Partyflock
 
­ Nederland

Source Festival 2010 twee dagen én een nieuwe locatie

gepubliceerd door , op
Na drie succesvolle zomeredities en tweemaal een uitzinnig Source on Ice maakt Source zich op voor eenzelfde formule in een gloednieuwe vorm. Source Festival 2010 zal op een nieuwe locatie plaatsvinden en duurt voor het eerst niet één, maar twee volle dagen.

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli verandert de Nedereindse Plas in Utrecht, dankzij de combinatie van bewezen talent en vernieuwende acts, in een lustoord voor de elektronische muziekliefhebber. Om de verschillende muziekpodia heen zal daarnaast ook genoeg ruimte zijn voor culturele en creatieve projecten in de vorm van kunst, theater en visueel.

Naast de groei van het festival naar twee dagen groeit de zaterdag, met twee extra podia in vergelijk met Source Festival 2009 naar een totaal van vijf. Van 11:00 tot 23:00 zijn er heel veel verschillende acts en dj's uit ons land en alles wat daarbuiten valt. Op zondag is het festival van 13:00 tot 23:00 intiemer van opzet met drie podia en beperkte capaciteit.

Muzikaal kunnen de bezoekers genieten van live optredens van oa. Matias Aguayo, Lawrence aka Sten en Moderat & Pfadfinderei. De laatste act is bijzonder van aard. Moderat & Pfadfinderei bieden Source Festival een zeer exclusief muzikaal en visueel hoogtepunt op de zondag. Verwacht een monumentale show, waar slepende en opzwepende muziek en bezwerende beelden bijeenkomen in een elektronisch totaalspektakel.

Met Amerikaanse aanwezigheid in de vorm van Theo Parrish en Robert Hood, een Kompakt stage onder aanvoering van Koze en Superpitcher, Londense dub van Conquest vs Silkie en van eigen bodem techno keizer Joris Voorn krijgt het festival een zeer uiteenlopende muzikale programmering van originele house en techno met kruisverbanden naar jazz, dub en disco. Deze lijn van artiesten wordt in de programmering doorgezet en de komende weken verder bekend gemaakt.

Kaarten voor Source Festival kosten slechts €29,50 voor de zaterdag, €24,50 voor de zondag en €43,00 voor een passe partout (ex. fee). De online voorverkoop verloopt via www.sourcefestival.nl. Overnachten op de locatie is niet mogelijk.

14 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
Locatie ziet er leuk uit boys! (Y)


Line-up spreekt voor zich...:)
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOURCE!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
vette locatie !!!
 
lekker gedurfd...top initiatief..

gaan we zeker bijzijn(Y)
 
zo raam open en mee genieten of toch maar daar naar toe
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 20 april 2010 om 11:38:
lekker gedurfd...top initiatief..

gaan we zeker bijzijn

1000% mil... is kwartiertje lopen van mn huis dit!

Ga daar altijd hardlopen maar dit weekend zeker niet:D
Silkie & Quest!!
Moderat (h)
parrish en hoooooooooooooood! had ik niet verwacht van de organisatie
koze in nederland sowwwww