Partyflock
 
Megarave
21 augustus 2009
georganiseerd door Site Site

Villa de Heerlijkheid (binnen, buiten) op de kaart
Herikweg 5
Hoogvliet
NederlandNederland

Tickets & prijzen Megarave

Voorverkoop:€ 25,-
VIP:€ 65,-
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
16
Meeting
Er was een meeting, om 10:45, met 6 bezoekers.
Winactie (gesloten)
Verslag
Door anoniem (485).
Stemresultaat: goed
geweldig357%
zeer goed7715%
goed19337%
ok7915%
voldoende4910%
onvoldoende357%
slecht153%
zeer slecht71%
waardeloos255%

135 waarderingen

Gewoon een Kanker feest met Hoofdletter K
simanara
Ik vond het leuk geprobeerd,maar verder een totale aanfluiting.zo weinig mensen? en Bij de FRS zeggen dat het uitverkocht is?Dat klopt gewoon niet en was gewoon erg jammer want de mensen die er waren probeerden er tenminste nog iets van te maken!
markkram
Allemaaaaaaaaaaaal AAn DE KK!!!!!! :D
edje.
Main : schraal, security & politie = kut , maar wel gezellig publiek !!
:bounce: MissBe­haviou­r :bounce:
Wat een tegenvaller zeg... MEGARAVE = MINIRAVE! slecht georganiseerd, weinig volk, slechte sfeer... kortom BAGGER!
Bri:hyper:
Bij de allerlaatste DJ in de Early ging t echt knetter hard... Iedereen ging los en t was echt Megarave gevoel...Jammer dat het niet het hele feest kon!!! Ook echt n locatie van niks... Volgend jaar beter toch??? Wel lekker gratis frikandelletje opt eind en veel toffe mensen leren kennen!!!
Marylou
We hadden t beter MINI rave kunnen noemen! Feest was wel super gezellig. Prima vermaakt :D
[WZK]p­eppieD­Estokb­elg
gellukig was ik er anders was er geen kk aan (6)(6)(6) o:)
MysticMara
8) Op welke site staan de foto's die de politie van iedereen heeft gemaakt??? Trapte net een patatje naar binnen :flower:
Auswous
Schande! Het was nog een beetje leuk omdat er veel bekende waren
Het viel tegen, maar t was gezellig:)
Wesleyy_
slecht van RIGE, vooraf mooie praatjes hebben maar het dan niet uitlaten komen. de 'energiehal' leek nergens op, behalve het geluid dat was lekker hard. blij dat ik niet naar de mainstage ben geweest zeg, als ik die livesetjes zie zijn het alleen maar hitjes, alleen dione en negative a draaide lekker. de early rave en oldschool waren ook lekker(y) verder lauw drinken zonder prik, beetje jammer allemaal!!!
~* J L Z *~
Dit was echt een schande voor de naam Megarave.. Zeer slecht aangegeven, slechte locatie en aankleding, geen eten en sigaretten enzzzzz.... Tis dat sommige Dj's er waren, anders was het helemaal een aanfluiting!
deBor
Tegen etenstijd al door het eten heen ??? voor de rest was het goed te doen met name omdat der veel bekenden waren ...
JoshuaVL
Mijn eerste feest, ik vond het geweldig, maar zonde dat het zo vroeg eindigde!
Schranzaja
:Z
StarScream
Coole industriële locatie;) GELUID was HARD!!! SUPERRRR-setjes in de early van Dr Z-Vago, Noizer&Berry en Predator!!:D Lekker ouderwetse strobo's&rook in 't E-halletje;p Meer aankleding hoeft niet! KLOTE-gemeente met vergunning inkorten en POLITIE-inzet:( Jammer dat Heineken 's morgens met opbouwen laat kwam met de koelkasten, drank en een kapotte tap...Veel bekenden:D
was leuk tot dat ik eruit werd gegooid zonder reden STINKWOUTEN!!!
had het zeer naar mn zin top feestie, vette locatie zonde dat het om half negen was af gelopen en het geluid was vet hard
Leuk!!
TERROR­GABBER­1985
:bier: ik vond in het begin beetje een kutfeest weinig aankleding enz tot dat ik het geluid hoorde bij de main en early zaal toen was me feest (Y) kick terein maar weinig opkomst kon veel meer feestgangers bij vond ik maar je had wel de ruimte en de sfeer was soms ver te zoeken maar we hebben wel laten zien dat we wel kunnen feesten in Hoggvliet zonder gezeik, alleen die 4 mongolen maar die waren snel afgevoerd :bier:
!!!!!!!!Kimmy!!!!!!!!!
HEELUK LOS GEGAAAAAAAAAAAAN
Chicago chick
Goh dit zijn zeker de reacties van ALLE mensen die er waren, super gezellig tuinfeest
Hakkuh Annie
Rot burgemeester.. intrekking van de vergunning. En hoe is feest verlopen gewoon zoals normaal goed dus! Dr-Zvago butiengewoon goed :yes: Predator goeie set. Noizer & berry :yes: :bounce: Al om al geslaagd feessie met heel tegenslagen verwerkt te hebben :d Volgende editie wordt gewoon 10x beter.... Weg met die burgemeester en zn domme eisen!
JtotheAZZY
Was weer gezeliig hoorrr!!!
P3RU
Volgende keer gewoon weer maasvlakte!
Ferr Enough?
Prima vermaakt, veel leuke en bekenden mensen. Mainstage was goed te doen. Leuk feest! :yes: Jammer van de tijd.. :/
Zanzibar
Aardig feestje voor tussendoor, maar het was wel erg amateuristisch aangepakt. Leek meer op een debuutfeest van een organisatie dan op een feestje van een organisatie als Rige
- Kevin²³ - DarkTrip To Achemar -
Vette lokatie, alleen een klote indeling, geluid bij main was klote, early zaaltje was goed geluid maar het stonk er naar zweet. had van vip wel eventjes wel meer verwacht dan nootjes en salade.
Adaa
Het miste 2 dingen kwaliteit en sfeer .... maar heb me alsnog plankgas vermaakt met de mensen die r waren.....had er meer van verwacht
:beer:­Stefig­oS:smo­ke:
Lekker weer, gezellige mensen sfeer was der ook wel. alleen had t nog 3x drukker kunnen zijn, eten en bier had der genoeg moete zijn. voor de rest top!
[Devil­icious­]
heb me wel vermaakt met alle bekenden die er waren maar had er wel meer van verwacht
Nickje' »Repix«
Setjes/Geluid Was Dikke + Sfeer - Organisatie -/- Het weer maakte alles goed:D :respect:: JDA&Headbanger:respect: ,Tommyknocker:respect: En Predator(L)(L) Uiteraard :respect: Over algemeen een lekkere megarave. had er wel meer van verwacht, Ben nu wel nieuwschierig naar volgend jaar megarave..
Ow ja, een volgende keer vindt ik dit niet echt de moeite waard!! Bier was elke keer op, geen eten, GEEN SIGARETTEN, je kon niet eens je handen wassen..kort omschreven KUT feest...
tis dat ik het naar me zin had met bekende en ik zelf lekker van de kaart was. maar de sfeer was heel ver te zoeken. was helaas ook rustig.
ik vond het zwaar chil! by ons was de sfeer echt geweldig! heb een top feest gehad!
TILT
viel me zwaar tege maja vermaakt met bekenden:bier:
Early Raveteef
Errug warm in de early(N) Slecht georganiseerd allemaal.Had er veel meer van verwacht!!
An_dre
Er werd lekker gerdaaid en het was gezellig, maar verder zag het feest er triest uit.
Notorious DJ
viel heelaas tegen, weinig mensen, nog minder tijd door later open.... erg jammer
Gurret
Tommyknocker :respect:
waakschaap
grappige locatie voor minirave, jammer van abou en de te aanwezige kit. hoogtepunt: die vage deltapatient op metrostation hoogvliet, die op zeer aparte wijze de bus toezong en -zwaaide
Aggiestyle
kzet net zelfde als reactie erop. zetten als mijn zusje..muziek was goed, organisatie niet!!!
Foltergeist
Net of 1500 gevangenen een middagje werden losgelaten, zo voelde ik me :lol: Gemeente bedankt (N) Predator en Berry & Noizer waren cool (Y)
[NL]Sandraa.
Matig...Had er wel iets meer van verw8 eigenlijk... :)
-XINX-
het had nou niet de uitstraling van Mega-Rave. maar het was zeker gezellig !
Exomni
leuk feesie, terrein was klein zeg :S maar ik heb me prima vermaakt bij de VIP, gezelige sfeer tot zo'n 7 a 8 uur want er kwam teveel ME en te veel politie aan te pas dan ken je wel begrijpen dat de sfeer minder werdt ;)
[HC]Loco_­Stef[HC]
jammer van de locatie en dat t zo rustig was maar voor de rest goed vermaakt
MC DECIBELLA
vond het een armoedige teringzooi voor die 35euro,sfeer onderling was juist hartstikke goed,maar dat machtsvertoon van de beveiliging en die skotoe hangt me de keel uit.stelletje galbakken met zijn 5 een jongen aanpakken.zeker thuis niets te vertellen,.de muziek was ok.en die pendeldienst was goed geregeld.maar dit mag geen MEGARAVE genoemd worden.
vageling!!!!
ik vond het wel een goed feessie maar had er wel iets meer van verw8 en iedereen zeg dat het bier op was ik heb gewoon bier gedronken en gehaalt bij de bar tot het einde van het feest ze hadden maar een half uurtje geen bier dat moest nog gehaalt worden maja en nog wat anders er liep gewoon een klein ventje van 9jaar rond die met zijn vader mee was ofzo zij die
Mr_M
Jammer dat de siging matig was. We moesten zoeken naar het evenemententerrein en de ingang. Verder jammer dat het eten zo vroeg op was en dat de area's zo ver uit elkaar lagen, MAAR het eten is goed opgelost door om 20.30 gratis eten uit te delen :respect: Verder wel vermaakt dankzij de vette dj sets. RTC Rulezz! Dank u Sjors! (y)
early-tripper
wow wat un kinder speel plaats geluid was goed muziek ook lekker alleeen het was het niet heelemaal beetje jammer :(
Mixter
had er mer van verwacht.. en de sfeer was ook ver te zoeken en ja de locatie daar zeg ik maar niks over
PUUSTUH
TE veel politie, slechte omgeving, en het bier op om 6 uur! geluid bij de main en early rave is het enige positieve van dit feest
sarino
vond het wel vet :D
Vet feestje hing alleen een beetje rare sfeer door de vele politie
Raving Butterfly
Beetje een trieste boel, 3 uren weggesnoept over het hele feest, klein, rustig en een overdosis beveiliging. Maar wel goed geluid en lekker gedraaid! En da's toch het belangrijkste :bounce: Mooie opwarmer voor Neophyte!
Teveel van verwacht, wat een domper zeg. Wel lekker geluid in de main, maar daar is ook alles mee gezegd. Early ben ik niet eens naar binnen gegaan, wat een hitte! Zeer slecht dat het eetkraampje al vroeg dicht was, klote dat er buiten geen bier meer gehaald kon worden. Daarnaast was het echt te rustig, en dat terwijl het terrein klein was! Aanfluiting van de bovenste plank.
don't deny the beat
:respect:rige!! vet feessie! beetje jammer dat het allemaal zo moest lopen...
Jiieehaa:[
Gezellige boel!
Tony Montana
Leuke reunie :D kostelijk vermaakt!!
Had er meer vsn verwacht..!! Maar heb me tochprims vermaakt..!! :beer:
:Kevin­::boun­ce:
lekker lkker lekker feestje !! chrono en demondwarf :respect: , heel erg dik :D
Craizy Daisy
feestje was wel goed, organisatie was niet goed!!!!!
RAUWKOST
Zo bijzonder was het niet, aankleding was best minimaal, terrein had beter ingedeeld kunnen worden en dan nog eens een heel korps politie om ons heen:loser: Dan nog niet te spreken dat het om 20:30 al afgelopen was:O Verders best kunnen vermaken bij J.D.A & Headbanger, Tommyknocker, Endymion en Dione was :respect:
Patricia
Muziek was wel aardig, maar over de rest zullen we maar niks zeggen. Beetje jammer allemaal.
PSYCKODJ
Rige thanks (y) Jammer dat we zo'n burgemeester hebben :@ till next time ;-)
ondanks een zesje (voor het feest zelf) heb ik toch een leuke dag gehad! ik heb het prima naar mn zin gehad. leuk publiek
XTVie
Dikke plus voor alle gasten die de organisatie uit hebben gevoerd! (Behalve die jood die me telkens halve biertjes gaf)Met zo'n relaxte, begripvolle instelling hebben zijn ze van onderschatte waarde geweest voor een goeie sfeer!Hopelijk staan er op de komende parties net zulke toffe gasten :D
Arre
wel leuk feestje alleen jammer dat t zo slecht geregeld was :S heeerlijke set van rtc :respect:
»*­Angela*­«:looser:
Had er meer van verwacht! nergens staat aangegeven waar het was:S was een Kut terrein! om half 6 was het eten op, moet niet kunnen:/ Gelukkig had ik het kaartje gewonnen:P door paar vrienden was het feest nog te doen!
[M].­ar'Loe.­[S]
was opzich wel vet,, vond de sfeer iets minder,, :(
The Fame Monster :[
Ondanks de kut locatie was het best een leuk feestje .! :)
Rianne (k)
Het was eerder een minirave!! Verder super vermaakt, gewoon gezellig. Jammer dat de oldskool niet zo gewaarderd werd..
DURACE­LL:bou­nce:
Lokatie was weinig aan, geluid was ook niet alles, de eettent al om half 6 dicht:S Uiteindeljk supergezellig gehad in de MC Donalds:roflol:
Er werd echt lekker gedraaid, met name Tommyknocker :respect:, het weer was goed. Jammer dat de rest zo KUT geregeld was. Geen sigaretten, geen eten meer vanaf 17.00 uur en het geluid kon ook wel beter. Hoorde alles door elkaar heen. En de sfeer was echt opgefokt :nee:. Gelukkig wel een gezellige dag gehad. Maar geen Minirave meer voor mij in Rotterdam.
xx_­nelleke_­xx
ik vond er niet echt veel aan. het drinken was al helemaal niet te zuipen :loser: was blij dat het maar tot 20.30u duurde ipv 23.00 uur. anders had ik me eigen daar nog langer moeten vervelen :S:S
eddy terror
heb me super vermaakt goede sfeer.er werdt goed gedraaid.magere opkomst kan ook niet anders dan met zo.n sandyrave half 9 ppppfff we zijn geen baby,s meer ,vieze tering abbadoullaaa smerige rasist
* Bianca *
Een voldoende omdat het erg gezellig was, maar het feest zelf was niks. Early was stikheet en main was ook matig (geluid was wel goed). 's Middags was de wijn op, biertap was stuk en de eettent was dicht. En 3 man beveiliging per bezoeker.. :/
Rico [Niet Verhoeven]
Tof feest (y) Zover ik het kon zien en mee kreeg heeft iedereen zich netjes gedragen en laten zien dat de burgemeester een domme beslissing heeft genomen. Thumbs up for you all (y)
Mouse:[
Vond de sfeer een beetje tegenvallen, zoveel politie en ME, het zal allemaal wel nodig zijn.. Beetje jammer. De aankleding was ook matig. Gelukkig deden de DJ's bij de early en de oldschool zeer goed hun best en was het wel gezellig met t groepje
OLDSKOEL HOUSE ! ! ! :D
was wel even :vaag: daar :lol:
vorkje
vond het erg slecht georganiseert, maar het ging er wel lekker op :) iedereen ging los en het weer zat mee. een rave was het wel maar laat dat mega er maar af
Bankster_­Beats
Gezellig. Had alleen wat meer verwacht van de zogenaamde "rel". Er was meer ME en kk popo dan bezoekers. Parkneger en Paul waren flex.
Speake­rfreak­er!!!
best vermaakt :bounce: tommyknocker :respect:
Feest zelf viel een beetje tegen , ze hadden er echt wel wat meer uit kunnen halen (energiehal (sfeer) )maar was gezellig met de mensen waar ik mee was ;) Oldschool was helaas weinig animo voor :( respect voor de dj's ! wespen :rot:
Marticos Hell
Tjsa was leuk omdat het dichtbij huis is. Aankleding had wat beter gemogen. verder wel prima vermaakt. Reiner _0_
Brutal-Bass
Ja opzich de lokatie is niet verkeerd:P achtergrond industrie schoorsteen, alleen de aankleding en jammer dat het zo rustig was, majah wel top dagje verder gehad!!!
JannekevH
Kasparov _O_ wat een set!!!
Jeffrey!
Vond het zwaar tegen vallen! Er was niet veel aan, maar vanaf Paul, Darkraver & Ruffian begon het goed te knalle :respect:
L-townMadness
Had er iets meer van verwacht..vooral wat drukker..maar al met al wel vermaakt :)
Gabber_79
lekker feessie gehad :) kon gratis de v.i.p ruimte in hehe ;) dus lekker van de bier geprofiteerd :ROT: de snackkraam was dicht rond half7 slecht geregeld had wel meer eetkraampjes verwacht :S en was errug rustig maar verder was de muziek toppie (Y)
fuck the system! en kale koppen niet te stoppen! rtc altijd leuk !jammer dat het vroeg afgelopen was.ook wat te veel smurfen aanwezig.
Prima vermaakt. :bounce:
nog rotter dan rod
Bedankt jongens voor mijn tuinfeest, het was echt geslaagd en echt tof dat er zoveel van mijn vrienden zijn langs gekomen, dat had ik nooit gedacht dat er zoveel bekenden langs zouden komen, Volgend jaar weer ,dan zijn jullie weer allemaal welkom !!!
' KLEINE.­PLUIZEBOLL (L).­° ¤
We hebben Ons Eige feestje gemaakt!! Verders Optimaal vermaaktt!:cheer:.. Jammer van alle politie en dat ut tog half 9 duurde:\.. Schatte(L), was kk kei met julliee!:bounce:
Had er wel iets meer van verwacht maar tog heb ik het super naar mijn zin gehad! De tijd ging ook fucking snel omdat t opeens zo vroeg afgelopen was! Alleen maar door een stelletje debielen in HvH die het nu voor iedereen hebben verpest!!
het bier was goed (heineken) het was te rustig heb mezelf er knetterend doorheen geholpen voor de rest prima vermaakt :D:D
ja moet je er van zegge, sfeer was super geluid lekker werd aardig leip gedraait. alleen die burgemeester mag van mij wel dood valle!!........ half 9 helemaal gek fucking mafkees
*Dani*
Ik vond t wel grappig daar en dus zwaar vermaakt! Tja, veel politie misschien, maar er is tenminste niet geschoten....! :[
' Justin.­ :bounce:
Lekker gedraaid, min. punt geen pin automaten:S ( Meer van et feest verwacht) Voor de rest wel gezellig dagje gehad :D
[ r_­AW ] Detoxicated
vage locatie daarbij leek het wel alsof je opgesloten zat met de hoeveelheid politie en ME.. props voor Predator en Berry & Noizer :respect:
[G.­t.­A]Tjappie :bounce: :cheer:
Wel vermaakt! gezellig gehad met (on)bekende.. maar vond r tog een beetje een rare sfeer hangen.. Had t ook wel wat drukker verwacht:O
Noddy
rose rose ole ole :lol: prima vermaakt! mooie gozer gezien O:)
Liesje­gaatlo­s:yes:
Was een erg gezellig en geslaagd feestje met de ladies :D
muziek was helemaal goed :bounce: lekker veel gezellige bekenden maar ik had t idee dat ik onder curatele stond :( ...hoe is het mogelijk dat er door de beveiliging en politie (met honden achter de hekken) zo'n dreiging wordt geuit dat t beschaafde clubje mensen dat er was wordt geprovoceerd, zodat zij het kunnen rechtvaardigen om 1 persoon bijna lens te slaan en schoppen dat z'n vrienden er wel tussen MOETEN komen?!! hele nare vertoning van overmacht!!! en dan nog 30 man politie naar binnen sturen ook???
(6) Godfather B)
leuk, alleen errrugg saaie bekleding zeg! noizer THANK YOU :D
Dikke doppe niet te stoppen (L)
jammer van vele politie en hete early zaal, ma was te doen :)
-Alexandra-
ieniminie-rave :-P
Loesje1974
geluid viel wat tegen, drinken was lauw,maar heb me toch vermaakt!
Shampoo
Wat heb ik het ongeloofelijk na me zin gehad veel nieuwe mensuh ontmoet :D Geluid goed, lkkr gedraait :) Had alleen last van die irritante kut wespe :P Maar zkr geslaagd (Y)
POES
moeilijk jammah dat t half 9 afgelopen was, betaal je wel je geld voor en hvh is niet te vergelijken met dit maarja... Verder was t wel n leuk feest (y):):bier:
pillennek
pffffff wat was dr.z-vago aan het doen dan!!!GEWELDIG:D voor de rest was het allemaal wel aardig geregeld jammer dat de deuren bij de early niet open mochten wat was het daar warm zeg.....
Predator (L) held van mn dag :D
sportfriek
geweldig feest! mooie locatie gezellige mensen, heerlijke early hardcore setje van Noiser :-P :bounce:
SPEKCORE
was een relaxed feestje :D stik goed vermaakt
G.­I.­T._­JeFry_­
t viel nogal tegen naar wat ik er van verwacht had! stomme opstootjes, onze "rotterdam hooligans" KUCH mja gelukkig werd er lekker early gedraaid:d
sanne (6)
tsja... het was wel gezellig, werd goed gedraaid maar om half 7 een gesloten eettent :S er was nog een klein opstootje waar gelijk 30 man security en een heel politiekorps op af moeten gaan... :/ die g ozer werd een lens geslagen en getrapt door zeker 5 man security (N) had er meer van verwacht...
vinyl_­infection
Tommyknocker // Predator :respect::
super gezellig!
jasper
als we het dan toch over de echte early sound hebben!! PREDATOR!!!! held van de dag!
gezellig feestje, top weertje, lekker naar me zin gehad
Party Nimf
Qua sfeer, van ouds!!!
rolstoel-terror
klein maar fijn feessie, heb me heerlijk vermaakt alleen was het een beetje aan de frisse kant met die wind
EQUINOX
was zekker een lekker feesie en vooral die harde bass was lekker
Tumult
Wat een gèk feest was dit. Lekker rustig, goed weer, sfeer en muziek. Dr. Z vago en predator :respect: aboutaleb optieven! Volgend jaar hoöp ik weer.
Elineet
Pfft, 21.15 al thuis.. Verder wel vermaakt, maar niet echt bijzonder. Gelukkig geen (grote) rellen, dus hebben we mooi laten zien dat 'wij' ons wel kunnen gedragen! :respect:
:bounc­e:Keep it Hardco­re:bou­nce:
goed geluid, goeie sfeer wel uurtje van te voren weggegaan vanwege vele politie en kans op rellen zeiden ze!!! Voor de rest prima vermaakt
topper!!!! respect voor de goeie ssfeer:D
noizer en berry, z-vago, lars :respect: de ekte early sound!
! (6) *­ N.­ *­ (6)™ !
Lekker weertje gehad, goed geluid, maar wat een gaar terrein zeg...
hc4life
Was leuk met de groep :D Sfeer toppie (y) Heb voornamelijk op de main gestaan en heb me reuze vermaakt :bounce: Bedankt mensen (y)
*­Hardcore Terrorist*­
goed feest heb een lekkere piep in me oren ... Bier op om 6 uur? beetje jammer! top vermaakt :D

Line-up Megarave

1Major Army Comand
za 12:00 - 13:00:  hardcore
hardcore
za 13:00 - 13:45:  · live hardcore
za 13:45 - 14:30:  hardcore
hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
hardcore, hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
za 15:30 - 16:30:  hardcore
hardcore
za 16:30 - 17:30:  Italië hardcore
za 17:30 - 18:00:  · live hardstyle
za 18:00 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 20:00:  hardcore
hardcore
za 20:00 - 20:30:  · live hardcore
· MC hardcore
2Veteran Forces Compound
za 12:00 - 12:45:  hardcore
za 12:45 - 13:45:  hardcore
za 13:45 - 14:30:  België hardcore, hardstyle, retro
za 14:30 - 15:15:  hardcore
za 15:15 - 16:15:  hardcore, retro
za 16:15 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 18:15:  · live
za 18:15 - 19:00:  hardcore
za 19:00 - 19:45:  drum & bass, hardcore
za 19:45 - 20:30:  house, techno, hardcore, hardstyle
· MC drum & bass, hardcore, dubstep
3Naval Base Battalion
za 12:00 - 13:30:  techno, hardcore, hardstyle
za 13:30 - 14:30:  house
za 14:30 - 15:30:  techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, urban, hip hop, house
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 17:30:  retro
za 17:30 - 18:30:  België hardcore, trance, house, hardstyle
za 18:30 - 19:30: 
za 19:30 - 20:30:  techno
4Elite Special Operations
za 12:00 - 13:15:  hardcore
za 13:15 - 14:15:  hardcore
za 14:15 - 15:30:  house, techno, hardstyle, trance
za 15:30 - 16:45:  hardcore
za 16:45 - 18:00:  hardcore, techno
drum & bass, hardcore
za 18:00 - 19:15:  hardcore
za 19:15 - 20:30:  hardcore
· MC hardcore, house, hardstyle
Nieuws
Megarave
4 september 2009
Door ‘Hoek van Holland’ zijn er door de gemeente Rotterdam op het allerlaatste moment nog een aantal ernstige veranderingen opgelegd met betrekking tot de vergunning Megarave. De gemeente is teruggekomen op de reeds eerder verleende vergunning om het feest tot 23.00 uur te laten duren en heeft Rige opgelegd om 20.30 uur het evenement stil te leggen. Dit bericht is zojuist medegedeeld aan Rige Entertainment (vrijdagmiddag 4 september), waardoor de organisatie een aantal grote veranderingen heeft moeten doorvoeren. 149
Update Megarave
31 augustus 2009
Tijdens de Megarave zal in de Energiehal Area vanaf vier punten met de muziek geblazen worden bij de deejay die draait kan je indien nodig oordopjes ophalen als het je iets te veel wordt. Ook is MC Dart aanwezig om bij de old school houseclassics acte de presence te geven dus wordt het helemaal gezellig. 68
Op zaterdag 5 september zal er in Hoogvliet Rotterdam op een van de nieuwste festivalterreinen uit de regio het Megarave Outdoor Festival plaatsvinden! Na lang zoeken heeft Rige Entertainment eindelijk weer iets dicht bij huis gevonden wat aan de strenge eisen voor een vet buitenfeest voldoet. 80
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
Hoe vonden jullie megarave f:algemeen43
Live sets megarave 05-09-2009 muziek61
Megarave in 2009 naar 3 landen f:hard39
TK: Aangeboden Vip ticket Megarave, 5 september tickets5

1090 opmerkingen

de organisatie van megarave kan hier niks aan doen
de politie kan hier niks aan doen (die doen wat hen verteld word)
de burkameester van rotterdam is juist de oorzaak :@


en idd, dit feest is zekers niet te vergelijken met dat feest in HVH. al dat gezeik om niks. Wat nou geruchten dat hooligans op dit feest los zouden gaan? donder toch op man :S
Voor de ongeduldigen: foto's komen morgen voormiddag online (f)
 
Uitspraak van HC2Db0ne op maandag 7 september 2009 om 19:49:
de burkameester van rotterdam is juist de oorzaak

en als je daar een topic / poll over opent word die verwijderd door flock :cry:
Opmerking

Op maandag 7 september 2009 om 00:43 is door een medewerker geconstateerd dat je het beleid hebt overtreden. Hieronder volgt een specificatie.

Betreft: Real-Lunatic
Geconstateerd: maandag 7 september 2009 om 00:43
Categorie: forumtopic - onzin
Omschrijving: Het onderwerp dat je hebt geopend, is behoorlijk onzinnig.
Waarschijnlijk bestaan er al een heel aantal onderwerpen met dezelfde strekking, of misschien gaat het helemaal nergens over en is het derhalve gesloten.
Actie ondernomen: nee
Element: Niet mijn burgermeester in Actueel


:[
laatste aanpassing
Uitspraak van Stijn op maandag 7 september 2009 om 20:04:
Voor de ongeduldigen: foto's komen morgen voormiddag online

Zal es tijd worden! :lol: Nee hoor..doe maar rustig aan!
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 18:26:
heb alleen bij het weg gaan (om 5 uur) alleen 5 agenten bij de ingang zien staan en die wenste met netjes een fijne dag heb verders alleen 1 burger auto en 1 busje met agenten gezien Dus wat ik er van mee gekregen heb vond ik ze vrij netjes en correct (en ik ben totaal geen fan van hun :bloos

idd helemaal gelijk :D!
dus waren ze eigenlijk wel nodig?:S
laatste aanpassing
Uitspraak van Loesje1974 op maandag 7 september 2009 om 15:15:
Als je gewoon aan het feesten bent,heb je toch geen last van politie die buiten de hekken staan?
Snap het probleem niet...feest lekker en gedraag je gewoon..heb je ook geen gezeik,en ook hun zullen dan inzien dat het niet nodig is om zoveel man in te zetten!

dat vind ik dus ook. ik heb ook geen last van hun gehad. en ik vond de beveiligers op het terrein echt vet relaxed :D


Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 18:38:
nou toen afgelopen was om half 9 stond al het blauw langs de weg hoor

niet veel van gemerkt, maar een aantal heb ik er gezien :D


Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 18:26:
wat ik er van mee gekregen heb vond ik ze vrij netjes en correct

hier hetzelfde. wij hebben nog aan een agent gevraagd hoe het was verlopen. ze waren tevreden en wenste ons een fijne avond! niet alle agenten zijn klootzakken :lol:
Uitspraak van :Kevin::bounce: op maandag 7 september 2009 om 16:11:
http://www.plukkies-partypics.com/page4.php?view=preview&image=5265&category=38

kaalimerooooooooooo
 
an-core ; maken zelf wel uit of we wel of niet van feest weggaan !
 
haha wat een trieste bedoeling dit feest, ben blij dat ik daar niet ben geweest! op de foto's ziet het er iig maar saai en leeg uit

enne die "main" ziet eruit als een stand voor veilig vrijen
bij Decibel hadden ze zo iets bij de ingang staan om de mensen in de rij te entertainen hahaha
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 19:33:
1 ding,,,leg dit probleem niet bij Rige.

Die hebben er ook niet om gevraagd + dat het uberhaubt nog door mocht gaan is al een wonder,
en dat is dus wel aan hun te danken.

Grtz Michel.

welk probleem? dat ze om half9 moeten sluiten niet nee maar het volgende is wel hun proleem;
- je handen kunnen wassen op wc's (ze lijken udc wel)
- genoeg drinken
- eten tot minstens een half uur voor einde
- goed geluid
- aankleding

Wat de reden is van al die falende feesten de laatste tijd weet ik niet mischien zijn we opzoek naar het gevoel van vroeger
mja yesterday is history!
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 23:01:
Wat de reden is van al die falende feesten de laatste tijd weet ik niet mischien zijn we opzoek naar het gevoel van vroeger

kheb ook geen id waarom er ineens falende feesten zijn ik weet wel dat dat niet langer door kan gaan,
want ja yesterday is history!
dus moeten we knalluhh, voor uit knalluhhhh :cheer: en hard

mja tis wel jammer
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 23:01:
welk probleem? dat ze om half9 moeten sluiten niet nee maar het volgende is wel hun proleem;
- je handen kunnen wassen op wc's (ze lijken udc wel)
- genoeg drinken
- eten tot minstens een half uur voor einde
- goed geluid
- aankleding

jaa inderdaad. en als je geen alcohol dronk, kon je alleen cola en sisi en water halen. de cola en sisi waren niet te zuipen. op de lijst stond ook 7 up mara dat hadden ze niet eens... water heb ik maar gebruikt om me handen te wassen :S:S duurt geintje, 2,50 om je handen te wassen :S
was een super vet feest.lekker relaxst sfeertjuu.met alleen zeer goede schik gehad.en politie geen last van gehad nog efkes mee liggen ouwehoeren

Uitspraak van xx_nelleke_xx op maandag 7 september 2009 om 21:40:
hier hetzelfde. wij hebben nog aan een agent gevraagd hoe het was verlopen. ze waren tevreden en wenste ons een fijne avond! niet alle agenten zijn klootzakken

had ik dat niet gevraagd nell hihi
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 7 september 2009 om 23:01:
Wat de reden is van al die falende feesten de laatste tijd weet ik niet mischien zijn we opzoek naar het gevoel van vroeger
mja yesterday is history!

had je die avond tog gemist neophyte records top sfeer daar niet normaal maar dat gevoel van vroeger zal nooit terug komen
 
t enige leuke aan dit feessie ware de gesprekke en afentoe de goede nummers die voorbij kwame. Sfeer was echt minder..en al dat geel en blauw maakte de sfeer drukkend
Ik heb ff dat filmpje bekeken..Maare. Waar was iedereen? En de mensen die er waren, waren die moe ofzo?? Er danst bijna niemand :/
MEAGARAVE-MEGASAVE

Moet je lezen => http://www.rige.net/news/138 (copy link even..)

Heb even de link alleen gekopieërd, omdat het te groot was even te copy pasten :s Tjonge,jonge wat een mezerie maar 1 ding is zeker, rige valt niets te verwijten na dit gelezen te hebben!Ze hebben gewoon de kans niet gehad om een beter feest neer te zetten, ach je leest het zelf wel:sErg triest voor rige en veel respect dat ze er alles aan hebben gedaan om het alsnog laten door te gaan!;[/url])Hiermee is dan ook het laaste gezegd...
laatste aanpassing
Wed September 9th, 2009

Een weg vol obstakels om een kleinschalig evenement in Hoogvliet neer te zetten met alle gevolgen van dien. Hier in het kort een overzicht van de laatste 3 weken richting 5 september.

Zaterdag 22 augustus stond het in alle kranten: “FESTIVAL SUNSET GROOVES TE HOEK VAN HOLLAND – POLITIE SCHIET OP HOOLIGANS – 1 DODE EN MEERDERE GEWONDEN – PANIEK OP HET STRAND”

Maandag 24 augustus
Via de organisatie van Bliss (het evenement op zondag 6 september op festival terrein De Heerlijkheid) heeft Rige te horen gekregen dat de politie heel veel problemen voorziet met het door laten gaan van Megarave en Bliss in het weekend van 5 & 6 september in verband met de gebeurtenissen bij Hoek van Holland. Door alle commotie rondom de gebeurtenissen van Hoek van Holland staan alle betrokken en niet betrokken officiële instanties op hun achterste benen en stort de kaartverkoop van Megarave volledig in. De eerste geruchten duiken op; ‘Gaat Megarave wel door?’, ‘Hooligans zullen ook gaan rellen op Megarave!’, men gaat ervan uit dat Megarave niet doorgaat…..

Na het weekend deelt de politie Hoogvliet mee dat Rige er rekening mee moet houden dat Megarave misschien niet door mag gaan. Er vinden onderzoeken plaats en er is een politiek schaakspel aan de gang. Inmiddels gaan de geruchten op internet helemaal los. Megarave zou net zo uit de hand gaan lopen als Hoek van Holland. ‘De hooligans’ zouden wraak gaan nemen op de politie. Door deze geruchten kan de burgemeester onze vergunning zonder pardon terug trekken.

De hoofd beveiliging voor het Megarave heeft bij de politie Hoogvliet aan een commissie van diverse politiediensten zijn plan uitgelegd (meer security op Megarave) en dit plan wordt positief opgepikt en hij gaat uit van een positief advies.

De regie voor de vergunning voor Megarave is zo goed als overgenomen door de ‘stad’. De burgemeester van Rotterdam heeft nu de touwtjes in handen als het gaat over de vergunning van Megarave; laat hij het doorgaan of niet? Deelgemeente Hoogvliet mag niets meer doen zonder toestemming van de burgemeester van Rotterdam. Vanuit de gemeente Rotterdam krijgt Rige de vraag of ze het feest nog wel willen organiseren… Rige geeft te kennen dat zij zich niet willen laten wegjagen. Via de contacten welke Rige heeft bij de politie horen zij dat de druk enorm wordt opgevoerd bij de politie en dat niets zeker is. Burgemeester Aboutaleb staat onder druk, hij moet zich verantwoorden tegen over de Tweede Kamer, de politie is zenuwachtig en de politiek ruikt bloed.

De geruchtenstroom over hooligans die gaan rellen op Megarave wordt steeds gekker, als iedereen alle geruchten mogen geloven zou het een soort veldslag a la Braveheart worden op Megarave. Gemeente, gemeentelijk diensten zoals GGD, Bouw & woningtoezicht, verkeersmariniers, etc., diverse afdelingen van de politie, brandweer en vele anderen instanties maken zich ernstig zorgen. Op kantoor staat de telefoon roodgloeiend van ongeruste klanten die bang zijn dat het helemaal los zal gaan. Er is sprake van massahysterie.

Opnieuw overleg met de Burgemeester, korpschef en officier van Justitie, politie vraagt opnieuw aan Rige of ze het evenement niet liever gewoon willen stoppen (3 dagen voor het evenement), maar hoe vaker men dit roept hoe zekerder Rige wordt om het evenement door te laten gaan.

Politie wil nog extra info over de pendelbussen en wil weten of de vervoerder weet dat hij ‘hooligans’ moet vervoeren. De vervoerder laat Rige weten dat hij liever over ‘feestgangers’ praat en dat hij alles liever dan losgeslagen studenten vervoerd. Bovendien gaat er altijd security mee tijdens de ritten van de pendelbussen.

De opbouw kan eindelijk beginnen, twee dagen later dan gepland. Tijdens de opbouw lopen diensten als de brandweer, politie en gemeente vaak over het terrein voor extra controle. Deze extra controles kosten enorm veel tijd. De politie plaatst overal camera’s en lijken op het ergste voorbereid. Nog steeds draait de geruchten machine op volle toeren en zegt op vrijdag ochtend de Food catering af, omdat zij geen personeel durven te sturen naar een ‘HOOLIGAN’ evenement en ook zijn ze bang voor vernielingen aan hun materialen. Ook bezoekers bellen om hun kaartje in te leveren omdat ze bang zijn dat het helemaal uit de hand gaat lopen. Rige laat weten dat dit niet zal gebeuren en dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken, organisatorisch is de orde en veiligheid en mega prioriteit geworden, het wordt “MEGASAFE”.

Op vrijdag 4 september komt de gemeente wederom met extra regels en bijna onmogelijke eisen voor Megarave; Er worden onder andere 2 veldhospitaals geeist welke door 9 man bemand zijn. Er is extra medische apparatuur nodig is en dat er moet nog net niet een operatiekamer worden ingericht.

In de namiddag krijgt Rige bovenop alle extra restricties de mededeling dat het evenement maar tot 20:30 mag duren. De burgermeester geeft geen toestemming om het feest eerder te laten beginnen. Rige probeert in het korte tijdsbestek nog iedereen in te lichten dat het evenement 2,5 uur korter is en past de timetables aan zodat alle artiesten nog wel kunnen draaien. Met man en macht wordt er tot 01.00 uur ’s nachts op kantoor gewerkt om zich aan de vergunningseisen te kunnen houden.

Zaterdag 5 september, de dag van Megarave. De politie is al vanaf 07:00 druk aan het rond rijden rond het terrein. De voorbereidingen zijn in volle gang om om 12:00 uur de deuren te openen.
Er is op het laatste moment nog een bakwagen en eten geregeld zodat er toch te eten is voor de bezoekers. De brandweer komt om 09.45 een controle doen en de goede man is binnen een half uur weg. Ook de politie stuurt meerdere mensen het terrein op en er wordt druk gecommuniceerd over twee auto’s die op de calamiteiten route staan. Die moeten weg en probleem opgelost. Om 10:15 wordt de entree opgebouwd, maar tot de verbazing van Rige komen er twee grote bluswagens van de brandweer het terrein op gereden voor een extra ‘schouw’ en ze beginnen met 8 man de (extra) inspectie. Na ruim 1,5 uur staan ze nog op het terrein en kan de entree dus niet afgemaakt worden. Een half uur voor openen is de brandweer klaar met haar inspectie en vertrekken zij van het terrein. Eindelijk kan de opbouwploeg van Rige beginnen met de entree, welke hierdoor flink uitliep Ivm het slechte weer in de dagen voor het evenement zou de vele decoratie die Rige custommade voor dit evenement heeft laten maken zaterdagochtend opgebouwd worden. Door enorme oponhoud van de brandweer kon de decoratie niet afgemaakt worden.

Rige wilde in ieder geval de VIP brug open gooien maar kreeg geen groen licht van de politie. Uiteindelijk mocht Rige om 12:30 de deuren openen. De VIPers krijgen als compensatie een 2CD of petje ter waarde van 20 euro boven op hunVip t-shirt. Tijdens het evenement zijn de bezoekers zwaar relaxed en hebben velen begrip voor de situatie. Het hele evenement heeft de politie constant contact met Rige en krijgen zij meerdere malen de boodschap: ‘Hou rekening dat het elk moment afgelopen kan zijn.’ Zij kunnen wanneer nodig meteen de stekker eruit trekken.

Rige irriteert zich aan de enorme overmacht aan politie die het evenemententerrein aan het omsingelen zijn. Hoe later het wordt des te meer politie er op het terrein gaat staan, dit tegen alle afspraken in. Dit wordt gemeld bij het contactpersoon, maar is niets aan te doen. Het is de wens van Aboutaleb dat de politie met heel veel machtsvertoon aanwezig is. Het schaamrood staat op kaken van de organisatie als de ME en politie te paard dreigend vanaf de weg heen en weer paraderen.

Rond 16.30 uur merkt Rige dat de drank superhard ging, de reserve vaten werden aangebroken en de Transporter werd naar de groothandel gestuurd om vaten bij te halen, geheel volgens plan. In de tussentijd is er op het veld iets aan het borrelen. 4 bezoekers waren de security constant aan het uitdagen en het hoofd security besliste dat deze mannen ‘preventief’ verwijderd moeten worden van het terrein. Volgens afspraak met de politie wordt de politie ingelicht en de heren worden, niet zonder slag of stoot, verwijderd. De politie heeft geassisteerd en binnen 5 minuten was alles weer rustig. Het is inmiddels 18.30. De politie had een gedeelte van de wijk afgesloten waardoor niemand bij het terrein kon komen. De toegang werd onder andere geweigerd aan DJ Buzz Fuzz en onze drankleverancier. Door dit opstakel kwamen de vaten bier te laat aan, eenmaal aangekomen werd alles met spoed voorzien. Er was een moment waarop alleen nog maar bier te verkrijgen in de Earlyrave area.

Hoewel er geen enkele aanleiding was moest om 19.45 alle barren met spoed dicht op last van de politie. Rond 20.00 uur was dit dan ook gedaan en sloot Rotterdam Terror Corps af. Het feest zat er op, Ruffian RTSier, Distortion en MC Da Watcher spraken het publiek toe met een dankwoord en iedereen ging relaxed op weg..

Naschrift
Als wij als organisatie ons gewoon bezig konden houden met organiseren van het feest in plaats van 3 weken lang vergaderen, stressen en te leven in onzekerheid dan hadden wij een compleet ander feest neer kunnen zetten. Er was geen tijd om de puntjes op de i te zetten door alle tijdrovende gemeentelijke toestanden. Maar we lieten de moed niet zakke en met dank aan het enorme begrip wat door de bezoekers is opgebracht kon het in ieder geval doorgaan.

-- Ik heb t evengoed zwaar naar me zin gehad, thx!! :respect:
laatste aanpassing
We doen net alsof er geen tuig op hardcore feesten afkomt. En we doen ook alsof het op hardcore feesten altijd koek en ei is en gevechten een zeldzaamheid zijn.

Dat Megarave zwaar werd bewaakt komt doordat de Robbies van de samenleving het eindelijk voor elkaar hebben. Rotterdam heeft sowieso een slecht imago. En hardcore al niet veel beter.

Jammer voor Megarave. Maar ze weten heel goed welke feesten ze aanpakken. Wellicht een idee om een ieder die die geruchten verspreid eens te bezoeken en dit soort mensen uity de samenleving te verwijderen.
laatste aanpassing
Uitspraak van *Timmy* op donderdag 10 september 2009 om 21:20:
verwijderen

afmaken!
laatste aanpassing
 
Artiest Visualizer
Foto's op www.180ppm.nl
Het is de wens van Aboutaleb dat de politie met heel veel machtsvertoon aanwezig is.

Je zal ook niet ff aan de feestgangers zelf denken he? :S De enige duidelijke reden dat het feest doorging was omdat Rige er dag en nacht aan heeft gewerkt om alles te regelen ondanks deze ellende.

Megarave oktober mag het goedmaken :k
Uitspraak van *Timmy* op donderdag 10 september 2009 om 21:20:
We doen net alsof er geen tuig op hardcore feesten afkomt. En we doen ook alsof het op hardcore feesten altijd koek en ei is en gevechten een zeldzaamheid zijn.

Dat Megarave zwaar werd bewaakt komt doordat de Robbies van de samenleving het eindelijk voor elkaar hebben. Rotterdam heeft sowieso een slecht imago. En hardcore al niet veel beter.

Jammer voor Megarave. Maar ze weten heel goed welke feesten ze aanpakken. Wellicht een idee om een ieder die die geruchten verspreid eens te bezoeken en dit soort mensen uity de samenleving te verwijderen.

jij bent echt een kneus!
Uitspraak van *Timmy* op donderdag 10 september 2009 om 21:20:
En hardcore al niet veel beter.

HARDCORE WILL NEVER DIE!!
Uitspraak van *Timmy* op donderdag 10 september 2009 om 21:20:
We doen net alsof er geen tuig op hardcore feesten afkomt. En we doen ook alsof het op hardcore feesten altijd koek en ei is en gevechten een zeldzaamheid zijn.

Mongool
Uitspraak van Tumult op zaterdag 17 oktober 2009 om 12:25:
Uitspraak van *Timmy* op donderdag 10 september 2009 om 21:20:
We doen net alsof er geen tuig op hardcore feesten afkomt. En we doen ook alsof het op hardcore feesten altijd koek en ei is en gevechten een zeldzaamheid zijn.

Mongool

die gast houd niet eens van hardcore dus wat loopt hij nou te zeiken over "tuig" :s
laatste aanpassing
Uitspraak van *Timmy* op donderdag 10 september 2009 om 21:20:
We doen net alsof er geen tuig op hardcore feesten afkomt. En we doen ook alsof het op hardcore feesten altijd koek en ei is en gevechten een zeldzaamheid zijn.

Dat Megarave zwaar werd bewaakt komt doordat de Robbies van de samenleving het eindelijk voor elkaar hebben. Rotterdam heeft sowieso een slecht imago. En hardcore al niet veel beter.

Jammer voor Megarave. Maar ze weten heel goed welke feesten ze aanpakken. Wellicht een idee om een ieder die die geruchten verspreid eens te bezoeken en dit soort mensen uity de samenleving te verwijderen.

Uitspraak van Tumult op zaterdag 17 oktober 2009 om 12:25:
Mongool

juist dat is hij ook :-)