar hoogtepunten
M.O.A. Fox
Super knus! Ondanks de vele fouten... Theo Perrish held, maar genant laatste stuk.
Matt Sunday
Lieven vrienden en vriendinnen, bedankt voor jullie steun, medeleven en gebeden ;) Ik heb genoten van een prachtige zaterdag, ben blij dat we op tijd gestopt zijn en ik hoop dat iedereen heel huids thuis is gekomen. Levuh de oranje leeuwen ! groetjes vanuit GroundZero
Eerst is het bloedheet, daarna tot ong. anderhalf uur voor het einde zeer aangenaam, en vervolgens gaat het stormen en komen de bomen voorbij gewaaid. Jammer, want het festival was verder prima. Fijne muziek, gemoedelijke sfeer en een mooie locatie.
Bearhouse
jammer idd van moedertje natuur , maar wat was het een heerlijke dag en nacht
superpitcher!
Clarita
Erg heet, jammer van de ene waterpunt. Muziek was mooi, terrein ook. Maar wat een geldtrekkerij. Dure pendelbus, duur parkeren, betalen voor het toilet! Muntjes voor zondag gehaald en niet kunnen uitgeven, worden die nog vergoed
Bo_
Tobias Thomas, wat een platen! (L) Aguayo en Parrish ook vet! Schuilen voor de regen was gezellig, top festival
Lekker feestje, gigantische goede sfeer alleen taai van het einde maar daar kan ook niemand iets aan doen.
Victor?
Regenrave viel in het water :(
vorticon
Matias Aguayo aiiiit
LifePHORM
Geweldig feest echt gemoedelijke sfeer leuke mensen en super muziek. jammer van de aflasting ik had zo graag robert hood zien draaien helaas voor de organistatie terecht die aflasting anders waren er ongelukken gebeurd!!(y)
Alex Visser
Erg fijne en gemoedelijke sfeer. Geen rijen voor bonnetjes en wc. Leuke mensen. Geen platte bennies. Ali baba en mannen in tanga slip en fakkels ;-s . Verbeterpunt: Slavische vrouwen met pooier bij de wc's. Taalcursus Nederlands en gastvrijheid/vriendelijkheid kan geen kwaad.
<Mark>
L-ow! Silkie & Quest!! en Malaaaa !!!!
De commercie heeft duidelijk z'n werk weer gedaan. Wel super leuke mensen en top muziek.
mindster
Aguayo heeeeel vet, Darko Esser, Voorn en Olene waren ook erg goed,
Piepmiep
Goede sfeer, leuke entree met glijbaan, wc's goed geregeld, verder beetje rommelig en muziek voor mij soms heel lekker, soms echt niet. Gezellig gehad, jammer van het einde. Echt klote voor de organisatie, maar de juiste keus lijkt me!
Jazla
vorig jaar was veel leuker
Boembees
lekker kalme sfeer, heerlijk weer en relaxte muziek bij vooral de Kompakt stage. Jammer van de voortijdige stop natuurlijk maar ik ben blij dat ik niet later ben weggegaan :)
stefotronic
leuke mensen, prima sfeer en prima muziek. ook goeie timing van de organisatie om het om 9 uur af te blazen, had echt niet veel later gemoeten
_tm
Mala liet de wolken donderen, b00m! L-OW was dikkk!
Albertus001
Super dagje gehad. Erg balen van het weer. Wens de organisatie van Source hierbij veel sterkte en succes. Hoop dat de schade uiteindelijk mee valt.
SHAKY
Zulk weer is het ergste wat je als organisatie kan overkomen. Veel succes en ondanks het noodweer was het een mooi feest.
Moer
Juju & Jordash geniaal
steffiie
geniale opzet alles was perfect! en degene die lopen te zeuren, val dood! hopelijk komt alles goed met de verzekering! mensen van de skihut, super dat ze ons wouden opvangen en geniaal van de bitterballen! ;)
Sense Unique
Brent, Pitto, BBF, en Theo!! wat een dag!
MileZ
Prima georganiseerd! Zonde van de afloop :(
Morrighan
Wat een heerlijk feestje! Ik vond de locatie, ondanks dat het groter was dan voorgaande jaren absoluut leuker en intiemer ;-) Jammer dat het noodweer wat roet in het eten gooide maar even goed een topdag!
Dj ango
Tot het noodweer was dit beyond geweldig!
Phons
Topdag gehad. Kudo's voor Legowelt, Theo Parrish en Joris Voorn.
Marcinnn
Theo Parrish (L)
jose1982
Ben ik de enige die t een KUT feest vond ofzo?? Waarom moet alles groter? Paperdome was juist ZOOOO LEUK vorig jaar!!
Wakker Dier
Was gezellig, niet te druk, wel te warm en Ada,Theo Parrish,Superpitcher en Fengler klonken erg lekker Owja props voor de organisatie, verliep allemaal erg soepel bij het weggaan en ook de timing van het aflasten was prima voorzien
Jellebel
3e keer dat ik ging, en weer was het TOP! Pitto en Olena: helden. Lokatie zag er super uit, maar de 'visitatie' bij de ingang sloeg nergens op. Terugfietsen door de regen was ook wel lachen :-)
Just Kelly
Ik vond het een top organisatie!! Eindelijk een festival waar je niet een uur in de rij moet staan voor de dames wc's! En heerlijk dat er zo'n brede muziek keuze was! Volgend jaar weer.
:bounce: InFurno :bounce:
Heeft er iemand toevallig een camera gevonden??? PF me dan even!
ikheetanne
Supermooi gehad! Prachtfestival, kwaliteit!
Heerlijk gehad!
Fantastisch Fest. Thumbs up voor de organisatie, eindelijk een brede programmering op een utregs feest. Dat zouden meer organisaties moeten doen!!!
Terje Olsen
Don't call my name, robertoooo hood. op 't festival weliswaar afgelast, maar wat een bazenset in de poema. al met al geweldige dag
GieK
Fantastisch georganiseerd!! ... kutweer gewoon :( .. hopen dat de kosten meevallen!
mactechno
Genoten van de goede sfeer en de lieve mensen. Theo Parrish briljante platen, Legowelt ook erg vet. Erg sneu voor publiek en organisatie dat er zo'n abrupt einde aan het festival kwam. De Poema heeft van de dag een knallende en passende afsluiter gemaakt.
markmark
Te warm, slechte muziek, Twee tenten die naast mekaar stonden. Buiten het weer om was het al gewoon KUT. Klote dat ik HOOD niet gezien heb.
MelvinR89
Robert Hood...Robert Hood !!! kutzooi...Als hij niet op de line up stond was ik ook niet naar Source gegaan...maar ik snap het besluit van de organisatie...helaas, maar het kon niet anders
Siepaces
HEROOOOOOOOOOOOOOOOO
+++Lin+++
Weer kan niemand wat aan doen maar wat was het mooi allemaal op het terrein!! Heerlijk van genoten en had graag nog een dagje gewild! Olene is en blijft toch echt een koning!!
Edo
Was briljant! Wat een leuke mensen leuke sfeer. Kom net van het terrein; het is echt noodzakelijk geweest om alles stil te leggen. Bizar.
Tim Hoeben
Heeft iemand mn linker slipper gevonden?
OJ
Het was gewoon echt TE heet om iets te doen! Volgend jaar hopelijk wat koeler....maar zeker aanwezig!
FAK-KING GENIAAL!!!
Flirt
Godver, ik zat er net zo lekker in ..........
Laus
Geen fouillering maar visitatie bij Source. Ongelooflijk, zelfs mascara mocht niet mee naar binnen. Na de eerste shock, toch prima feestje beleefd! Jammer dat toen net iedereen de ergste hitte had overleefd en wilde dansen, we allemaal doorweekt van de regen onder een viaduct moesten staan. Helaas! Was goed geslaagd geweest zonder de regen!
de toekomst van utreg. theo parrish (l)...joris voorn..olene kadar...en de kings...LEGOWELT..dune, mosselman alles (l)...in de regen..whoeiii...source bdankt...een echte utregse knaller
Theo Parrish,Knobsticker,Mathias wederom top!gelukkig zat ik al voor 21:00 in de bus richting het station :p
Erik Heijting
Vette dag (L), alleen op het einde zijn gewoon vet veel tenten incl. alles de lucht in gegaan jesus
Mind over Matter :nosmile:
Zeg ken jij de mosselman
Wat was het weer een geweldig feest! Begin van de dag rustig aan gedaan, daarna compleet los! Gelukkig zat ik voor het noodweer in de auto. Blikseminslagen links en rechts van m'n auto! Hoop dat iedereen veilig thuis is!
ZAZAZA
zo heb 't ook nog een keer
Flurkie
Waarom hebben ze aan het originele concept gesleuteld?? Muziek was slecht!
Djuz
wat een kut editie! De afgelopen 2 jaar waren zoo leuk! Dit was echt een domper. (En dan vooral de muziek).
Bzart
Regen(L)
mRk
Mark kwam veel amsterdamse tegen. Het weer was de spelbreker maar we zullen gewoon door blijven gaan!
Vuurpijl :bounce:
Jammer vh einde door het weer..maar dit was een zeer geslaagd festival!
Te heet om te dansen en twee uur voor tijd afgelast vanwege het noodweer. Dat klinkt niet als een aanrader maar desondanks was het erg gezellig. Genoten van Voorn, Kadar en Aguayo. Nu op aan het drogen achter de PC;-)

Line-up Source Festival 2010

1Main
house, techno
· live house, techno, drum & bass, dubstep
techno, reggae
· live house, techno
· live house, disco
2Kompakt
· live Duitsland techno
Duitsland house, disco, hip hop, techno
· live Chili Duitsland house, techno
3Nomads
house, techno
techno
house, techno, disco
· live techno, house
house, techno
house, techno, disco
house, techno, disco
Verenigde Staten house, disco, hip hop
techno, hip hop
4Lockdown
techno, drum & bass, dubstep
Verenigd Koninkrijk drum & bass
house, hip hop, dubstep
house, techno, drum & bass, dubstep, reggae
dubstep
Verenigd Koninkrijk drum & bass, dubstep
5Cult
· live techno, disco
· live Duitsland house, techno
techno, house
· live
· live house, techno
house, disco
house, techno, drum & bass, hip hop
Nieuws
Afgelopen zaterdag is muziekevenement Source Festival getroffen door noodweer. Om de veiligheid van haar bezoekers te kunnen waarborgen, heeft de organisatie in goed overleg met politie en brandweer op zaterdagavond omstreeks 21.00 uur besloten om het terrein te ontruimen. Vanwege de grote schade aan het terrein en het materieel moest de organisatie helaas ook de tweede festivaldag op 11 juli annuleren. Op dit moment wordt de exacte schade geïnventariseerd en wordt gewerkt aan een gepaste oplossing om de gedupeerde bezoeker (o.a. passe-partouthouders) tegemoet te komen. 15
Twee dagen spectaculair theater, beeldende kunst en speelse activiteiten. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli 2010 vindt voor de vierde keer het Source Festival 2010 plaats. Source onderscheidt zich van alle andere dancefestivals door laagdrempeligheid, originaliteit en een interdisciplinaire programmering. 3
Nog een slordige anderhalve maand te gaan en dan is het tijd voor een nieuwe editie van Source Festival. Dit jaar niet één, maar twee hele dagen op een unieke, nieuwe locatie. Exclusief voor passe-partout houders organiseert Source in de nacht tussen de twee festivaldagen een afterparty in Tivoli de Helling, in samenwerking met het roemruchte Kompakt label. Het aantal tickets voor is beperkt en alleen verkrijgbaar in combinatie met een passe-partout voor het festival. 3
Twee weken geleden bracht Source Festival al de hoofdacts Moderat & Pfadfinderei, Koze, Theo Parrish, Robert Hood, Conquest vs Silkie, Joris Voorn, Matias Aguayo met band, Superpitcher en Lawrence naar buiten. Deze veelzijdigheid wordt verder doorgevoerd met het bekendmaken van de gehele muzikale programmering, waaronder Ada, Marcel Fengler, Nuno dos Santos, Melon en Legowelt. Source Festival vindt plaats op een nieuwe locatie, de Nedereindse Plas en wordt gehouden op twee dagen, 10 en 11 juli 2010. 9
Na drie succesvolle zomeredities en tweemaal een uitzinnig Source on Ice maakt Source zich op voor eenzelfde formule in een gloednieuwe vorm. Source Festival 2010 zal op een nieuwe locatie plaatsvinden en duurt voor het eerst niet één, maar twee volle dagen. Op zaterdag 10 en zondag 11 juli verandert de Nedereindse Plas in Utrecht, dankzij de combinatie van bewezen talent en vernieuwende acts, in een lustoord voor de elektronische muziekliefhebber. 14
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: (gesloten) 2 zaterdag e tickets te koop Source festival tickets1

507 opmerkingen

Voor iedereen die nog spullen in kluisjes heeft zitten en deze niet hebben opgehaald kunnen jullie contact opnemen met Eventsafe: http://www.eventsafe.eu/14/contact.html
Uitspraak van TECHNOFREAK 2 op maandag 12 juli 2010 om 19:34:
Ik ben met mijn groepje direct na het verzoek het terrein te verlaten rustig gaan lopen vanaf de main en was binnen 10 minuten van het terrein af... Kwestie van goed regelen, reageren en snel schakelen...

Snap inderdaad niet helemaal goed dat er nog mensen bleven staan terwijl er werd gezegt dat het niet meer verder zou gaan......
Uitspraak van Boxtradamuz op dinsdag 13 juli 2010 om 00:47:
was een erg dikke track met vocalen erin

Lykke Li - Dance Dance Dance (Dixon Edit) vielleicht? was z'n laatste plaan volgens mij..
Uitspraak van SMOKERS op dinsdag 13 juli 2010 om 09:50:
Snap inderdaad niet helemaal goed dat er nog mensen bleven staan terwijl er werd gezegt dat het niet meer verder zou gaan......

Niet iedereen was natuurlijk even nuchter. Als je lekker staat te dromen dan is het soms moeilijk wakker worden en de keiharde realiteit onder de ogen te zien ;-)
Uitspraak van SMOKERS op dinsdag 13 juli 2010 om 09:50:
Snap inderdaad niet helemaal goed dat er nog mensen bleven staan terwijl er werd gezegt dat het niet meer verder zou gaan......

Bij de kompact stage werd eerst verteld dat het klaar was en 5 minuten daarna kwam er een gast op het podium die omriep dat het een geintje was.. Wij wisten niet of het nu klaar was of niet. Toen de storm begon werd dit pas duidelijk.
Alleen maar lof voor de organisatie dat ze het hebben afgelast, je bent denk ik met z'n allen een aardige schietschijf voor Zeus op die heuvel.
Uitspraak van mRk op dinsdag 13 juli 2010 om 12:17:
Niet iedereen was natuurlijk even nuchter. Als je lekker staat te dromen dan is het soms moeilijk wakker worden en de keiharde realiteit onder de ogen te zien

Hier heb je een . (Y)
Uitspraak van Diederick op dinsdag 13 juli 2010 om 12:53:
Bij de kompact stage werd eerst verteld dat het klaar was en 5 minuten daarna kwam er een gast op het podium die omriep dat het een geintje was.. Wij wisten niet of het nu klaar was of niet. Toen de storm begon werd dit pas duidelijk.

Dat was idd een onwijs domme opmerking op zo'n moment. Die gast riep om dat ze wel doorgingen, alleen dan in de Tivoli met de after.. dat was de grap :S Maar hij zaaide dus alleen maar verwarring.

Toekomst van Source is sowieso nog onzeker:
Het grootste deel van de verwoestingen betreft gehuurd materiaal. Wat de verzekering precies dekt weet Theben Terville niet. "We hebben een team van specialisten die de verzekeringskwestie aan het uitzoeken is."

De volledige financiële consequenties voor Source Festival zijn nog onduidelijk. De organisatie is sowieso zwaar gedupeerd door het wegvallen van de inkomsten van de tweede festivaldag.

Bron:3voor12
Op de website www.sourcefestival.nl geeft de Source Crew een uitgebreide reactie op het afgelopen weekend.


VERKLARING SOURCE FESTIVAL N.A.V. NOODWEER ZATERDAG 10 JULI

Door het noodweer van het afgelopen weekend is Source Festival 2010 letterlijk in het water gevallen. Onze verwachtingen voor dit jaar waren hooggespannen: twee dagen op een nieuwe locatie met vijf podia, een cultureel programma en geweldige dj’s.

De zaterdag tot aan het noodweer heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen. Wij hebben genoten van de leuke mensen, de muziek en de ontspannen sfeer. Hiervoor willen wij iedereen enorm bedanken. Bezoekers, medewerkers, vrijwilligers, partners, dj’s, de gemeente Utrecht en iedereen die ons heeft geholpen. Helaas heeft het noodweer ons gedwongen om een hele moeilijke beslissing te nemen.

Rond 21.00 uur was duidelijk met welk scenario we te maken zouden krijgen en hebben in goed overleg met de politie en brandweer besloten het festivalterrein te ontruimen. Dit was noodzakelijk om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen. Rond 21.15 hebben wij het festival stilgelegd en iedereen verzocht het festivalterrein te verlaten. Rond 22.00 uur, vlak voordat het noodweer echt begon, was de laatste persoon van het terrein.

Wij zijn blij dat iedereen gehoor heeft gegeven aan onze oproep om zo snel mogelijk naar huis te gaan en zijn er van overtuigd dat de gevolgen hierdoor gelukkig beperkt zijn gebleven tot materiële schade. Wij hebben onze uiterste best gedaan om iedereen zo snel mogelijk thuis te krijgen. Dat sommige bezoekers langer hebben moeten wachten op vervoer vinden wij erg vervelend.

Door de schade hebben wij de tweede dag van Source Festival moeten aflassen. De schade aan het terrein en het materiaal was zo groot dat het simpelweg onmogelijk was om de tweede festivaldag te laten plaatsvinden. Hiervoor vragen wij jullie begrip.

Op dit moment zijn wij aan het inventariseren wat de exacte schade is. De sfeer op zaterdag en jullie hartverwarmende reacties tijdens en na dit weekend hebben ons alleen maar meer gemotiveerd om door te gaan waar wij nu 4 jaar mee bezig zijn: het organiseren van intieme festivals met vernieuwende muziek, spannende concepten en fijne mensen.

Bezoekers die spullen kwijt zijn geraakt bij het verlaten van het terrein of vragen hebben, vragen wij om een mail te sturen naar info@intothesource.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk een reactie geven. Via deze website, Facebook, Hyves en Twitter houden wij iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook zodra er een gepaste oplossing is gevonden om gedupeerde bezoekers tegemoet te komen, zullen wij dit via deze kanalen naar buiten brengen.

Source Crew
Uitspraak van mRk op dinsdag 13 juli 2010 om 12:17:
Niet iedereen was natuurlijk even nuchter. Als je lekker staat te dromen dan is het soms moeilijk wakker worden en de keiharde realiteit onder de ogen te zien

Ja sorry hoor.. Nee, ik heb de hele dag aan de ranja gezeten... Anyhow, ook dat is dan niet te wijten aan de organisatie... Je bent nog altijd verantwoordelijk voor jezelf en voor je vrienden in mijn ogen... Jezelf zover laten komen dat je op zo'n moment ECHT niet meer normaal kan reageren of iig 1 van je buddies is toch echt je eigen laffe rotschuld, niet? Dromen ala, maar ook aan de mooiste dromen komen een eind en dan moet je gewoon lekker wakker worden! ;)
Uitspraak van Edo op dinsdag 13 juli 2010 om 17:25:
De sfeer op zaterdag en jullie hartverwarmende reacties tijdens en na dit weekend hebben ons alleen maar meer gemotiveerd om door te gaan waar wij nu 4 jaar mee bezig zijn: het organiseren van intieme festivals met vernieuwende muziek, spannende concepten en fijne mensen.

Mooi zo! (y)
plaatjes van de dag waren voor mij toch wel Beautiful Life (boratto) & Ariel (technasia),
enige kans dat de set van fengler nog online komt? anyway, veel succes crew!
 
Uitspraak van r_mon op dinsdag 13 juli 2010 om 20:21:
wel Beautiful Life

huilen zo lekker en daarna ook nog kalkie, oh oh oh
Uitspraak van TECHNOFREAK 2 op dinsdag 13 juli 2010 om 20:20:
Ja sorry hoor.. Nee, ik heb de hele dag aan de ranja gezeten... Anyhow, ook dat is dan niet te wijten aan de organisatie... Je bent nog altijd verantwoordelijk voor jezelf en voor je vrienden in mijn ogen... Jezelf zover laten komen dat je op zo'n moment ECHT niet meer normaal kan reageren of iig 1 van je buddies is toch echt je eigen laffe rotschuld, niet? Dromen ala, maar ook aan de mooiste dromen komen een eind en dan moet je gewoon lekker wakker worden

Ik verwijt niemand hoor. Het is gewoon een feit dat er genoeg mensen zijn die door welke omstandigheden dan ook niet alles meekrijgen. Maar ik ben blij om te lezen dat er verder geen mensen gewond zijn geraakt, dat is het belangrijkste. En geef toe, wakker worden is soms gewoon heel erg lastig en vervelend om te doen :-) Toch nog even blijven dromen :-)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 juli 2010 om 21:45:
Uitspraak van r_mon op dinsdag 13 juli 2010 om 20:21:
wel Beautiful Life

huilen zo lekker en daarna ook nog kalkie, oh oh oh

die kwam ook lekker onverwacht, heeeerlijk! ben ook wel erg hard gegaan op die vögel - blaue moschee. wat blijft dat toch een geweldige plaat.
Volgende editie worden waarschijnlijk dezelfde munten gebruikt. Mensen die dus nog veel munten overhebben of al munten hadden gekocht voor de zondag kunnen deze munten nog spenderen op een andere editie. Ook is het idee om voor de mensen die een passe partout hadden gekocht een extra evenement te organiseren om de, in het water gelopen, zondag goed te maken. Source zal alles wat zeker is op de site posten!
Uitspraak van Joost'92 op woensdag 14 juli 2010 om 01:20:
ben ook wel erg hard gegaan op die vögel - blaue moschee. wat blijft dat toch een geweldige plaat.

idd ja heb m thuis staan was echt een mooi moment toen thomas die opzette.....lekker ff in optocht achter de fanfare aan ....
Uitspraak van Murphenator op woensdag 14 juli 2010 om 10:44:
Volgende editie worden waarschijnlijk dezelfde munten gebruikt. Mensen die dus nog veel munten overhebben of al munten hadden gekocht voor de zondag kunnen deze munten nog spenderen op een andere editie. Ook is het idee om voor de mensen die een passe partout hadden gekocht een extra evenement te organiseren om de, in het water gelopen, zondag goed te maken. Source zal alles wat zeker is op de site posten!

Totdat iets niet op de website of FB-gagina van Source wordt gecommuniceerd, is het nergens op gebaseerd. Liever ook niet meer dit soort verhalen in de wereld brengen; schept alleen maar verwachtingen. Houd de website www.sourcefestival.nl en http://www.facebook.com/#!/sourcefestival in de gaten voor meer nieuws.
Uitspraak van mRk op woensdag 14 juli 2010 om 00:35:
Maar ik ben blij om te lezen dat er verder geen mensen gewond zijn geraakt, dat is het belangrijkste.

Dat cker uiteraard!
Uitspraak van mRk op woensdag 14 juli 2010 om 00:35:
En geef toe, wakker worden is soms gewoon heel erg lastig en vervelend om te doen Toch nog even blijven dromen

True, ken het... Heb er iedere ochtend weer last van.... Zo raar! ;-p
Heerlijk feestje! goede sets van Olene en Voorn gehoord.
Uitspraak van Edo op woensdag 14 juli 2010 om 13:00:
Ook is het idee om voor de mensen die een passe partout hadden gekocht een extra evenement te organiseren om de, in het water gelopen, zondag goed te maken.

dat was dus ook het eerste waar ik aan dacht. gezellig met de source diehards partiejen. maar idd niks is zeker, en we moeten zeker nergens van uit gaan. maar wat moet ik nu doen. je kan via ticketscript je geld terug krijgen voor je kaartje. is dit verstandig om te doen? ivb met dit soort opties..
Uitspraak van Joost'92 op woensdag 14 juli 2010 om 23:19:
je kan via ticketscript je geld terug krijgen voor je kaartje.

Ticketscript is een tussenpartij die niet geld terug kan storten naar bezoekers. Hierover is vanuit ticketscript niets gecommuniceerd. Houd de website van Source in de gaten voor updates omtrent dit onderwerp.

Source Crew
Een paar dagen later, maar ik wil het toch nog even zeggen: WAT EEN GENIAAL FEESTJE

Echt waar, fantastisch! Het is toch wel een compliment waard, dat het lukt om zoveel enthousiaste mensen te creeren in een relatief korte tijd.

Zonde voor jullie van de storm!

Voor de mensen die ook op Fort aan de Klop zaten....t was gezellig daar onder de Tipi Wan! Volgend jaar weer....
Uitspraak van Mockba op donderdag 15 juli 2010 om 12:44:
Ticketscript is een tussenpartij die niet geld terug kan storten naar bezoekers. Hierover is vanuit ticketscript niets gecommuniceerd. Houd de website van Source in de gaten voor updates omtrent dit onderwerp.

staat op t kaartje vandaar;)
 
best vermaakt
alleen de mensen die er liepen :vaag:
Tobias Thomas voor mij onverwacht de held van de dag, wat een heerlijke platen op een heerlijk festival!!
Wens de organisatie sterkte en hoop dat er volgend jaar weer een vervolg komt dit geweldige intieme festival!
Grtz Bob

PS. kan iemand me even aan een paar track id's helpen die Tobias Thomas afgelopen zaterdag gedraaid heeft?
ALTERNATIEF EVENEMENT:
SOURCE FESTIVAL ADDITION

Zondag ging niet door voor veel bezoekers en op zaterdag zijn er veel bezoekers geweest met overgebleven munten. Speciaal voor hen organiseert Source een alternatief evenement: Source Festival Addition.. Een avond die met een verbazingwekkend aantal artiesten en acts alle bezoekers een passend en feestelijk alternatief wil bieden. Want als één ding duidelijk is, is het wel dat ons publiek Source maakt tot wat het is, een festival om met z´n allen te koesteren. En dat gaan we dus passend vieren.

Voor ieder met een passe partout of zondagkaartje, en voor ieder met 8 munten wordt het feest georganiseerd. Heb je meer dan 8 munten, of een passe partout en munten, dan kan je dus iemand meenemen. De munten kunnen dus worden ingeleverd voor entree. We zijn bezig met een vette locatie en line-up. Deze worden binnen twee weken bekend gemaakt via de mail, facebook en onze websites.

We willen op deze manier iedereen tegemoet komen die de zondag heeft moeten missen. We gaan wederom voor een onvergetelijke avond met het beste publiek van Nederland.

Source Crew

www.sourcefestival.nl
Ik heb nog 4 munten over... gr
Komt er nog een refundregeling? Zit namelijk niet te wachten op een indoorfeest(avond) terwijl ik voor een festivaldag betaald heb.(ben geloof ik de enige). Vind het vreemd dat hier nog geen woord over gerept is. Zoiets is toch niet meer dan logisch. Hier zou ikzelf toch in ieder geval iets over vermeld zien worden.

Mvg.
berichtgeving hierover is er niet ?

Uitspraak van Mockba op donderdag 15 juli 2010 om 12:44:
Ticketscript is een tussenpartij die niet geld terug kan storten naar bezoekers. Hierover is vanuit ticketscript niets gecommuniceerd. Houd de website van Source in de gaten voor updates omtrent dit onderwerp.
laatste aanpassing
SOURCE ADDITION. 3 OKT IN DE TROUW. 16.00-04.00. VOLWAARDIGE FESTIVAL PROGRAMMERING.
leuk alternatief. zeker aanwezig! wel enigsinds balen dat het op zondag is.. de velen source bezoekers die niet uit amsterdam komen zullen vrij moeten vragen op maandag.. en hoe zit het met de kaartjes gekocht bij frs eigenlijk? ook kaartje opsturen ofzo?